Disney

Disney

Son dakika disney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disney gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 disney haberi bulunmuştur. Tüm disney haberleri aşağıda listelenmiştir.
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’ ARAS Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararı alan Disney Plus platformuna neden tepki göstermediğini açıkladı.
18.01.2024 Magazin
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak?
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak? FOX TV'nin adının değişeceği iddiaları sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. İzleyicileri  "FOX TV'nin adı değişiyor mu, FOX TV'nin yeni adı ne olacak, FOX TV satıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.
6.01.2024 Televizyon
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü klasik müzikle anlatmayı ve anlamayı hedefleyen “Atatürk’ü Anlamak” başlıklı çok özel konser, 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek! Milliyet gazetesi ve Türkiye’nin en köklü kültür-sanat dergisi Milliyet Sanat işbirliğiyle düzenlenen bu çok özel konserde Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Faik Mansuroğlu ve Burcu Hancı, Atatürk’ün sevdiği Türk ve yabancı bestecilerinin yeniden düzenlenmiş klasik müzik eserlerini seslendirecekler. Cihat Aşkın ise her parça öncesinde çalınacak eser ve bu eserin Atatürk için önemi üzerine bir açıklama yapacak. “Atatürk’ü Anlamak” konserinin biletleri Mobilet’te ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesinde!
29.11.2023 Yaşam
Ata Demirer'den büyük rekor: 'Bursa Bülbülü' albümü 45 milyon kez dinlendi
Ata Demirer'den büyük rekor: 'Bursa Bülbülü' albümü 45 milyon kez dinlendi Çektiği filmlerle ve yaptığı müziklerle büyük beğeni toplayan Ata Demirer, Disney Plus'ta yayınlanan Bursa Bülbülü orijinal film müzikleri albümüyle 45 milyonun üstünde dinlendi.
24.08.2023 Magazin
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor! Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023 Sağlık
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim”
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim” Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı sonrası ilk kez açıklama yaptı. Atatürk’ü canlandırdığı dizişe sessizliğini bozan oyunca, “Projeye sahip çıkmak en büyük görevim. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.
12.08.2023 Magazin
Disney Plus'a büyük şok: 11.7 milyon üye iptal etti
Disney Plus'a büyük şok: 11.7 milyon üye iptal etti Atatürk dizisini yayınlamama kararı ile Türkiye’de büyük tepki toplayan Disney Plus, global pazarda da en büyük üye kaybını yaşıyor. Platformun 3 ayda 11.7 milyon üye kaybettiği açıklandı.
11.08.2023 Gündem
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırma kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken ABD'de Ermeni diasporasının sözcüsü gibi yayın yapan gazeteden Atatürk için skandal bir çağrı geldi.
10.08.2023 Dünya
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok Turizm kenti Antalya’nın gelen turist sayısında 2019 yılını geride bırakarak 8 milyonu aşkın turist sayısıyla rekor kırması, toplu taşıma araçlarını şoförsüz bıraktı. Şoförlerin turizme yönelmesiyle büyükşehir belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında verilen ilanlar da arayışa çözüm olmadı. Üst geçitlere asılan dev afişlerin ardından 600 başvuru oldu, 100 kişi işe alındı. 20 bin TL maaşla şoför bulunamayan kentte 120 kişilik şoför açığı kapanmadı.
4.08.2023 Yaşam
Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini iptal etme kararına ünlülerden tepki yağdı
Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisini iptal etme kararına ünlülerden tepki yağdı Ermeni lobilerinin baskısı sonrası DisneyPlus'ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi yayınlanmama kararı aldı. Bu kararın ardında Disney Plus herkes tarafından büyük tepki topladı. Ünlüler, aboneliklerinin iptal ederek o görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı.
4.08.2023 Magazin
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Poliste ifade veren Tarık Özer'in, "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir almışlardı. İki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça da olsa ödediler. Ancak ikinci senedin parasını alamayınca avukatlarıma gerekli işlemi yapmalarını istedim" dediği öğrenilirken 8 kişinin sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi önünde bağırmaya başlayan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından, “nitelikli kasten öldürme” suçundan tutuklandı.
3.08.2023 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İhracatımız temmuz ayında yüzde 8,4 artışla 20 milyar 93 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylelikle tarihin en yüksek temmuz ayı ihracat değerine ulaşılmıştır” dedi.
3.08.2023 Ekonomi
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin “Atatürk” isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi!
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi! Bir süredir depresyonla mücadele eden ünlü şarkıcı CoCo Lee'den kötü haber geldi. Geçen hafta intihar teşebbüsünde bulunan Lee yaşamını yitirdi.
6.07.2023 Magazin
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu Aktris 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Disney Plus'ta yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi sıralamada birincliği kaptı. İzlemeyenler için Aktris dizisi konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Aktris oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.06.2023 Televizyon
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi MMA Türkiye'nin (Mobil Mecralar Araştırma Pazarlama ve Reklamcılık Derneği) yeni Başkanlık Divanı kadrosu; yönetim kurulu üyelerinin oylaması ile 31 Mart 2023’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında belirlendi.
11.05.2023 Ekonomi
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü Suç ve seri katil hayranı genç kadının işlediği cinayet, İngiltere'nin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Evinin duvarında akılalmaz cinayetlere imza atan seri katillerin portrelerini bulundurması da dehşete düşürdü.
2.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Disney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.