Diski

Diski

Son dakika diski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diski gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 diski haberi bulunmuştur. Tüm diski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
İğneli fıçı geleneği nedir? Kan donduran iğneli fıçı ritüeli nereden geliyor?
İğneli fıçı geleneği nedir? Kan donduran iğneli fıçı ritüeli nereden geliyor? ABD'deki sinagog altında keşfedilen gizli tüneller tüm dünyada ses getirdi. Beton dökülerek yok edilmek istenen tünelde bebek yatakları ve kan izleri sonrası ortaya atılan iddialardan biri de "iğneli fıçı" geleneği oldu. Peki, iğneli fıçı nedir? Yahudilerin iğneli fıçı geleneği nereden geliyor, nasıl yapılıyor?
16.01.2024 Dünya
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi
Telefonla tuvalette vakit geçirenlere uyarı geldi Birçok insan, tuvalette uzun süre oturma alışkanlığı nedeniyle sağlığını riske atıyor. Sağlık uzmanları, uzun süreli tuvalet molalarının sağlığınıza riske atabileceği konusunda önemli uyarılarda bulunuyor. Uzmanlar, özellikle tuvalette uzun süre vakit geçirmenin, önemli sağlık sorunlarına zemin hazırladığı, tuvalette uzun süre kalma sonucunda rektum ve anüs içinde basınç oluşmasına neden olarak basur olarak da bilinen hemoroid riskini arttırdığı belirtiliyor.
9.10.2023 Sağlık
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine gitmek üzere havalanan uçak, ishal olan bir yolcunun ciddi şekilde rahatsızlanmasının ardından dönüş yaparak acil iniş gerçekleştirdi.
6.09.2023 Dünya
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü Balıkesir’de 17 Haziran’dan beri kayıp olan ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg, 74 gün sonra evine dönen ve GPS cihazı takılan köpeği ‘Tina’ eşliğinde arandı. 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü. Köpeğin, otomobille getirilip bulunduğu yere bırakıldığını düşünen ekipler, aramalara katkısı olmayan Tina'yı, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim etti.
2.09.2023 Yaşam
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Marketteki dolaptan 7 bin 500 lira değerinde, 30 taşınabilir hard disk çaldı
Marketteki dolaptan 7 bin 500 lira değerinde, 30 taşınabilir hard disk çaldı Adana'da müşteri gibi girdiği markette, reyondan aldığı bıçakla kilitli dolabı açan Ahmet Koçak (22), 7 bin 500 lira değerinde 30 taşınabilir hard disk çalıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan Koçak, tutuklandı.
12.08.2023 Yaşam
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Yaşam
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, son zamanlarda yaşanan iklim değişikliği ile birlikte kuraklığa karşı 2560 sayılı İSKİ Kanunu’nun 2’nci maddesi gereğince su kaynaklarını korumak adına, tüketimin arttığı bu dönemde bazı yasaklar getirdi. 31 Ağustos’a kadar hortumla ev ve iş yeri önü ve kaldırım yıkama yasaklandı. Kurallara uymayanlar hakkında bin 295 lira idari para cezası uygulanacak. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, hava sıcaklığı nedeniyle su tüketiminin kişi başı iki katına çıktığını ve böyle devam etmesi halı yıkama fabrikalarının çalışmasını da birkaç gün yasaklamayı düşündüklerini belirtti.
5.08.2023 Gündem
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı
Otizmli kadın kanepede erimiş halde bulundu! ‘Bir hafta yemek yiyemedim’ dedi ve korkunç detayları anlattı 3 Ocak 2022'de polis korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. 36 yaşındaki Lacey Fletcher'ın idrar, dışkı, böcek ve şiddetli ülserle kaplı cesedi, kanepede 'erimiş' halde bulundu. Kadının ebeveynleri 'ihmalle' suçlanırken davada şoke eden bir gelişme yaşandı.
16.06.2023 Dünya
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!'
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!' 'Fantastik Canavarlar', 'Büyük Budapeşte Oteli' ve 'Sherlock Holmes' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jude Law, 76'ncı Cannes Film Festivali'nde sekiz dakika boyunca ayakta alkışlanan yeni filmi 'Firebrand'deki rolü için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandığını açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Burada ustalarla birlikte Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi.
24.04.2023 Gündem
Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü'
Şarkıcı Ebru Elver'e kiralık ev tuzağı! 'Başımdan aşağı kaynar sular döküldü' Şarkıcı Ebru Elver de dolandırıcıların ağına düştü! Bir emlak sitesindeki evi kiralayan Ebru Elver, A.T. tarafından tam 28 bin lira dolandırıldı. Dolandırıcı hakim karşısına çıkarken, genç şarkıcının ifadesi ortaya çıktı.
13.04.2023 Yaşam
Asansör kapısına dışkı sürdü, idrarını komşularının kapılarına döktü! 'Çok tehlikeli'
Asansör kapısına dışkı sürdü, idrarını komşularının kapılarına döktü! 'Çok tehlikeli' Antalya'da komşularının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazıp, çöp atan ve ateş yakarak kabus yaşatan İran uyruklu kadın tekrar aynı apartmana geldi. Asansör kapısına dışkı süren kadının komşuları, hem çocukları hem de kendileri için tedirgin olduklarını söyledi.
12.04.2023 Yaşam
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu Hatay'da depremde evleri yıkılan Çayırcı ailesi, enkaz kaldırma çalışmaları sonrası kalıntılar arasında gözyaşlarıyla hatıralarını aradı. Depremde anılarının da yok olduğunu söyleyen Sabahat Çayırcı (40), "Eşyalarımıza denk gelemedik. Bulacağımız küçük bir fotoğraf bile servet olurdu. Canımız kurtuldu ama anılarımız, geçmişimiz gitti" dedi.
29.03.2023 Yaşam
Uzmanı deprem sonrası enfeksiyon riskine karşı uyardı
Uzmanı deprem sonrası enfeksiyon riskine karşı uyardı Depremin tek başına bir enfeksiyon kaynağı olmasa bile neden olduğu durumların afetten sonraki dönemlerde depremzedeler arasında enfeksiyon hastalıklarına yol açabileceğini belirten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özer, “Deprem sonrası ilk günlerde enfeksiyonlara bağlı hastalıklar genellikle görülmez. Enfeksiyon gelişimi özellikle deprem sonrasındaki ilk haftadan sonra artmaya başlar” dedi.
20.02.2023 Sağlık
Deprem bölgesindeki hastalık durumuyla ilgili açıklama geldi
Deprem bölgesindeki hastalık durumuyla ilgili açıklama geldi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Rahmet Güner, deprem bölgelerindeki enfeksiyon hastalıkları uyarılarına ilişkin, “Şu anda bildirilen kolera ve tifo vakası yok. Bu kolera ile ilgili analizler, bazı alanlarda böyle bir soru işareti olması üzerine yapıldı ve doğrulanmadı. Ama, ihtimal dahilinde mi? Bütün gastrointestinal sistem hastalıkları ihtimal dahilinde” dedi.
17.02.2023 Gündem
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz" dedi.
26.01.2023 Gündem
Bebeklerde bağırsak felcine dikkat! ‘Ölüyor zannettim’
Bebeklerde bağırsak felcine dikkat! ‘Ölüyor zannettim’ Çocuklarda doğumsal rahatsızlıklar arasında yer alan bağırsak felci olarak bilinen “hirschsprung”un çoğu zaman kabızlık ile karıştırıldığını anlatan uzmanlar uyarıyor. Bağırsak felci nedeniyle zor günler geçirdiklerini anlatan anne Çiler Doğan, “Kabızlık dedim, ilaçla geçer sanıyordum ilk defa duydum böyle bir hastalığı, çok şaşırdım. Çok sıkıntı yaşadım artık ölüyor zannettim, düşünün, çocuğun bağırsakları taş gibi, kilo da almıyor, gelişmiyordu, şu an iyi” dedi.
24.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Diski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.