Dexter

Dexter

Son dakika dexter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dexter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dexter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dexter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dexter gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 dexter haberi bulunmuştur. Tüm dexter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti! Vikings, Dexter gibi dizilerde rol alan Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti
23.05.2023 Magazin
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu...
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu... ABD'de işlenen cinayetin ayrıntıları duyanların kanını dondurdu. 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız büyük bir gizem içerisinde ortadan kayboldu. Genç kızın başına gelenler videoya kaydedildi. Öte yandan genç kızın katili, 2023 yılında serbest kalabilir.
6.12.2022 Dünya
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu!
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu! Dexter ve ER gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Mary Mara, New York Eyaleti'nin Kanada sınırı yakınlarındaki Cape Vincent bölgesindeki St. Lawrence Nehri'nde ölü bulundu. Mara'nın başkası tarafından öldürülüp öldürülmediği ise otopsisinin ardından belli olacak.
29.06.2022 Magazin
24 Nisan ne günü? 25 Nisan'da tarihte ne oldu, kim öldü, kim doğdu?
24 Nisan ne günü? 25 Nisan'da tarihte ne oldu, kim öldü, kim doğdu? 25 Nisan'da tarihte ne oldu? Tarihte bugün yaşanan olaylar ve günler tarihe meraklı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çanakkale'nin tarihi savaşlarından biri bugün başladı. Dünyayı bir dönem kasıp kavuran sıtma ile mücadele günü de tarihin sayfalarında saklı. Peki, 25 Nisan ne günü, 25 Nisan'da kim doğdu, kim öldü? İşte merak edilen 25 Nisan tarihte bugün olayları...
25.04.2022 Gündem
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri! 18 milyon öğrenci ikinci yarıyıl ara tatiline başladı. Öğrenciler 11-15 Nisan'ı kapsayan ara tatilde hafta sonu ile birlikte 9 günlük tatil yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB), ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, Ara tatilde hangi etkinlikler var? Ara tatil çocuk etkinlikleri nerede var? Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
11.04.2022 Eğitim
6 Kişi Ölecek filmi konusu – 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları | İşte Age of Kill oyuncuları
6 Kişi Ölecek filmi konusu – 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları | İşte Age of Kill oyuncuları Sam işinde oldukça iyi bir tetikçidir. Bu başarısı teröristlerin dikkatini çekecek ve Sam'i tehdit etmeye başlarlar. Sam 6 saatte 6 kişiyi öldürmeyi kabul ederse hayatı güvende olacaktır. Bakalım Sam bu durum karşısında ne yapacaktır. 6 Kişi Ölecek filmi konusu ve 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları…
1.05.2020 Gündem
Dexter Rentz, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi
Dexter Rentz, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi Orlando Louisville Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki Dexter Rentz, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Aynı olayda yaralanan 3 arkadaşı ise hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
27.04.2020 Futbol
Menopozdan sonra da anne olunabilecek
Menopozdan sonra da anne olunabilecek İngiltere’de menopozu 20 yıl geciktiren teknik geliştirildi. Genç kadınlardan alınan yumurtalık dokusu donduruluyor. Menopoz döneminde de doku naklediliyor. Uzmanlar, bu yöntemle kadınların 60 yaşında da anne olacağı iddiasında.
6.08.2019 Dünya
İşte haftanın filmleri
İşte haftanın filmleri Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor!
2.11.2018 Kültür Sanat
'Kedisini dövdüğü için' kocasını öldürdü
'Kedisini dövdüğü için' kocasını öldürdü Karı-koca tartışması kanlı bitti, silahı alıp ateşledi. Komşular, kedinin geçtiğimiz günlerde kaybolduğunu ve çiftin etrafa kayıp ilanları astığını belirtti. Kedi daha sonra eve geri dönmüştü.
5.06.2018 Dünya
Son dakika... ABD'liler yazdı: Darbeyi Türkiye önledi
Son dakika... ABD'liler yazdı: Darbeyi Türkiye önledi Katar’da Körfez krizinin başladığı ilk gün olan 5 Haziran’da Emir Şeyh Temim’in sarayında yaşanan sıcak saatlerde Türkiye’nin kritik bir rol üstlenerek darbeye engel olduğu, The New Yorker dergisinde bir makaleye konu oldu.
13.04.2018 Dünya
Bebek elinde doğum kontrolü için kullanılan spiral ile doğdu
Bebek elinde doğum kontrolü için kullanılan spiral ile doğdu Doğum kontrolü için spiral taktıran ve 18 haftalıkken hamile olduğunu öğrenen kadının bebeği spiral elinde dünyaya geldi.
6.05.2017 Dünya
Parkinson tedavisinde yeni umut!
Parkinson tedavisinde yeni umut! Fareler üzerinde yapılan çalışmada, beyinde hasara uğramış hücrelerin yeniden programlanmasıyla Parkinson hastalığının tedavi edilebileceği umudunu doğurdu.
11.04.2017 Sağlık
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız Genç yazar Aslıhan Yayla’nın Martı Yayınları’ndan piyasaya çıkan yeni romanı Dönüş Yok, Türkiye’deki polisiye romanlar arasında önemli bir yer edineceğe benziyor. Gerilim türünün her zaman ilgisini çektiğini söyleyen yazar, “Romanı yazmak benim için terapi gibiydi” diyor
3.03.2017 Arşiv
Türkiye'nin yanı başındaki kıyamet!
Türkiye'nin yanı başındaki kıyamet! Irak'ta terör örgütü DEAŞ'la girilen çatışmaların ortasında kalan ve çökme riski bulunan Musul Barajı, bölgedeki yüz binlerce insan için tehdit oluşturmayı sürdürüyor.
17.06.2021 Dünya
Hırsım etrafa zarar vermez
Hırsım etrafa zarar vermez Şimdilerde No:309’da izlediğimiz İrem Helvacıoğlu “Artık evin kötü kızı olarak değil, iyi kızı olarak anılmak istiyorum” diyor.
27.10.2016 Arşiv
FETÖ’nün "30 yıllık darbe" hazırlığı ABD medyasında
FETÖ’nün "30 yıllık darbe" hazırlığı ABD medyasında The New Yorker dergisi, FETÖ’nün Türkiye'deki darbe girişimini "30 yıllık darbe" başlığıyla okuyucularına aktardı.
11.10.2016 Dünya
Yüksek Sosyete yeni bölümünü ile olay olacak!
Yüksek Sosyete yeni bölümünü ile olay olacak! Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete dizisinin 10. yeni bölümünde neler yaşanacak? Son bölümde neler oldu? İşte Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sizin için haberimizde topladık...
29.09.2021 Gündem
“Beni tiyatroda izleyip beğendi”
“Beni tiyatroda izleyip beğendi” ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ dizisinde gözü kara Kaan komiseri canlandıran Tansel Öngel, yönetmen Abdullah Oğuz ile kendisini tiyatro sahnesinde izledikten sonra anlaştıklarını söylüyor...
25.07.2016 Magazin
İstanbul Film Festivali başlıyor
İstanbul Film Festivali başlıyor İKSV tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan “İstanbul Film Festivali”, 7-17 Nisan arasında sinemaseverlerle buluşacak. 221 filmin gösterileceği festivalde öne çıkanları seçtik.
1.04.2016 Arşiv
Cesedini çuvallara doldurup kanala attılar
Cesedini çuvallara doldurup kanala attılar Tayland'da gerçekleşen cinayette bir çift öldürdükleri kişinin cesedini parçalara ayırdı ve maktülün organlarını farklı çuvallara doldurdup kanala attılar...
23.10.2014 Dünya
Dexter'dan şoke eden hareket!
Dexter'dan şoke eden hareket! Dünyaca sevilen oyuncu herkesi şaşırttı.
3.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dexter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dexter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.