Dershanelerin Kapatılması

Dershanelerin Kapatılması

Son dakika dershanelerin kapatılması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dershanelerin kapatılması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dershanelerin kapatılması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dershanelerin Kapatılması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dershanelerin kapatılması gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 dershanelerin kapatılması haberi bulunmuştur. Tüm dershanelerin kapatılması haberleri aşağıda listelenmiştir.
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek...
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek... FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bu önemli bilgi, FETÖ’nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’in, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde yer aldı.
26.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında 'FETÖ'nün siyasi ayağını açıklıyorum' diyerek yaptığı konuşmaya yanıt verdi. Erdoğan, "FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir" diye konuştu.
12.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı 17/25 Aralık soruşturmasında, FETÖ kumpasının ayrıntıları itirafçıların anlattıklarıyla bir bir ortaya çıktı. Gizli toplantılar yapıldı, darbe planı ince ince örüldü. Gülen'in onayı alındıktan sonra örgüt üyeleri düğmeye bastı. İşte Kanal D Ana Haber'in özel haberinin tüm detayları.
25.12.2019 Gündem
Terör örgütü elebaşı Gülen'in "üç tay" talimatı
Terör örgütü elebaşı Gülen'in "üç tay" talimatı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, yargıyı ele geçirmek için sivil imamlara, "3 tay var; Yargıtay, Danıştay, Sayıştay. Buraları ya tamamen ele geçirmemiz lazım ya da bunlardan kurtulmamız lazım" talimatını verdiği ortaya çıktı.
27.09.2018 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Kapatın
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Kapatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'tek ders kursu' adı altında açılan merdiven altı dershanelerin kapatılması talimatını verdi. Milli Eğitim Bakanlığı, ikinci kez kaçak dershanecilik yapan kurslara ilişkin denetim ve kapatma operasyonu başlattı.
31.08.2018 Gündem
FETÖ'nün bir rezaleti daha ortaya çıktı! İlkokul öğrencilerinden...
FETÖ'nün bir rezaleti daha ortaya çıktı! İlkokul öğrencilerinden... FETÖ'ye ait olduğu gerekçesiyle kapatılan okulun eski çalışanlarından oluşan 17'si tutuklu 23 sanığın yargılandığı davaya tanık beyanlarıyla devam edildi. Tanık olarak dinlenen öğrenci velisi, ilkokula giden çocuğundan kurban parası istendiğini belirtti
29.09.2021 Gündem
‘Nedir bu kepazelik hemen dönün geriye’
‘Nedir bu kepazelik hemen dönün geriye’ Başbakan, 15 Temmuz gecesi yolda darbe haberi aldıktan sonra olanları anlattı. Yıldırım, darbeci uçaklarının engellenmesi emrine ayak diretildiğini söyledi.
13.07.2017 Siyaset
Koza Altın Maden'den  Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki...
Koza Altın Maden'den Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki... FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'e ait Koza Altın Maden Jeoloji Bölümünde yapılan aramada ele geçirilen dijital materyallerin incelemesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet belgesi bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’nün siyasetle ilk teması Özal’lı yıllarda’
‘FETÖ’nün siyasetle ilk teması Özal’lı yıllarda’ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun taslak raporundaki ‘siyaset’ başlığında, örgütün siyasete Turgut Özal’lı yıllarda adım attığı belirtildi. Özal’ın vefatından önce bir arkadaşına “Ona Türkiye yetmiyor, dünyayı istiyor” dediği de aktarıldı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den İdris Bal'a "parti kur" telkini
FETÖ'den İdris Bal'a "parti kur" telkini Konya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahrem abilerine yönelik operasyonda şüpheli olarak ifadesine başvurulan itirafçı, bir dönem danışmanlığını yaptığı eski milletvekili İdris Bal'ın istifa ve parti kurma sürecini anlattı
29.09.2021 Gündem
"FETÖ, itibar suikastları da yaptı"
"FETÖ, itibar suikastları da yaptı" Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminden önce de itibar suikastları yaparak insanların onurları, hassasiyetleri ve şahsiyetleriyle oynadığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den "Peygamber iki generalin rüyasına girecek" yalanı
FETÖ'den "Peygamber iki generalin rüyasına girecek" yalanı FETÖ/PDY soruşturmasında itirafçı olan üsteğmen, darbe girişiminden kısa süre önce cemaat abisi tarafından kendisine, "Peygamberin rüyalarına gireceği iki generalin darbe yapacağının ve her şeyin düzeleceğinin" anlatıldığı video izletildiğini bildirdi
29.09.2021 Gündem
EBA kurs sistemine öğrenci nasıl giriş yapıyor?
EBA kurs sistemine öğrenci nasıl giriş yapıyor? EBA Kurs geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda on milyondan fazla öğrencinin eğitimine destek olmaktadır. Eğitim sisteminde oldukça hatırı sayılır bir yeri olan EBA Kurs tan faydalanmak ise artık ücretsizdir. EBA Kurs a ait tüm bilgileri sizler ile bu yazıda paylaşarak bu sisteme nasıl ulaşacağınızı anlattık.
29.09.2021 Gündem
EBA kurs uygulaması öğrencilere hangi imkanları sağlıyor?
EBA kurs uygulaması öğrencilere hangi imkanları sağlıyor? EBA Kurs artık öğrencilerin hemen hemen hepsinin faydalandığı online eğitim kaynağı haline gelmiştir. EBA Kurs geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda oldukça büyük bir ilgi görmüştür. EBA kurs hakkında tüm detayları sizler ile bu yazıda paylaştık.
29.09.2021 Gündem
EBA kurs platformuna nasıl giriş yapılır?
EBA kurs platformuna nasıl giriş yapılır? Öğrencilerin derslerine yardımcı olmaları için pek çok internet sitesi vardır. Ancak bunların içerisinde en güvenilir olan site EBA kurs sitesidir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan bu EBA kurs sistemine her öğrenci giriş yaparak EBA kurstan yararlanabilir.
8.10.2016 Eğitim
EBA kurs sisteminde eğitimler ne zaman başlıyor?
EBA kurs sisteminde eğitimler ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanlığı EBA kurs (Eğitim Bilişim Ağı) başvuruları 22 Eylül’de başladı ve 27 Eylül (dün) itibariyle sona erdi. EBA kurs programında 2016-2017 eğitim yılı birinci dönem eğitimleri 3 Ekim’de başlayacak. EBA kurs programında ilk dönem 15 Ocak’ta sona erecek.
29.09.2021 Gündem
EBA kurs sistemine nasıl giriş yapılıyor?
EBA kurs sistemine nasıl giriş yapılıyor? EBA Kurs geçtiğimiz yıllarda milyonlarca öğrenciye ücretsiz bir şekilde eğitim sundu. EBA Kurs dershanelerin kapatılması ile sistemdeki eğitim desteği olarak kabul edilen kurumların oluşturduğu boşluğu doldurmaktadır. EBA Kurs hakkındaki gerekli olan tüm bilgileri sizler için derledikten sonra bu yazımızda sizler ile paylaştık.
26.09.2016 Eğitim
MEB EBA kurs programı başvuru işlemleri devam ediyor!
MEB EBA kurs programı başvuru işlemleri devam ediyor! Milli Eğitim Bakanlığı EBA kurs programı hizmeti başvuruları başladı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı için EBA kurs programı başvuruları tüm ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri tarafından yapılabilecek. EBA kurs programı başvuruları 27 eylül’de sona erecek.
25.09.2016 Eğitim
Çocukların isimlerini bile FETÖ elebaşı Gülen koymuş
Çocukların isimlerini bile FETÖ elebaşı Gülen koymuş KIRKLARELİ’nde askeri darbe girişiminin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 41 öğretmenin ifadeleri, kapatılan cemaate bağlı kolejlerdeki işleyişin yanı sıra elebaşı Fetullah Gülen’in doğacak çocuklara bile kendisinin isim verdiğini ortaya çıkardı. Cemaatin okullarında ’Himmet’ ve ’Bağış’ adı altında para toplandığını, sohbet toplantılarında Gülen’in videolarının izletildiğini anlatan öğretmenler, "Takılarımızı satıp Bank Asya’ya yatırılmasını istediler, seçim öncesi de Ak Parti’ye oy verilmemesi için siyasi propaganda yaptılar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ortalamalar yükseldi… Tablo olumluya dönüyor
Ortalamalar yükseldi… Tablo olumluya dönüyor Sonuçlar geçen yıla göre oldukça tatmin edici, testlerdeki soru çözü ortalamaları bir hayli yükselmiş...
25.03.2016 Eğitim
‘FETÖ’ye mali finans sağlamaktan tutuklandılar’
‘FETÖ’ye mali finans sağlamaktan tutuklandılar’ Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile CEO ve TÜSİAD yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak ‘FETÖ/PDY’ örgütüne mali finans sağlamak suçlamalarıyla tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Dershaneler yarın tarihe karışıyor
Dershaneler yarın tarihe karışıyor 50 yıldır eğitim hayatında varlığını sürdüren dershaneler, 1 Eylül itibarıyla “tarihe” karışacak. 28 Ağustos itibarıyla, 2 bin 396 dershane dönüşüm programına başvurdu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dershanelerin Kapatılması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dershanelerin kapatılması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.