Deniz Gamze Ergüven

Deniz Gamze Ergüven

Son dakika deniz gamze ergüven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz gamze ergüven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz gamze ergüven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Gamze Ergüven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz gamze ergüven gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 deniz gamze ergüven haberi bulunmuştur. Tüm deniz gamze ergüven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı Oyuncu Elit İşcan, 'Yaşamayanlar' isimli dizinin setinde maruz kaldığı hakaret ve tacize ilişkin bir açıklama yayınladı. Elit İşçcan, dizideki rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından üç kez sözlü ve yazılı tacizine uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti. Efecan Şenolsun'dan ise taciz iddiasıyla ilgili açıklama geldi. Şenolsun, 'Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı' dedi.
26.10.2018 Magazin
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
McDonagh'ın filmine 'Halkın Seçimi' ödülü!
McDonagh'ın filmine 'Halkın Seçimi' ödülü! Türkiye'nin Oscar aday adayı 'Ayla'nın da gösterildiği, en iyi ödülü seyircinin belirlediği Toronto Film Festivali'nde 'Halkın Seçimi' ödülünü, Martin McDonagh'ın yönettiği 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filmi kazandı.
19.09.2017 Kültür Sanat
Toronto’nun kraliçesi
Toronto’nun kraliçesi Oyuncu ve eski kainat kraliçesi Hale Berry (51), ‘Kings’ filminin gösterimi için Toronto Film Festivali’ndeydi.
14.09.2017 Magazin
Hollywood’da büyük iş birliği
Hollywood’da büyük iş birliği Mustang filmiyle Fransa’dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in yeni filmi belli oldu.
11.03.2017 Magazin
Ergüven’in Hollywood macerası!
Ergüven’in Hollywood macerası! Geçen yıl ‘Mustang’ filmi ile Fransa adına ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında Oscar adaylığı alan Deniz Gamze Ergüven’in ilk İngilizce dilindeki filmi ‘Kings’in Los Angeles’daki çekimlerinden görüntüler ortaya çıktı.
4.02.2017 Magazin
Oscar yolcusu kalmasın
Oscar yolcusu kalmasın Oscar Akademisi, yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve “Mustang” filmiyle Fransa’dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven’e üyelik davetiyesi yolladı.
30.06.2016 Magazin
88. Oscar Ödülleri
88. Oscar Ödülleri ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen 88...
29.02.2016 Kültür Sanat
Oscar başka bahara kaldı
Oscar başka bahara kaldı Los Angeles'ta düzenlenen 88...
29.02.2016 Kültür Sanat
4 ödül birden
4 ödül birden Deniz Gamze Ergüven’in ‘Mustang’ filmi ‘Fransa’nın Oscar’ı’ olarak bilinen ‘41...
27.02.2016 Magazin
Fransa’nın en iyisi
Fransa’nın en iyisi FRANSA’NIN en önemli sinema ödüllerinden Cesar Ödülleri için adaylıklar açıklandı...
28.01.2016 Magazin
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! 88'incisi düzenlenecek Oscar ödülleri için yarışacak isimler açıklandı...
14.01.2016 Kültür Sanat
Dünyanın gözü onda
Dünyanın gözü onda Deniz Gamze Ergüven’in yönetmenliğini yaptığı ve Fransa tarafından Oscar ve Altın Küre’de ‘Yabancı Dilde En İyi Film Ödülleri’ne aday gösterilen Mustang filminin başrol oyuncusu Güneş Nezihe Şensoy, Washington DC Film Eleştirmenleri Birliği Ödülü’nde ‘En İyi Genç Oyuncu Ödülü’ kategorisinde aday gösterildi...
22.12.2015 Magazin
Dünyanın gözü Türk oyuncuda!
Dünyanın gözü Türk oyuncuda! Deniz Gamze Ergüven’in yönetmenliğini yaptığı ve Fransa tarafından Oscars ve Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film Ödüllerine aday gösterilen Mustang’in başrol oyuncusu Güneş Nezihe Şensoy filmdeki performansıyla göz doldurdu ve yurtdışında dikkatleri üzerine topladı...
22.12.2015 Magazin
Türkiye “Hayır” dedi Fransa kaptı
Türkiye “Hayır” dedi Fransa kaptı Türkiye-Fransa-Almanya-Katar ortak yapımı ‘Mustang’ filmi ‘En İyi Yabancı Film’ kategorisinde Fransa’nın Altın Küre adayı oldu...
10.12.2015 Magazin
Adaylığa doymuyor
Adaylığa doymuyor Bu yıl 28...
8.11.2015 Magazin
Türk yönetmen Ergüven'in filmine İspanya'da 4 ödül
Türk yönetmen Ergüven'in filmine İspanya'da 4 ödül Yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven'in yaptığı "Mustang", Seminci Film Festivali'nde 4 ödül kazandı
2.11.2015 Magazin
Mustang ekibi İstanbul’da
Mustang ekibi İstanbul’da Deniz Gamze Ergüven’in yönettiği, Fransa’nın Oscar adayı Mustang filminin ekibi İstanbul’a geldi...
23.10.2015 Magazin
Filmekimi'nde izlemeniz gereken 7 film
Filmekimi'nde izlemeniz gereken 7 film Bu sene 14'üncüsü düzenlenen, 48 filmin gösterimde olacağı 'Filmekimi' nihayet başladı. Özel seçkilerin yer alacağı, 11 Ekim'e kadar devam edecek sinema şöleninde sinemaseverler sanata doyacak.
1.10.2015 Arşiv
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Gamze Ergüven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz gamze ergüven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.