Demi Moore

Demi Moore

Son dakika demi moore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demi moore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demi moore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demi Moore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demi moore gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 demi moore haberi bulunmuştur. Tüm demi moore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı!
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı! Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Moore, fiziğiyle de genç kızlara taş çıkarttı.
5.07.2023 Magazin
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor'
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor' Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, demans hastalığına yakalanmıştı. Demi Moore pazar günü eski eşi Bruce Willis'in 68'inci yaşını sosyal medya hesabından kutladı. 60 yaşındaki oyuncu, doğum günü videosu. Ardından Bruce Willis'in şu anki eşi Emma Heming de duygusal bir paylaşımda bulundu. İşte Bruce Willis'in doğum gününden kareler...
20.03.2023 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü ismin, iletişim kurmakta zorlandığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ailesinin bir an bile yalnız bırakmadığı aktörün eski eşi Demi Moore, Willis'in şimdi eşi Emma Heming ve çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçti. O anları Instagram hesabından yayınlayan aktrisin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2022 Magazin
Bruce Willis'in hastalığı ilerledi! Eski eşi yalnız bırakmıyor
Bruce Willis'in hastalığı ilerledi! Eski eşi yalnız bırakmıyor Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakma kararı alan Bruce Willis'in bu dönemde en büyük destekçisi eski eşi Demi Moore oldu. Bazı kaynaklara göre oyuncunun sağlığının giderek bozulduğu ve ailesiyle daha çok zaman geçirmek istediği biliniyor.
8.12.2022 Magazin
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı Çok sayıda ünlünün müşterileri arasında olduğu Kapalıçarşı’daki halıcı Hakan Evin, 23 Temmuz günü dükkânının önünde saldırıya uğradı. Evin'i darp eden kişi gözaltına alındı ve ardından cezaevine gönderildi.
27.07.2022 Yaşam
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
Demi Moore yüzündeki değişim ile şoke etti!
Demi Moore yüzündeki değişim ile şoke etti! Önceki gün İngiliz Moda Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu törende objektif karşısına geçen Demi Moore'un yüzündeki değişim dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun yıllara iyi direndiğini ve güzel göründüğünü savunurken; bazıları ise "Yüzüne estetik uygulamayı yapan uzmanı dava etmeli. Bu kötü sonuçlanmış bir uygulama!" diye yorum yaptı.
30.11.2021 Magazin
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti Ünlü kafe zinciri Hard Rock Cafe'nin kurucusu Peter Morton'ın oğlu Harry Morton evinde ölü olarak bulundu.
25.11.2019 Dünya
Demi Moore'un eski eşinden 'üçlü cinsel ilişki' iddialarına yanıt
Demi Moore'un eski eşinden 'üçlü cinsel ilişki' iddialarına yanıt ABD'li oyuncu Ashton Kutcher, eski eşi Demi Moore'un 'üçlü cinsel ilişki' ve 'aldatma' iddialarına cevap verdi. Twitter'dan telefon numarasını paylaşan oyuncu, 'Gerçeği öğrenmek için bana mesaj atın' dedi.
26.09.2019 Magazin
Demi Moore 40 yıl sonra itiraf etti! '15 yaşındayken para karşılığında...'
Demi Moore 40 yıl sonra itiraf etti! '15 yaşındayken para karşılığında...' Dünyaca ünlü oyuncu, yazdığı biyografide hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Böylece yaşamının en karanlık dönemleri de gün yüzüne çıkmış oldu.
24.09.2019 Dünya
Aracı görevdeki savcı çıktı!
Aracı görevdeki savcı çıktı! İstanbul’da görev yapan savcı Lokman kamu görevlisi olan ağabeyini ve bir kadını Oktar’la tanıştırmak istemiş. Örgütün sosyal medyadan hakaret edenlere şikayet et-çek yöntemiyle her ay 500 bin lira gelir elde ettiği belirtildi.
16.07.2019 Yaşam
John Travolta hakkında şok taciz iddiası!
John Travolta hakkında şok taciz iddiası! Scientology isimli tarikatın üyesi olan John Travolta hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan kimliği belirsiz masör, ünlü oyuncunun kendisinden kalçalarına masaj yapmasını istediğini söyledi.
19.06.2018 Dünya
Savaşçı ruhuna kavuştum artık dingin rol istemem
Savaşçı ruhuna kavuştum artık dingin rol istemem FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Savaşçı’ dizisinde ‘Çiğdem Teğmen’ rolüne hayat veren Gaye Turgut Evin “Sette konuşma şeklim bile değişti ama alıştım” diyor.
2.03.2018 Arşiv
Demi Moore'un videosu çıktı! 15 yaşındaki çocukla...
Demi Moore'un videosu çıktı! 15 yaşındaki çocukla... Ünlü oyuncu Demi Moore'un 15 yaşındaki bir çocuğun dudaklarından öptüğü video yıllar sonra ortaya çıktı.
14.11.2017 Magazin
Laura Carter bomba haberi böyle verdi!
Laura Carter bomba haberi böyle verdi! Laura Carter hamile olduğunu takipçilerine çırılçıplak çektiği bu fotoğrafıyla duyurdu.
12.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demi Moore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demi moore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.