Defne Kayalar

Defne Kayalar

Son dakika Defne Kayalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Defne Kayalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Defne Kayalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defne Kayalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defne kayalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 defne kayalar haberi bulunmuştur. Tüm defne kayalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket!
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket! Birce Akalay ile başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan ünlü oyuncu, uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.
17.04.2023 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Defne Kayalar'dan şok eden açıklama! 'Horlama sesi...'
Defne Kayalar'dan şok eden açıklama! 'Horlama sesi...' Son olarak 'Bir Başkadır' dizisinde rol alan Defne Kayalar, "Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusunu yanıtlarken, 'horlama sesi' ile ilgili şaşırtan bir açıklamaya imza attı.
26.12.2020 Magazin
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak?
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak? Medcezir tekrar başlayacak mı? sorusu yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. 2013 yılında yayın hayatına başlayan Medcezir dizi büyük ilgi görmüş ve geniş hayran kitlesine ulaşmıştı. Serenay Sarıkaya’nın Medcezir paylaşımı hayranları sevindirdi ve arama motorlarına yöneltti. Corona virüsü nedeniyle setlere ara verilince, kanallar eski dizileri yayına koymaya başladı. Tekrar bölümleriyle yeniden izleyicisi ile bulaşacak olan Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak?
16.04.2020 Gündem
Yol ayrımındalar
Yol ayrımındalar Uzun süredir sinemada yer almayan Şener Şen, ‘Yol Ayrımı’ ile seyircisiyle buluşuyor. Usta oyuncuya Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor
31.10.2017 Magazin
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda!
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda! Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği, sinemamızın yaşayan efsanesi Şener Şen’in başrolde yer aldığı 'Yol Ayrımı'nda, Mert Fırat ve Defne Kayalar da rol alıyor.
31.10.2017 Kültür Sanat
İki dev oyuncu karşı karşıya!
İki dev oyuncu karşı karşıya! Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği 'Yol Ayrımı’ filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Yavuz Turgul'un yeni filminde de 'Eşkıya', 'Muhsin Bey' ve 'Av Mevsimi' gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen başrolde. Filmin sürprizlerinden biri de deneyimli oyuncu Çiğdem Selışık Onat.
27.10.2017 Kültür Sanat
Set ekibine konuşma yasağı!
Set ekibine konuşma yasağı! Yavuz Turgul ‘Yol Ayrımı’ setinde çalışanların filmle ilgili konuşmasını yasaklamış, ‘gizlilik anlaşması’ imzalatmış.
24.09.2017 Kültür Sanat
Medcezir fırtınası yıllar sonra da devam ediyor
Medcezir fırtınası yıllar sonra da devam ediyor Medcezir dizisinin resmi Youtube kanalı, büyük bir başarıya imza attı.
28.07.2017 Televizyon
Yol Ayrımı tamamlandı
Yol Ayrımı tamamlandı Filmleriyle Türk sinema tarihinde derin izler bırakan Yavuz Turgul ile usta oyuncu Şener Şen’i tekrar bir araya getiren ‘Yol Ayrımı’ filminin çekimleri tamamlandı
18.07.2017 Magazin
Şener Şen'in partneri belli oldu!
Şener Şen'in partneri belli oldu! Şener Şen 7 yıl sonra ekrana dönüyor. Şen'e aranan partner de bulundu. Kadroda Rutkay Aziz, Tilbe Saran, Şerif Erol, Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar ve Nihal Yalçın da var.
26.05.2017 Magazin
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi ilk üç bölümüyle fırtına gibi bir giriş yaptı. Göz kamaştırıcı oyuncu kadrosu ile izleyicileri büyüleyen Fi dizisinin 4. bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Azra Kohen'in kitap serisinin ilki Fi'nin diziye uyarlanması ile izleyiciyle buluşan dizinin detayları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi puhutv platformu üzerinden ilk 3 bölümü ile izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran Fi dizisinin 4. bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Fi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümüyle dün akşam ATV ekranlarına geldi. Arkasından Bu Şehir Arkandan Gelecek'in 8. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde neler yaşanacak?
29.09.2021 Gündem
'Bu Şehir Arkandan Gelecek'te sürpriz değişiklik!
'Bu Şehir Arkandan Gelecek'te sürpriz değişiklik! Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisiyle ilgili önemli bir bilgi aktardı.
19.01.2017 Televizyon
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı!
Bu Şehir Arkandan Gelecek zirvede başladı! Ay Yapım’ın yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ratinglerde AB grubunda 6.59 izlenme oranıyla birinci oldu. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturarak günün en çok konuşulan programı oldu.
5.01.2017 Televizyon
Kerem Bursin boksör oldu! İşte yeni dizisi...
Kerem Bursin boksör oldu! İşte yeni dizisi... Ay Yapım imzalı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lidya Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek'in merakla beklenen ilk bölüm tanıtımı yayınlandı...
26.12.2016 Televizyon
İşte Medcezir ekibinin veda pozu
İşte Medcezir ekibinin veda pozu Medcezir dizisinin ekibi setin son günlerinde çekindikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla paylaştılar...
12.06.2015 Televizyon
Pelerinli güzel!
Pelerinli güzel! Medcezir’de ‘Sedef’ karakterini canlandıran Defne Kayalar, geçtiğimiz gün Bebek’te bankamatikten para çekerken objektiflere takıldı...
25.02.2015 Magazin
Sette adeta arkadaş gibiler
Sette adeta arkadaş gibiler Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı ‘Medcezir’ dizisinin seti İstanbul’un her yanına dağılmış durumda...
24.01.2015 Magazin
Defne Kayalar kimdir?
Defne Kayalar kimdir? Medcezir'de canlandırdığı Sedef karakteri ile adından sıkça söz ettiren Defne Kayalar sessiz sedasız evlendi. Defne Kayalar hayatını Ali Bilgin ile birleştirdi. Peki Defne Kayalar kimdir?
23.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Defne Kayalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defne kayalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.