Medcezir

Medcezir

Son dakika medcezir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medcezir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medcezir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medcezir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medcezir gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 medcezir haberi bulunmuştur. Tüm medcezir haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin Dilber'i  Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum
'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Magazin
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Dolandırıcılara 'Medcezir' operasyonunda 7 tutuklama
Dolandırıcılara 'Medcezir' operasyonunda 7 tutuklama Diyarbakır ve İstanbul'da polis ekiplerinin, sosyal medyada oluşturdukları sahte kadın profilleriyle mağdurları tehdit edip, dolandırıcılık yaptığı belirlenen kişilere yönelik 'Medcezir' operasyonunda, gözaltına alınan 8 şüpheliden 7’si tutuklandı.
25.12.2023 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Yaşam
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor'
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor' Doğrudan duygularımızı etkileyen Ay tutulması bugün saat 14.00'te gerçekleşti. Ruhsal bunalımların etkili olduğu günler yaşanacak, olaylar yeni bir şekil alacak. Kader planları yeniden yazılacak. Bazı burçların iş ile ilgili değişimleri söz konusu olurken, bazılarının ise ilişkileri sınanacak. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Ay tutulması ne kadar sürecek ve yeni kararlar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...
8.11.2022 Astroloji
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram sayfasını aktif olarak kullanan Mine Tugay, cesur kostümüyle kamera karşısına geçti.
23.09.2022 Magazin
Mine Tugay'dan annelik itirafı geldi!
Mine Tugay'dan annelik itirafı geldi! 'Medcezir' dizisiyle adından söz ettiren Mine Tugay, son günlerde sosyal medyadaki cesur pozlarıyla gündem oluyor. Son olarak 44 yaşındaki oyuncudan çocuk itirafı geldi.
18.09.2022 Magazin
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’ Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini korkutan 43 yaşındaki oyuncu, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.
6.09.2022 Magazin
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?"
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?" Medcezir dizisiyle ortalığı kasıp kavuran Mine Tugay Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok yapımda rol aldı. Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.
25.08.2022 Magazin
Mine Tugay'a yorum yağdı! "Bal gibi"
Mine Tugay'a yorum yağdı! "Bal gibi" Medcezir dizisinde Ender karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ve farklı projelerle sık sık ekranlara gelen Mine Tugay, rolleriyle gönüllerde taht kurdu. Yılların oyuncusu Tugay, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla takipçileri tarafından ilgi yağmuruna tutuluyor.
7.08.2022 Magazin
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı! Gülümse Kaderine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı.
30.06.2022 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı!  "Abartmasak mı artık?"
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı! "Abartmasak mı artık?" Medcezir dizisinde hayat verdiği "Ender Serezli" karakteriyle büyük bir üne kavuşan Mine Tugay, son olarak Gülümse Kaderine dizisinde oynuyor. Mine Tugay, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Pozlarını yayınlayan Mine Tugay'a dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geliyor.
22.05.2022 Magazin
Mine Tugay’ın eski fotoğrafı olay oldu! Takipçileriyle eski fotoğrafını paylaştı!
Mine Tugay’ın eski fotoğrafı olay oldu! Takipçileriyle eski fotoğrafını paylaştı! Bir süredir dizi ve film projelerinden uzak olan güzel oyuncu Mine Tugay, şu sıralar oyunculuğundan çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
3.04.2022 Magazin
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor...
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor... Medcezir, Söz, Şahin Tepesi, O Hayat Benim, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanınan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat'ın Beşiktaş'ta oturduğu evin sahibi ile başı derde girdi. Ev sahibi, evin bir yıllık kirasını peşin olarak ödeyen oyuncunun evden çıkmasını isteyince taraflar mahkemelik oldu.
21.02.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü sırt dekoltesiyle beğeni topladı
Hazar Ergüçlü sırt dekoltesiyle beğeni topladı Kuzey Güney, Medcezir, Ahlat Ağacı ve Hakan Muhafız gibi yapımlarda rol alan Hazar Ergüçlü, Saklı dizisiyle ekranlara döndü. Saklı dizisindeki iddialı sahneleri ile gündem olan Hazar Ergüçlü siyah elbisesiyle hayranlarından tam not aldı.
29.11.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Medcezir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medcezir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.