Dan Brown

Dan Brown

Son dakika dan brown haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dan brown ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dan brown haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dan Brown

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dan brown gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 dan brown haberi bulunmuştur. Tüm dan brown haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Türkiye’nin Dan Brown’u nefeslerinizi kesecek!
Türkiye’nin Dan Brown’u nefeslerinizi kesecek! Türkiye’nin Dan Brown’u olarak nitelendirilen Kaan Balbaşoğlu’nun Akrep Zamanı üçlemesinin ilk kitabı Uyanış, Lal Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.
9.02.2018 Arşiv
Da Vinci intiharı
Da Vinci intiharı Dan Brown kitapları tutkunu Lidia Dragescu, Londra’nın St Paul Whispering Galeri Kathedrali’nden atlayarak canına kıydı
17.10.2017 Dünya
Dan Brown'ın 'Başlangıç' kitabı 3 Ekim'de çıkıyor!
Dan Brown'ın 'Başlangıç' kitabı 3 Ekim'de çıkıyor! Dan Brown’ın merakla beklenen yeni kitabı 'Başlangıç’ın birinci bölümü okurlarıyla buluşuyor. 3 Ekim’de raflardaki yerini alacak olan kitabın ilk bölümü 13 Eylül saat 00.00’da Altın Kitaplar’ın web sayfasında yayımlanacak.
12.09.2017 Kültür Sanat
Dan Brown’un yeni romanında istikamet İspanya!
Dan Brown’un yeni romanında istikamet İspanya! Dan Brown'ın Türkiye’de 'Başlangıç' adıyla yayınlanacak olan yeni romanı Origin ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Usta yazarın, romanda nerelere yolculuk yapacağı da belli oldu.
28.06.2017 Kültür Sanat
Gizemli roman  için zorunlu  hapis!
Gizemli roman için zorunlu hapis! Dan Brown’ın tüm dünyada merakla beklenen yeni romanı için 11 çevirmen kampa alındı. Aralarında Petek Demir’in de bulunduğu 11 çevirmen, hiçbir şekilde dışarıyla iletişim kuramayacak.
27.06.2017 Kültür Sanat
Sır gibi saklanan Dan Brown romanı
Sır gibi saklanan Dan Brown romanı Dan Brown’ın romanları kadar kitaplarının yayıma hazırlanma süreci de merak uyandırıyor.
17.06.2017 Kültür Sanat
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız
Elinizden her şeyiniz alınırsa gaddarlaşırsınız Genç yazar Aslıhan Yayla’nın Martı Yayınları’ndan piyasaya çıkan yeni romanı Dönüş Yok, Türkiye’deki polisiye romanlar arasında önemli bir yer edineceğe benziyor. Gerilim türünün her zaman ilgisini çektiğini söyleyen yazar, “Romanı yazmak benim için terapi gibiydi” diyor
3.03.2017 Arşiv
Üst modele geçiyoruz
Üst modele geçiyoruz Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB ile Gümrük Birliği’nde bir üst modele geçeceklerinin müjdesini vererek, “AB ile Türkiye arasındaki ticaret hacmi 150 milyar dolardan 300 milyar dolara çıkacak” dedi.
27.01.2017 Ekonomi
‘Cehennem’ zirvede
‘Cehennem’ zirvede Box office’in listesinde zirvedeki isim değişti...
18.10.2016 Magazin
İstanbul'a 'Cehennem'den turist gelecek!
İstanbul'a 'Cehennem'den turist gelecek! Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği, bazı sahneleri İstanbul’da çekilen “Cehennem” bugün gösterime girdi. Filmin, İstanbul’a olan ilgiyi artıracağı tahmin ediliyor.
14.10.2016 Magazin
Cehennemin kapıları İstanbul’a açılıyor
Cehennemin kapıları İstanbul’a açılıyor Dan Brown’un sinemaya uyarlanan “Cehennem” romanında, İstanbul bütün gizemlerin merkezinde...
14.10.2016 Arşiv
"Duygusal tepki yerine çözüm çabasına gireceğiz"
"Duygusal tepki yerine çözüm çabasına gireceğiz" Kredi notunda düşüşü ciddiye aldıklarını belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, “Duygusal tepkiler olabilir ama önümüze bakacağız. Notu yükseltmek için çaba içerisine gireceğiz” dedi
29.09.2016 Ekonomi
FETÖ'nün masrafları böyle karşılanıyormuş
FETÖ'nün masrafları böyle karşılanıyormuş FETÖ/PDY iddianamesine göre, Gülen’in Pensilvanya’daki masrafları Türkiye’deki hayali kitap satışlarından karşılanıyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul fragmanda
İstanbul fragmanda ABD’li yazar Dan Brown’un aynı adı taşıyan eserinden Inferno’nun (Cehennem) yeni fragmanı yayınlandı...
12.08.2016 Magazin
'1 milyon  turist ile başlayıp 5 milyona çıkacağız'
'1 milyon turist ile başlayıp 5 milyona çıkacağız' Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, "Dünya devi iki şirketi bir araya getireceğiz. Bu iki şirketin büyüklüğü 200 milyar dolarlık hacme sahip. Elimizde öyle bir potansiyel var ki keşke açıklayabilsem. Bahsettiğim yılda 1 milyon turist rakamı en az rakam, 1 milyon turist ile başlayıp 5 milyona çıkacağız" dedi.
16.04.2016 Ekonomi
'Cehennem' için İstanbul'a gelecekler
'Cehennem' için İstanbul'a gelecekler Dan Brown'un son kitabından uyarlanan 'Cehennem'in çekimleri için İstanbul'daki Yerebatan Sarnıcı 4 gün kapatılacak.
10.09.2014 Magazin
Tom Hanks İstanbul yolcusu!
Tom Hanks İstanbul yolcusu! Dan Brown’ın tüm dünyada çok konuşulan son kitabı Cehennem sinemaya uyarlanıyor.
28.08.2014 Magazin
Oscarlık İstanbul!
Oscarlık İstanbul! İstanbul'a Russell Crowe'dan sonra bir Oscarlı misafir daha...
9.03.2014 Magazin
Yerküre ısındı Arap Baharı geldi
Yerküre ısındı Arap Baharı geldi Dan Brown’un yeni kitabı Cehennem’in konusu...
25.01.2014 Arşiv
Türk basınının ‘Dan Brown’ı!
Türk basınının ‘Dan Brown’ı! Altındal, yaşamını yitirdi
29.09.2021 Gündem
‘Oyunculuk kutsal bir şey değil’
‘Oyunculuk kutsal bir şey değil’ Ayça Bingöl, son yılların yıldızı parlayan oyuncularından biri
27.10.2013 Arşiv
Cübbeli, Ayşe Kulin'e fark attı
Cübbeli, Ayşe Kulin'e fark attı Cübbeli Ahmet Hoca'nın artık tek rakibi Dan Brown...
29.09.2021 Gündem
Kilit isim konuştu!
Kilit isim konuştu! Tuncay Güney: 'Ergenekon'da 1 numara yoktu, İlker Başbuğ'u koydular...'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dan Brown ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dan brown haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.