Daiş

Daiş

Son dakika daiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 daiş haberi bulunmuştur. Tüm daiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah yardımından sonra devlet istiyorlar!
Silah yardımından sonra devlet istiyorlar! Amerika-Türkiye ilişkilerinde yeni bir gerilimin kapısını aralayan ABD'nin terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye silah yardımı, Kürtler arasında sevinçle karşılandı. Ancak beklentileri sadece silahla sınırlı değil...
18.05.2017 Dünya
Şırnak'ta PKK cephaneliği ele geçirildi
Şırnak'ta PKK cephaneliği ele geçirildi Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi İncebel Dağları bölgesinde sürdürülen operasyonda PKK terör örgütünün cephaneliği ele geçirildi.Silah ve mühimmatlarla birlikte, ilk kez FETÖ, PKK ve DAİŞ'in yayınları gizlenmiş halde bulundu.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden...
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden... DEAŞ'ın elinden kurtulmayı başaran 18 yaşındaki Lamiya Hacı Başar'ın hikayesi kaleme alındı. Genç kızın hayat hikayesinin her anı kan donduracak cinsten...
17.06.2021 Dünya
Türkiye için 3 kilit ülke! Hedef belli
Türkiye için 3 kilit ülke! Hedef belli 155 milyar dolarlık hedefin yakalanmasında kuzey ve doğu komşularımızla iyi ilişkiler çok etkili olacak.
24.01.2017 Ekonomi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: FETÖ Barzani’yi devirecekti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: FETÖ Barzani’yi devirecekti Çözüm süreci ve sonrasına yönelik değerlendirmeler yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Yasin Aktay, “PKK ile müzahir olan o parti (HDP) ile Kürt meselesini birbirinden fersah fersah ayırdık ve Kürt meselesini bitirdik” dedi. HDP'li milletvekillerinin tutuklu olmasının toplumda bir teselli kaynağı olduğunu ifade eden Aktay, PKK'nın ABD'den aldığı destekle Suriye'de bir "Terör koridoru" oluşturmaya çalıştığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Mesrur Barzani: IŞİD, Musul'da büyük ve uzun bir savaşa kendini hazırlamış durumda
Mesrur Barzani: IŞİD, Musul'da büyük ve uzun bir savaşa kendini hazırlamış durumda IRAK Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin, Güvenlik Ajansı Müsteşarı olan oğlu Mesrur Barzani, IŞİD'in Musul'da büyük ve uzun bir savaşa kendini hazırladığını belirterek, Peşmerge'nin Musul operasyonuna sınırlı bir şekilde katılacağını söyledi. Barzani, başka devletlerin hesabı üzerine kendi topraklarını genişletme gibi bir amaçları olmadığını da ifade ederek, "Peşmerge güçleri, Kürdistani bölgelerden hiçbir şekilde çekilmeyecek" dedi.
7.10.2016 Dünya
'Elimizdeki sistemlerin havadaki mermiyi vurma imkan ve kabiliyeti yok'
'Elimizdeki sistemlerin havadaki mermiyi vurma imkan ve kabiliyeti yok' Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sınır bölgelerinde ortaya çıkan füze ve havan tehdidine dikkat çekerek, elimizdeki hiç bir sistemin havadaki mermiyi vurma/imha imkan ve kabiliyeti olmadığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Roket mermilerinin imhası sırasında patlama: 1 şehit
Roket mermilerinin imhası sırasında patlama: 1 şehit Kilis’e Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı. Mermilerden 2‘si sınıra yakın bölgeye diğerinin ise kent merkezinde boş araziye düştü. Mermilerden birinin imhası sırasında bir polis şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
MGK bugün toplanıyor
MGK bugün toplanıyor Milli Güvenlik Kurulu bugün toplanıyor. Gündemde FETÖ ve PKK terör örgütleriyle mücadele ile Fırat Kalkanı Operasyonu var.
29.09.2021 Gündem
Müslim: Suriye'de bağımsız Kürt devleti istemiyoruz, birleşik Suriye istiyoruz
Müslim: Suriye'de bağımsız Kürt devleti istemiyoruz, birleşik Suriye istiyoruz TERÖR örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu olarak bilinen PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim, hiç bir zaman Suriye'de bağımsız bir Kürt devleti iddiasında olmadıklarını ve birleşik Suriye'den yana olduklarını belirterek, "Kantonlar (Kobani-Afrin) Suriye'de istikrar sağlandıktan sonra zaten birleşecek...
17.06.2021 Dünya
Erdoğan ABD'ye gidiyor
Erdoğan ABD'ye gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM Genel Kurulu için ABD'ye gidiyor. Erdoğan yolculuk öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasından, "Suriye'de ABD özel kuvvetlerini, ÖSO ile çatışma alanından, Türk özel kuvvetleri çıkardı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bayramlık ‘Yenikapı ruhu’
Bayramlık ‘Yenikapı ruhu’ CHP Genel Sekreteri Sındır, “Yenikapı ruhuna devam” derken Ak Parti’li Gündoğdu, Sındır’ın AYM’ye gideceklerini söylemesi üzerine “Yine eski günlere dönmeyelim” esprisi yaptı
29.09.2021 Gündem
‘DAİŞ’i bitirmek boynumuzun borcu’
‘DAİŞ’i bitirmek boynumuzun borcu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “DAİŞ denilen örgütü, hem Suriye’de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek, milletimize karşı boynumuzun borcudur. Fırat Kalkanı Harekatı, bunun ilk adımıdır” dedi
29.09.2021 Gündem
Bakan yeşil ışık yaktı! Bordo Bereliler...
Bakan yeşil ışık yaktı! Bordo Bereliler... Terör örgütü IŞİD’e Irak ve Suriye’de indirilecek ölümcül darbede, ordo bereliler olarak adlandırılan Özel Kuvvetler Komutanlığı unsurlarının önemli bir rol oynaması ihtimali öne çıkmaya başladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, özel kuvvetlerin Musul ve Rakka operasyonlarında görev alabileceğinin sinyalini verdi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD’in kabusu: Bordo Bereliler çifte harekata hazırlanıyor
IŞİD’in kabusu: Bordo Bereliler çifte harekata hazırlanıyor Terör örgütü IŞİD’e Irak ve Suriye’de indirilecek ölümcül darbede, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözbebeği olan ve bordo bereliler olarak adlandırılan Özel Kuvvetler Komutanlığı unsurlarının önemli bir rol oynaması ihtimali öne çıkmaya başladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, özel kuvvetlerin Musul ve Rakka operasyonlarında görev alabileceğinin sinyalini verdi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dün Bakanlar Kurulu'nda söyledim. Bakanlar Kurulu kararı veya KHK içerisinde dünyadaki bizim bilgimiz dışında nerede Türk, Türkiye unvanı varsa bunları yasaklamamız lazım. Bu ülke yönetimlerine bildirmek suretiyle bu unvanların kullanımızı yasaklamalıyız. Oradan prim yapmaya çalışıyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘At değiştirmeden’ yola devam mesajı
‘At değiştirmeden’ yola devam mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan “Dere geçerken at değiştirilmez” sözü hatırlatılarak “O dönem kapandı mı” sorusu üzerine, MİT Müsteşarı Fidan ve Genelkurmay Başkanı Akar’ın görevlerine devam edeceği mesajını verdi
29.09.2021 Gündem
Kalın'dan flaş açıklamalar
Kalın'dan flaş açıklamalar Çin'de yapılan G-20 zirvesine değinen Kalın, "Terörle mücadele mülteci sorunu öne çıkan başlıklardı. Cumhurbaşkanımız ve diğer liderler bukonuyu etraflı bir şekilde ele aldılar" dedi.
29.09.2021 Gündem
"Obama ve Putin’e teklifim budur'
"Obama ve Putin’e teklifim budur' “Cerablus bizim için kesin bir başlangıç olmuştur...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Batı ülkelerinin sığınmacı sorunundaki ırkçı tavrı utanç vericidir
Erdoğan: Batı ülkelerinin sığınmacı sorunundaki ırkçı tavrı utanç vericidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin dünyanın kanayan yarası olduğunu belirterek, "Batı ülkelerinin bilhassa sığınmacı sorununda takındıkları güvenlikçi ve hatta ırkçı tavır insanlık adına utanç vericidir." dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Terörle mücadelenize destek veriyoruz’
‘Terörle mücadelenize destek veriyoruz’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Hangzhou kentinde Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile dün ikili bir görüşme yaptı.
29.09.2021 Gündem
Gülen’in yargılanması için işbirliği mesajı
Gülen’in yargılanması için işbirliği mesajı Obama: Bu eylemleri yapanların adalet önüne çıkarılmasından nasıl emin olacağımızın belirlenmesinde adalet bakanlığımızın ve ulusal güvenlik ekibimizin Türk yetkililerle işbirliğine devam edeceğine dair güvence verdim.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Binali Yıldırım'dan 23 ile müjde
Başbakan Binali Yıldırım'dan 23 ile müjde Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'da yatırım destek programını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Obama görüşmesinden flaş açıklamalar
Erdoğan Obama görüşmesinden flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin'de ABD Başkanı Barack Obama ile görüşüyor. İki liderin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk kez bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakıştıramıyorum. Çok ayıp
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakıştıramıyorum. Çok ayıp Çin Halk Cumhuriyeti'nde yapılacak G20 zirvesine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adli yıl açılışı hakkında 'Tam bir yüz karası toplantı' sözlerine sert tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.