Dağ Çileği

Dağ Çileği

Son dakika dağ çileği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağ çileği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağ çileği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağ Çileği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağ çileği gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 dağ çileği haberi bulunmuştur. Tüm dağ çileği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu çilek için dağlara tırmanıyorlar
Bu çilek için dağlara tırmanıyorlar Bu çilek için dağlara tırmanıyorlar.
18.11.2022 Haber
Tamamen doğal yetişiyor, kilogramı 50 lira...
Tamamen doğal yetişiyor, kilogramı 50 lira... Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde doğal ortamda kendiliğinden yetişen ve vatandaşlar tarafından satılan dağ çileğinin kilogramı 50 TL'den satılmaya başlandı.
25.06.2022 Ekonomi
Kilosu 200 liradan satılıyor! Kapış kapış satılıyor! Kadınların geçim kaynağı oldu
Kilosu 200 liradan satılıyor! Kapış kapış satılıyor! Kadınların geçim kaynağı oldu Karadeniz Bölgesi’nde her yıl yaz mevsimi öncesi yüksek kesimli bölgelerde yetişen, kokusu ve lezzeti ile hayran bırakan dağ çileğinin kilosu 200 TL’den satılıyor.
6.06.2022 Ekonomi
Tabiattaki binlerce yıllık şifa iksirleri! Lezzetli ve sağlıklı
Tabiattaki binlerce yıllık şifa iksirleri! Lezzetli ve sağlıklı Doğal antidepresan meyvesi olarak bilinen yaban mersini ve çocuk felci, ağız ve deri yaralarını oluşturan bazı virüsler için öldürücü etkisi ile tanınan dağ çileği mevsimi başladı.
14.12.2021 Sağlık
Herkes ‘yapamazsın’ dedi ama o başardı! Prostat sorununa ilaç
Herkes ‘yapamazsın’ dedi ama o başardı! Prostat sorununa ilaç Herkes ‘burada yetişmez’ dedi ama o yetiştirmeyi başardı. İnsan sağlığına büyük faydaları var. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor; cilde, saç sağlığına, prostat ve idrar yolu enfeksiyonlarına karşı çok faydalı. Yüksek miktarda C vitamini içeriyor. Elazığlı girişimci, bahçesinde Afrika kavunu olarak bilinen kiwano meyvesini yetiştirmeyi başardı.
29.09.2021 Gündem
Kışın habercisi 'bilyedin' meyvesi çıktı!
Kışın habercisi 'bilyedin' meyvesi çıktı! Doğada kendiliğinden yetişen ve renkleriyle ağaçları süsleyen, genellikle dağ çileği olarak bilinen “bilyedin” meyvesi, kışın habercisi olarak anılıyor. Kadeniz Bölgesi’nde yükske yerlerde yetişen meyveye ise vatandaşların ilgili yoğun. Peki, Bilyedin Meyvesi nedir? Bilyedin’in faydaları nelerdir?
28.11.2019 Yaşam
Talep patladı! Kilosu 120 lira...
Talep patladı! Kilosu 120 lira... Karadeniz Bölgesi'nde her yıl yaz mevsimi öncesi yüksek kesimlerde yetişen dağ çileğine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken kilosu ise 120 TL’den satılıyor.
8.06.2019 Ekonomi
Linet konser öncesi neler neler istedi
Linet konser öncesi neler neler istedi Linet'in yılbaşında vereceği konser için istedikleri şaşırttı
26.12.2016 Magazin
Türk meyvesi Rusya’ya girdi
Türk meyvesi Rusya’ya girdi Rusya'nın Türk meyve-sebzesine ambargoyu peyderpey kaldırmaya başlamasıyla Rus tüketiciler nefes alırken ihracatçının da yüzü güldü...
9.11.2016 Ekonomi
Dağ çileği diye çeri domates satmışlar
Dağ çileği diye çeri domates satmışlar Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren İzmir Karşıyaka Belediyesi zabıta ekipleri, Bostanlı Pazaryeri’nde; kilosu 18 ile 20 liraya, ’dağ çileği’ yerine çeri domatesi kurusu satıldığı ihbarını aldı...
29.09.2015 Yaşam
Dağ çileği diye çeri domates satmışlar
Dağ çileği diye çeri domates satmışlar İZMİR’de Karşıyaka Belediyesi zabıta ekipleri, Bostanlı Pazaryeri’ndeki 5 tezgahta ’dağ çileği’ etiketiyle, ’çeri domates kurusu’ satıldığını tespit etti...
29.09.2015 Yaşam
Çileğe yağmur vurgunu
Çileğe yağmur vurgunu Uzun süren bahar yağmurları, Bursa’nın dağ yöresi olan Büyükorhan, Keles, Harmancık ve Orhaneli'deki dağ çileği üretimini olumsuz etkiledi. Rekolte, geçen yıla göre yarıya düştü.
6.07.2015 Ekonomi
Şarap tutkunları için yeni tatlar
Şarap tutkunları için yeni tatlar Gusto Dergisi son sayısında, piyasaya yeni çıkan şarapları tanıttı. Fiyatlarından kokusuna İzmir'den taa İtalya'ya kadar uzanan yerli ve yabancı şarapları merak edenler için birkaç örnek
22.03.2004 Arşiv
Domatesler artık eskisi gibi değil
Domatesler artık eskisi gibi değil Görünüşleri muhteşem olsa da zamane domatesleri vitaminden bihaber. İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre meyve ve sebzeler bundan 70 yıl öncesine oranla yok denecek kadar az vitamin ve mineral ihtiva ediyor
27.11.2002 Yaşam
Çömlek sanatçısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye: 'Vazoya ve ustalığa hayran kaldım'
Çömlek sanatçısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye: 'Vazoya ve ustalığa hayran kaldım' İzmir Menemenli Kültür ve Turizm Bakanlığı çömlek sanatçısı Ahmet Taşhomcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2,5 metre boyunda vazo hediye etti.
20.05.2022 Siyaset
Vesile Hanım’dan yöresel vesileler
Vesile Hanım’dan yöresel vesileler Lale Harika Haksal yarattığı Vesile Hanım markasıyla dalından topladığı lezzetlerle turşudan reçele kadar birçok lezzet sunuyor. Londra’da da satılan ürünlerin yeni hedefi Japonya, Çin ve Kore.
13.04.2018 Arşiv
Uludağ'ın yediveren çileği 150 derde deva
Uludağ'ın yediveren çileği 150 derde deva Bursa'nın dağ ilçelerinden Orhaneli’nde ekimi yapılan ve yüksek verim elde edilen yediveren çileği çiftçinin yeni umudu oldu...
25.09.2015 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Dağ Çileği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağ çileği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.