Cüneyt Mete

Cüneyt Mete

Son dakika Cüneyt Mete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cüneyt Mete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cüneyt Mete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Mete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt mete gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 cüneyt mete haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt mete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Set aşkı sonunda hayatları birleşti
Set aşkı sonunda hayatları birleşti Bir dönem 'Beni Affet' dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, nikah masasına oturdu.
2.05.2019 Magazin
Düğün tarihleri belli oldu!
Düğün tarihleri belli oldu! Oyuncu çift Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete'nin düğün tarihi belli oldu. İkili, 1 Mayıs'ta evleniyor.
7.04.2019 Magazin
Oyuncu çift nişanlandı
Oyuncu çift nişanlandı Oyuncu çift Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı.
23.12.2018 Magazin
Oyuncu çiftten evlilik kararı!
Oyuncu çiftten evlilik kararı! Oyuncu Şeyma Korkmaz, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Cüneyt Mete'den evlilik teklifi aldı
30.10.2018 Magazin
Aşk ve Mavi 64. bölüm fragmanında Elmas emeline ulaşıyor!
Aşk ve Mavi 64. bölüm fragmanında Elmas emeline ulaşıyor! ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk ve Mavi 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinde Ali ve Mavi'nin doğum telaşı mutlu bitiyor. Bebeklerinin dünyaya gelmesi ile Ali ve Mavi gözyaşlarına hakim olamıyor. Aşk ve Mavi 64. yeni bölümünde Elmas planlarını uygulamaya koymanın keyfini çıkarıyor.
4.05.2018 Gündem
Kazandıkları parayı çocuklara bağışladılar!
Kazandıkları parayı çocuklara bağışladılar! Atv'de yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisinde 'Cemal' karakterine hayat veren Cüneyt Mete, yılbaşı gecesi rol arkadaşı Alayça Öztürk'le birlikte Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasına katıldı.
3.01.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba 20 Eylül Çarşamba günü ATV yayın akışı, sevilen sabah haberi programı Kahvaltı Haberleri’nin saat 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra 10.00’da Müge Anlı il Tatlı Sert, ATV Gün Ortası, Aşk ve Mavi, Esra Erol’da adlı eğlence programı ekrana gelecek. 19.00’daki ATV Ana Haber’den sonra ise Seven Ne Yapmaz adlı komedi dizisi ve Son Durak adlı haber programı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar...
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar... Dizi aşkları kervanına katılan son isimler 'Beni Affet' isimli yapımdan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete oldu.
19.06.2017 Magazin
ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm
ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm Atv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi’nin 22. Bölümüne ait fragman yayınlanmıştı. Aşk ve Mavi’nin yeni bölümünde olacaklar merak konusu. Son bölümde konakta çifte düğün heyecanın yaşanması bir yana Mavi’nin Ali’den ayrılarak İstanbul’a gitmeye karar vermiş olması izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte yeni bölümle ilgili detaylar…
29.09.2021 Gündem
Aşk ve Mavi 18. bölümünde şoke eden itiraf!
Aşk ve Mavi 18. bölümünde şoke eden itiraf! Aşk ve Mavi 18. bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Aşk ve Mavi'nin yeni bölümünde İsmet'in Gülizar ile zorla nişanlandığını ve aslında kendisini sevdiğini söyleyen Pembe'nin bu itirafı karşısında herkes şoke olur. Peki İsmet silahla tehdit edilmesine rağmen doğruları açıklayabilecek mi? Aşk ve Mavi bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor!
Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor! ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelen Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanında gerilim dozu yüksek sahneler giderek tırmanıyor. Aşk ve Mavi 4. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ATV ekranında izleyici ile buluşuyor.
25.11.2016 Magazin
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Cuma akşamları ekrana gelen yeni dizi Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta heyecan dozu giderek yükseliyor. İlyas İntikam almak için Fazıl'ın kafasına silahı dayıyor. Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.
18.11.2016 Magazin
Tartışılan film vizyonda
Tartışılan film vizyonda Stephenie Meyer'in serisinden uyarlanan 'Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1' vizyona girdi
18.11.2011 Kültür Sanat
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
4.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.
3.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Mete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt mete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.