Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi’nin 22. Bölümüne ait fragman yayınlanmıştı. Aşk ve Mavi’nin yeni bölümünde olacaklar merak konusu. Son bölümde konakta çifte düğün heyecanın yaşanması bir yana Mavi’nin Ali’den ayrılarak İstanbul’a gitmeye karar vermiş olması izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte yeni bölümle ilgili detaylar…

ATV yayın akışında neler var? - Aşk ve Mavi 22. bölüm

Atv’nin en çok izlenen dizisi olan Aşk ve Mavi’nin en yeni bölümünde neler olacak? Her bölümü büyük bir merakla izlenmekte olan Aşk ve Mavi dizisinin 21. Bölümünde konakta çifte düğün heyecanı yaşanmıştı. Diğer yandan ise Mavi’nin Ali’den ayrılması ve ardından İstanbul’a gitmeye karar vermesi de diziyi takip eden binlerce kişiyi şoka uğrattı.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Işık Yücesoy, Emrah, Burcu Kıratlı, Cüneyt Mete, Alayça Öztürk, Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsay, Uğur Uzunel ve Osman Karakoç’un oyuncu kadrosunda olduğu Aşk ve Mavi dizisi 7 Nisan 2017 akşamı saat 20.00’de 22. Yeni bölümüyle birlikte ekranlarda olacak!

22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin 22. Bölüm fragmanında da görüldüğü üzere Mavi, Ali’ye olan aşkından kurtulmak için İstanbul’a gitmeye karar vermiştir. En merak edilen konulardan birisi de Ali’nin Mavi’nin İstanbul’a gitmesini izin verip vermeyeceği konusudur. Ali abisi Cemal ile görüştükten sonra ondan tüm yaşanan şeyleri Mavi’ye anlatmasını istemiştir. Bu sözlerin ardından ise Cemal büyük bir şok geçirmiştir. Cemal, Mavi’ye abisinin katilinin Ali olmadığını söyleyecek mi dersiniz? Diğer bir yandan Hasibe oldukça kötü bir hastalığın pençesine yakalanmıştır. Öyle ki bu hastalık ölümcüldür. Mavi ve Pembe, Hasibe’nin başında göz yaşı dökmektedir. Hasibe ise hasta olan kendisi değilmiş gibi onları güçlü tutmak için her yolu denemektedir.

Haberin Devamı

Reika ise Ali’nin gerçeklerden Mavi’ye bahsetmesini istememektedir. Zira Mavi’ye tüm gerçekleri anlaması halinde Mavi soluğu karakolda alacaktır. Böylelikle de Cemal cinayet suçuyla içeri alınacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Fazıl Bey’in bu konu ile ilgili olarak ne yapacağı da merak konusudur. Birgül, abisinin katilinin Cemal olduğunu öğrendiği zaman ne yapacak? Pembe ve İsmet ise her şey rağmen birbirlerini çok sevdiklerini ve bu sebeple de evlenmek istediklerini söylemiştir. Fakat Gülizar’ın, İsmet’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Pembe ve İsmet, Gülizar’a rağmen evlenecek mi yoksa Gülizar bir şekilde onları engelleyecek mi? Aşk ve Mavi yeni bölümünde de izleyicileri ekrana kilitleyeceğe benziyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konakta çifte düğün heyecanı yaşanırken Mavi’nin Ali’ye olan aşkından kurtulmak için İstanbul’a gitmeye karar vermesi herkesi şaşkına uğratmıştır. Ali, Mavi’nin abisinin gerçek katilinin Cemal olduğunu açıklamaya karar vermiştir. Cemal ve Ali bu konuyu tartışırlarken onları gizli bir şekilde dinleyen kişinin varlığından haberleri yoktur.