Cumhuriyetçiler

Cumhuriyetçiler

Son dakika cumhuriyetçiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhuriyetçiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhuriyetçiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhuriyetçiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhuriyetçiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 643 cumhuriyetçiler haberi bulunmuştur. Tüm cumhuriyetçiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı 'Hürjet', 25 Nisan'daki ilk uçuşundan itibaren 10 kez uçuş gerçekleştirdi. Türk savunma sanayiindeki son gelişmeleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Eray Güçlüer ise CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun'un dikkat çeken özelliğini paylaşan Güçlüer, 'Tayfun karadan karaya bin kilometre menzilli Türk füzesi. Test atışları en son Karadeniz’de yapıldı. Vuruş hassasiyeti dünyada yok, 1 buçuk metre.' ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Gündem
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze törenine ilişkin "Ben taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Bizim de programlar var. Programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, çip üretimi için daha önce ABD Kongresi tarafından onaylanan 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasası'nı imzaladı.
9.08.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de “Roboski” diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Roboski tanımlaması, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmek, taş koymak, pusu kurmak, ateş açmak, bölücülüğe hizmet etmektir." dedi.
8.08.2022 Siyaset
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti'
Dünyanın gündemi Türkiye'nin NATO zaferi! Ankara'dan Atina'yı çıldırtan hamle! 'Biden Yunanistan'ı şoke etti' Türkiye, Madrid’deki NATO zirvesinden büyük bir zaferle çıktı. Tüm dünyada geniş yankı uyandıran zirvede yaşananlar ise Yunanistan’da tedirginlik yarattı. Washington Post 'Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'yı NATO anlaşmasındaki sözlerini yerine getirmeleri için uyardı' dedi, İngiliz Express gazetesi 'ABD liderinin dramatik U dönüşü' başlığını attı. Yunan medyasında ise neredeyse tüm yayın organlarında Türkiye manşet. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini manşetten veren bir Yunan gazetesi ise haberinde skandal ifadelere yer verdi.
1.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üçlü muhtıra, diplomatik bir zaferdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üçlü muhtıra, diplomatik bir zaferdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi sonrasında Madrid’de basın toplantısı düzenledi. Erdoğan “Hiç şüphesiz bu muhtıra Türkiye ve milletimiz açısından zorlu müzakere sürecinden sonra elde edilmiş diplomatik bir zaferdir” dedi. Erdoğan, "İsveç, 73 teröristin Türkiye'ye iadesi için söz verdi" dedi.
30.06.2022 Siyaset
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu...
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu... Tüm dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Pazar günü ilk turu yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron’un birinci, aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen’in ise ikinci çıkmasının ardından ülke 24 Nisan’da düzenlenecek ikinci tura kilitlendi. AB ve NATO, aşırı sağcı Le Pen’in seçilme ihtimaline karşı diken üstünde. Seçimde kilit ise üçüncü gelen radikal sol parti lideri.
12.04.2022 Dünya
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
ABD ve İngiltere'den sonra bir açıklama daha! Rusya'ya karşı 'REPowerEU' planı
ABD ve İngiltere'den sonra bir açıklama daha! Rusya'ya karşı 'REPowerEU' planı ABD Başkanı Biden ve İngiltere'nin Rusya'ya yönelik enerji yaptırımı sonrası flaş bir açıklama daha geldi. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Avrupa Birliği'nin de (AB) Rusya’yla ilgili bir planı var.
8.03.2022 Dünya
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok...
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken ABD Başkanı Joe Biden bir kez daha kameraların karşısına geçti. Önce İngiltere, ardından ABD; Rusya'dan petrol ürünleri ithalatıyla ilgili kritik kararlar açıkladı. Biden, Ukrayna savaşı yaptırımları kapsamında ABD'nin Rusya'dan tüm enerji, petrol ve gaz ithalatını yasakladıklarını duyurdu. Biden yaptırımları sıralarken "Tarihte görülen en ağır yaptırım programını uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Dünya
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma'
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma' Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump taraftarlarının Kongre binasını basmasının yıldönümünde konuştu. 6 Ocak 2021'de gerçekleşen girişime ilişkin sert ifadeler kullanan Biden, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik bir silahlı ayaklanma” dedi.
6.01.2022 Dünya
ABD'den İsrail'e ilave 1 milyar dolarlık askeri yardım
ABD'den İsrail'e ilave 1 milyar dolarlık askeri yardım ABD Temsilciler Meclisinde, Demokratların itirazlarının ardından ABD federal hükûmeti geçici bütçesi tasarısından çıkarılan ve İsrail'e 1 milyar dolarlık askeri yardım fonu öngöre tasarı, Temsilciler Meclisinde onaylandı.
23.09.2021 Dünya
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan 6 trilyon dolarlık bütçe teklifi
ABD Başkanı Biden'dan 6 trilyon dolarlık bütçe teklifi ABD Başkanı Joe Biden'ın 2022 mali yılına yönelik 6 trilyon dolarlık ilk kapsamlı bütçe teklifinde altyapı, sağlık ve eğitim gibi harcamalara yönelik finansmanın artırılması planlanıyor.
28.05.2021 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin "Sorumsuz, hukuki temeli, tarihsel dayanağı olmayan bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı. Çelik, 'Açıklamanın zamanlaması da açıklama gibi yanlış olmuştur. Normalleşme çalışmalarını sabote etmiştir' dedi.
27.04.2021 Siyaset
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi Fransız L'Opinion gazetesi, Türkiye'nin, Charles Michel ile Ursula von der Leyen arasındaki kavganın "mağduru" olduğunu yazdı.
9.04.2021 Dünya
Korkunç! Her 5 kişiden 1'i Kovid-19 yüzünden bir yakınını kaybetti
Korkunç! Her 5 kişiden 1'i Kovid-19 yüzünden bir yakınını kaybetti ABD'de yapılan anket, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında her 5 Amerikalıdan 1'inin yakın akrabasını veya arkadaşını kaybettiğini ortaya koydu.
11.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyetçiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhuriyetçiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.