Çocuk Yuvası

Çocuk Yuvası

Son dakika çocuk yuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk yuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk yuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Yuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk yuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 çocuk yuvası haberi bulunmuştur. Tüm çocuk yuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi.
8.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık
Bakan Yanık: Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Darülaceze’nin herkese kapısını açan kapsayıcı yapısını koruyarak yeni bir tesis olan Sosyal Hizmet Şehri kurduklarını belirterek, “Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık. Ziyaretle ilgili kısıtlamalarımızı kaldırdık” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Tüberküloz hasta sayısı ve görülme sıklığı yarı yarıya  azaldı
Tüberküloz hasta sayısı ve görülme sıklığı yarı yarıya azaldı Sağlık Bakanlığınca yürütülen Ulusal Tüberküloz Kontrol Programı sayesinde, toplam hasta sayısı ve hastalığın görülme hızında 2005'e kıyasla yüzde 56,5 azalma kaydedildi.
7.11.2021 Sağlık
Samsun'da çocuk yuvasında dehşete düşüren olay!
Samsun'da çocuk yuvasında dehşete düşüren olay! Samsun'da, kız grubu arasında çıkan kavga sonrası 2 kız çocuğu, kaldıkları çocuk yuvasının çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Kızlar, müzakereci polis tarafından ikna edilip, indirilirken, arkadaşları da ağlayarak, sinir krizi geçirdi.
6.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
DNA sonucu sonrası iğrenç istismar ortaya çıktı
DNA sonucu sonrası iğrenç istismar ortaya çıktı Samsun'da zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan adam, DNA sonucu sonrası yakayı ele verdi.
28.12.2019 Yaşam
Vicdansızlar! Henüz 15 günlük bebeği...
Vicdansızlar! Henüz 15 günlük bebeği... Sultangazi'de bir apartmanın önüne çanta içinde bırakılmış 15 günlük bebek bulundu.
11.12.2019 Yaşam
Binali Yıldırım: Bu yıl sonunda açıyoruz
Binali Yıldırım: Bu yıl sonunda açıyoruz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Esenyurt'a metro geliyor. Hem 1 tane değil, 2 tane birden geliyor. Esenyurt-Mahmutbey Metrosu'nu bu sene sonunda açıyoruz.'' dedi.
19.03.2019 Siyaset
Erdoğan imzaladı! 2 el araçta yeni dönem
Erdoğan imzaladı! 2 el araçta yeni dönem Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunla ikinci el araç ticaretinde haksız KDV uygulamasına son verildi.
6.04.2018 Ekonomi
İkinci el araçta haksız KDV’ye son
İkinci el araçta haksız KDV’ye son TBMM'de kabul edilen Torba Yasa ile hayırseverlere KDV indirimi getirilirken, ikinci el araçta haksız KDV'ye son verilecek. Taksi, dolmuş ve servis plakalarına da vergi istisnası geliyor.
31.03.2018 Ekonomi
KDV Kanunu kabul edildi
KDV Kanunu kabul edildi Katma Değer Vergisi Kanunu kabul edildi.
29.03.2018 Gündem
O tasarının ilk 8 maddesi kabul edildi
O tasarının ilk 8 maddesi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, KDV Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 Sayılı KHK'da Değişiklik Yapan Tasarı'nın ilk 8 maddesi kabul edildi.
28.03.2018 Gündem
KDV Kanunu tasarısının 10 maddesi kabul edildi
KDV Kanunu tasarısının 10 maddesi kabul edildi Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'nın 10 maddesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
14.03.2018 Siyaset
KDV tasarısı görüşmeleri haftaya ertelendi
KDV tasarısı görüşmeleri haftaya ertelendi KDV kanununda değişiklik öngören tasarının komisyon görüşmeleri gelecek hafta yapılacak. Görüşmelerin normal şartlarda bugün başlaması planlanıyordu.
6.03.2018 Ekonomi
Son dakika: Meclis'e gönderildi! Herkese müjde var
Son dakika: Meclis'e gönderildi! Herkese müjde var Vatandaşın yüzünü güldürecek haber geldi. Hükümet milyonlarca esnaf, üretici ve işletmeye can suyu olacak KDV paketini Meclis'e gönderdi. Düzenlemeyle, piyasaya 140 milyarlık KDV ödemesi enjekte edilecek.
28.02.2018 Ekonomi
33 yıllık KDV yasası değişiyor
33 yıllık KDV yasası değişiyor Maliye Bakanı Naci Ağbal, Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu'nda değişiklikler öngören kanun tasarısının TBMM'ye sevk edildiğini söyledi. Tasarıyla esnafın ödeyeceği KDV'ye 2 ay erteleme geliyor. Okul, hastane, yurt ve cami yapanlara KDV istisnası uygulanacak. Yabancılara sunulan sağlık hizmetlerinde de KDV istisnası getiriliyor.
27.02.2018 Ekonomi
Ankara'da kız yurdundaki olayın nedeni ortaya çıktı
Ankara'da kız yurdundaki olayın nedeni ortaya çıktı ANKARA Keçiören'deki Atatürk Çocuk Yuvası'nda 7 kız öğrencinin yaralanmasıyla ilgili olay aydınlandı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 7 kız çocuğunun, yurttaki sorunları yönetime bildiren bir öğrenciyi darp ettikleri, yönetimin bu çocuğu korumaya almasına sinirlenen 7 çocuğun da olay çıkarıp, kendilerini cam parçalarıyla yaraladıkları ortaya çıktı.
22.12.2017 Yaşam
Dünyanın en iyi okullarından biri Türkiye'de
Dünyanın en iyi okullarından biri Türkiye'de Kadıköy Belediyesi'nin açtığı ve Türkiye'nin ilk ekolojik yuvası olan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası, dünyanın en iyi okulları arasında gösteriliyor.
17.10.2017 Eğitim
New York’u Kıbrıs’a taşıdı
New York’u Kıbrıs’a taşıdı Ünlü modacı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası’nda dünya devleriyle aynı podyumda ilk kez sunduğu ‘Freedom’ (Özgürlük) koleksiyonunu, Merit International sponsorluğunda sergiledi.
7.08.2017 Magazin
Çöpte yeni doğmuş bebek bulundu
Çöpte yeni doğmuş bebek bulundu Adana'da çöpün kenarına bırakılan çantada, yeni doğmuş kız bebek bulundu.
21.07.2017 Yaşam
Çin'de anaokulu girişinde patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı!
Çin'de anaokulu girişinde patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı! Çin'den gelen son dakika haberlerine göre bir anaokulu girişinde patlama gerçekleşti. Ülkenin doğusundaki Jiangsu Eyaleti Fengxian bölgesinde bir çocuk yuvasının yakınında şiddetli patlama meydana geldi. Olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı var.
15.06.2017 Dünya
5 günlük bebeğini hastanelik etti!
5 günlük bebeğini hastanelik etti! Edirne'de 22 yaşındaki D.K., iddiaya göre 5 gün önce dünyaya getirdiği kız bebeğini ağladığı gerekçesiyle döverek hastanelik etti.
18.03.2017 Yaşam
Çocuk Esirgeme Kurumu'nda tecavüz dehşeti!
Çocuk Esirgeme Kurumu'nda tecavüz dehşeti! Kasımpaşa Çocuk Yuvası'ndan şoför olarak çalışan Serkan Ç. 13 yaşındaki çocuğa tecavüz gerekçesiyle tutuklandı
23.02.2017 Yaşam
Doğurduğu bebeği çöp kovasına attı
Doğurduğu bebeği çöp kovasına attı ESKİŞEHİR'de ilişkiye girdiği erkek arkadaşından hamile kalan ve bunu ailesinden gizleyen 19 yaşındaki K.Ç., karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Dünyaya getirdiği erkek bebeği tuvaletteki çöp kovasına atan K.Ç., tutuksuz yargılandığı mahkemede verdiği ifadede, "Paniğe kapılmıştım" dedi
19.01.2017 Yaşam
Vicdansız anne yakalandı
Vicdansız anne yakalandı KAYSERİ'de, 10 aylık erkek bebeğini caminin tuvaletine bırakarak kaçan 28 yaşındaki Gülhatmi Y., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Sağlık durumu iyi olan bebek ise çocuk yuvasına teslim edildi.
4.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Yuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk yuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.