Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz!
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz! Bir dönemin çok konuşulan Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2022 Magazin
Mali'nin sevgilisi: Zor durumdaydım, kabul ettim!
Mali'nin sevgilisi: Zor durumdaydım, kabul ettim! Kendisinden 34 yaş büyük Mehmet Ali Erbil'den hamile kaldığını ve ünlü şovmenin baskısı sonucu 6.5 haftalık bebeğini aldırdığını iddia eden Nevin Şimşek, "Çocuğumun adını 'Zafer' koyacaktım" dedi.
24.09.2017 Magazin
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve...
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve... Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, ablası eşiyle kaçan Sinem Zengin'in hikayesi damgasını vurdu.
22.08.2017 Televizyon
Seyirciden şok sözler!
Seyirciden şok sözler! 'Her Şey Dahil' programına bağlanan bir seyirci, "Eşimle arkadaşımı kendi yatağımda yakaladım." deyip hikayesini anlatınca stüdyodaki herkesin ağzı açık kaldı.
5.05.2015 Sinema-Dizi
Eski milletvekilinin oğlu öldü
Eski milletvekilinin oğlu öldü Batman'da AK Parti seçim lokaline bugün kimliği belirsiz 2 kişinin düzenlediği silahlı saldırı sonucu, lokalde bulunan Abit Nasıroğlu yaşamını yitirdi. Kaçan saldırganlardan biri yaralı olarak yakalandı.
23.04.2015 Haber
'Hz. İsa’nın iki çocuğu vardı!'
'Hz. İsa’nın iki çocuğu vardı!' Aramice antik bir eser üzerinde yaklaşık 6 yıl boyunca araştırma yapan ve bu araştırmayı bir kitapta toplayan yazarlar, Hz. İsa’nın evlendiğini ve 2 çocuk sahibi olduğunu iddia etti.
11.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri