Cemre Kemer

Cemre Kemer

Son dakika cemre kemer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemre kemer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemre kemer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemre Kemer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemre kemer gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 cemre kemer haberi bulunmuştur. Tüm cemre kemer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Hepsi grubunun Cemre'si eşinin çektiği fotoğraflara isyan etti
Hepsi grubunun Cemre'si eşinin çektiği fotoğraflara isyan etti Hepsi grubu ile tanınan Cemre Kemer şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Kemer eşinin çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti.
22.08.2023 Magazin
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri Ünlü isimlerin kimi zaman doğayla iç içe yaşamayı tercih etmesi nedeniyle çiftlik evleri, dağ evleri ve yazlık aldığı biliniyor. İşte ünlülerin merak edilen o evleri...
10.08.2023 Magazin
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti!
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Zeynep Demirel son olarak plaj pozlarını paylaştı, takipçilerinden yorum ve beğeni aldı.
4.07.2023 Magazin
Cemre Kemer bikinili pozlarıyla yaktı geçti!
Cemre Kemer bikinili pozlarıyla yaktı geçti! Hepsi grubunun üyelerinden olan Cemre Kemer, 2020 yılında evlenmiş 2021 yılında da ilk bebeğini kucağına almıştı. Ünlü isim, tatilden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.
4.07.2023 Magazin
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi!
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi! Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
13.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum!
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, dostları Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
25.01.2023 Magazin
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz!
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz! Bir dönemin çok konuşulan Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2022 Magazin
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş!
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş! Kızı Karla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Cemre Kemer, Anneler Günü mesajını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü... Doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul..." dedi
9.05.2022 Güzeller
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok!
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı. Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti.
13.01.2022 Magazin
Cemre Kemer, Gülçin hakkında konuştu! 'Kimse bunu malzeme haline getiremez'
Cemre Kemer, Gülçin hakkında konuştu! 'Kimse bunu malzeme haline getiremez' Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Kuruçeşme'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kemer, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonrası sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden arkadaşı Gülçin Ergül ile ilgili konuştu.
11.01.2022 Magazin
Cemre Kemer'den eleştirilere yanıt! 'Gülçin'e Instagram’dan mı başsağlığı dileseydik?'
Cemre Kemer'den eleştirilere yanıt! 'Gülçin'e Instagram’dan mı başsağlığı dileseydik?' Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Dağılan Hepsi grubunun diğer üyeleri sosyal medyada paylaşım yapmadıkları için vefasızlıkla suçlanmıştı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Cemre Kemer, eleştirilere yanıt verdi.
24.12.2021 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Hepsi grubu yıllar sonra bir araya geldi!
Hepsi grubu yıllar sonra bir araya geldi! Bir döneme damgasını vuran müzik grubu Hepsi'nin 3 üyesi bir araya geldi ve o anları Instagram’dan paylaştı. Grubun üyelerinden Yasemin Yörük ve Eren Bakıcı, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına alan Cemre Kemer'i, evinde ziyaret etti.
30.09.2021 Magazin
Cemre Kemer, kızı Karla'nın yüzünü ilk kez gösterdi
Cemre Kemer, kızı Karla'nın yüzünü ilk kez gösterdi Dağılan Hepsi grubunun üyesi Cemre Kemer, geçtiğimiz ay kızı Karla'yı kucağına almış ve ilk kez annelik duygusunu tatmıştı. Kızıyla karelerini takipçileriyle paylaşan Kemer, son paylaşımında; minik bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.
21.08.2021 Magazin
Cemre Kemer anne oldu!
Cemre Kemer anne oldu! Dağılan Hepsi grubunun üyesi Cemre Kemer, 23 Aralık'ta sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu.Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi.
5.07.2021 Magazin
Cemre Kemer yeni eve taşındı! İşte manzarası...
Cemre Kemer yeni eve taşındı! İşte manzarası... Şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Hepsi Grubu'nun solistlerinden Cemre Kemer, doğum öncesi yeni ev telaşı yaşadı. Çok sevdiği dairesinden kızının daha geniş ve güzel bir odası olması için çok sevdiği evinden vazgeçmişti. Boğaz manzaralı apartman dairesine taşınan 36 yaşındaki şarkıcı, yeni evinin manzarasını paylaşmayı ihmal etmedi.
13.05.2021 Magazin
Cemre Kemer yedi ayda 10 kilo aldı!
Cemre Kemer yedi ayda 10 kilo aldı! Aralık 2020’de Emre Medina ile evlenen Cemre Kemer, şimdilerde yedi aylık hamile.Kemer,yedi ayda 10 kilo aldı.
4.05.2021 Magazin
Cemre Kemer: İki hafta önce bize büyük bir teklif geldi
Cemre Kemer: İki hafta önce bize büyük bir teklif geldi Hepsi grubu, Gülçin Ergül’ün ayrılmasıyla hayatlarına üç kişi olarak devam etti. Şimdilerde kendilerine farklı yollar çizen gruptan Cemre Kemer, Sabah Günaydın’a samimi açıklamalarda bulundu. Kemer, şöhret yıllarından özel hayatına bilinmeyenlerini anlattı.
5.02.2021 Magazin
Cemre Kemer'in bebeğinin cinsiyeti...
Cemre Kemer'in bebeğinin cinsiyeti... Sekiz yıldır birlikte olduğu Emir Medina ile geçtiğimiz ay evlenen Hepsi grubunun eski solistlerinden Cemre Kemer, üç aylık hamile...
19.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemre Kemer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemre kemer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.