Cobra

Cobra

Son dakika cobra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cobra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cobra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cobra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cobra gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 cobra haberi bulunmuştur. Tüm cobra haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin iyileşmesi için bir umut olmadığı ve ailesinin vermek zorunda olduğu bir karar olduğu söylendi.
28.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
20.02.2023 Magazin
Lunaparkta rollercoaster raydan çıktı! 14 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi
Lunaparkta rollercoaster raydan çıktı! 14 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi Danimarka’nın Aarhus'ta bulunan lunaparktaki rollercoaster (lunapark treni) raydan çıktı, olayda 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, 13 yaşındaki bir çocuk ise yaralandı.
14.07.2022 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya krizi ile ilgili İngiltere'den son dakika açıklaması! 'Saatler içinde başlayabilir'
Ukrayna - Rusya krizi ile ilgili İngiltere'den son dakika açıklaması! 'Saatler içinde başlayabilir' İngiltere Başbakanı Johnson, Rusya'nın önümüzdeki günlerde veya saatlerde Ukrayna'yı işgal edebileceğini söyledi. Rusya'nın kararını şiddetli kınayan Johnson, Minsk Anlaşmasının işlemez hale geldiğini söyledi.
22.02.2022 Dünya
Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var?
Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var? Survivor 2022 All Star yedek kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı! Acun Ilıcalı, Survivor 2022'in ilk elemesinden sonra adaya gelecek yedek isimleri açıkladı! Elemenin ardından 2 kadın 2 de erkek yarışmacı Survivor All Star'a dahil olacak. Peki, Survivor 2022 All Star yedek kadrosunda kimler var? Hangi isimler Survivor'a gelecek? İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı o isimler!
22.01.2022 Gündem
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Yıldız oyuncu Art LaFleur, 10 yıldır mücadele ettiği parkinson hastalığına yenildi. Lafleur 78 yaşında hayata veda etti.
20.11.2021 Dünya
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden Otokar, geliştirdiği askeri araçlarla yurt içinde ve dışında yeni görevler bekliyor.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
Zırhlı araç Akrep II'nin yeni versiyonu ilk kez IDEF 2021'de
Zırhlı araç Akrep II'nin yeni versiyonu ilk kez IDEF 2021'de Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden Otokar, Arma 6x6, Arma 8x8, Tulpar gibi yeni nesil araçların yanı sıra Akrep II’nin dizel versiyonu Akrep IId'yi ilk kez tanıtacak.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
En tehlikeli görevlere hazır! Yenilendi, Cobra II...
En tehlikeli görevlere hazır! Yenilendi, Cobra II... Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Otokar, Cobra II ürün ailesine "mayına karşı korumalı aracı" ekledi. Yeni nesil mayına karşı korumalı bir araç olan COBRA II MRAP, kullanıcıların yüksek balistik ve mayın koruma ile yüksek taşıma beklentilerini bu sınıf araçlardan farklı bir hareket kabiliyetiyle sunuyor. Dünyadaki benzer mayına karşı korumalı araçlara kıyasla COBRA II MRAP, ağırlık merkezinin alçak olması sebebiyle sadece stabilize yollarda değil, arazide de üstün bir hareket kabiliyeti ve eşsiz bir yol tutuşu sağlıyor.
3.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi Türk savunma sanayisi firmaları, ürün ve kabiliyetleriyle Birleşik FuarArap Emirlikleri'nde düzenlenen 15. IDEX Uluslararası Savunma Fuarı'na (IDEX 2021) katıldı.
25.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İngiltere'de corona virüsten ölenlerin sayısı 7 bini geçti
İngiltere'de corona virüsten ölenlerin sayısı 7 bini geçti İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 881 artarak 7 bin 978 olurken, henüz zirvenin görülmediği bildirildi.
9.04.2020 Corona Virüsü
Savaş çıkaracak gelişme! ABD uçağı Kore'de...
Savaş çıkaracak gelişme! ABD uçağı Kore'de... ABD Deniz Kuvvetlerine ait keşif uçağının dün gece Kore Yarımadası üzerinde uçtuğu bildirildi.
27.12.2019 Dünya
Raflarda 5 liraya satılıyor! Büyük tehlike
Raflarda 5 liraya satılıyor! Büyük tehlike Tarım Bakanlığı'nın ‘hileli ürünler’ listesinde bulunan ve ölümcül olabilecek “sildenafil” maddesi ihtiva eden cinsel gücü artırıcı macun ve haplar özellikle tekel bayilerinin ön raflarını dolduruyor. Tekel bayileri de eczacı gibi ürünler hakkında önerilerde bulunuyor.
21.10.2019 Gündem
İran duyurdu: İngiltere'nin gemisine el koyduk
İran duyurdu: İngiltere'nin gemisine el koyduk İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı'nda İngiltere'ye ait petrol tankerini alıkoydu.
19.07.2019 Dünya
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi Şırnak ve Muş'ta devam eden terör operasyonları kapsamında PKK'lı teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi ve sığınakları imha edildi.
9.05.2019 Gündem
Savunmaya yerli üretim damga vurdu
Savunmaya yerli üretim damga vurdu Türk savunma sanayisi, geçen yıl güvenlik güçlerinin kullanımına yeni yerli ürünler sundu.
10.02.2019 Gündem
Karadeniz'de PKK'ya eş zamanlı büyük operasyon
Karadeniz'de PKK'ya eş zamanlı büyük operasyon Karadeniz kırsalında, sözde 'lider kadro'ları etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine yönelik 4 ilde hava destekli eş zamanlı operasyon başlatıldı. Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve komandoların katılımı ile Giresun, Ordu, Trabzon ve Gümüşhane kırsalında operasyon yürütülüyor. Timler, hava sıcaklığının eksi 15 derece olduğu bölgede zorlu arazi koşullarında iz sürüyor.
14.01.2019 Gündem
Viyana'da kiliseye saldırı: 15 yaralı
Viyana'da kiliseye saldırı: 15 yaralı Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir kiliseye, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenledi. 15 kişinin yaralandığı ve kilisedekilerin gasp edildiği açıklandı.
27.12.2018 Yaşam
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor!
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor! Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin (29) venom (panzehir) tedavisi sürüyor. Şu ana kadar 20 tüp panzehir verilen Aref'in ayaklarındaki his kaybı devam ediyor. 4 tüp daha kobra serumu verilecek olan illüzyonist, birkaç gün içinde taburcu olabilecek.
20.07.2018 Magazin
Mısırlı uzmandan açıklama: Aref'in tedavisi en az bir gün daha sürecek
Mısırlı uzmandan açıklama: Aref'in tedavisi en az bir gün daha sürecek Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve özel bir uçakla Mısır’a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri’nin doktorları, panzehir tedavisinin en az 24 saat daha süreceğini açıkladı. Mısırlı yılan ve panzehir uzmanı Muhammed Şibli, Aref'i ısıran yılanın ölümcül olduğunu, benzeri vakalarda 17 dakika sonra hayatını kaybedenlerin bile bulunduğunu söyledi
19.07.2018 Gündem
Wenger Türkiye'de! Ali Koç'la görüşecek...
Wenger Türkiye'de! Ali Koç'la görüşecek... İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de 22 yıl teknik direktörlük yapan Arsene Wenger, Bodrum'da tatil yapıyor.
29.05.2018 Fenerbahçe
Mehmetçiğe yerli zırh
Mehmetçiğe yerli zırh Savunma Sanayii Müsteşarlığı TSK envanterine yüzlerce yeni silah, araç ve ekipman ekledi. 200’den fazla K, 50’den fazla Bora füzesi teslim edildi. Envantere 20 İHA/SİHA, 9 T129 Atak helikopteri, 5 Sikorsky S-70, 2 A400M uçağı katıldı
27.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cobra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cobra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.