Cnr

Cnr

Son dakika CNR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CNR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CNR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cnr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cnr gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 cnr haberi bulunmuştur. Tüm cnr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenleri çok yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 930 sözleşmeli personel istihdam edeceklerini duyurdu.
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok
Şafak Sezer'in hayali gerçek oldu! İçinde yok yok 'Papaz Fikret' karakteriyle hayran kitlesi oluşturan 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filmi ile Ocak 2023'te sinemaseverlerle buluşacak olan Şafak Sezer, önceki gün CNR'da düzenlenen karavan fuarına gitti. Ev yapımı bir karavanı satın alan ünlü oyuncu, "Hep bunu istemiştim. Türkiye’nin her yerini gezeceğim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
22.10.2022 Magazin
İtalya'da kuraklık alarmı! 5 bölgede OHAL ilan edildi
İtalya'da kuraklık alarmı! 5 bölgede OHAL ilan edildi İtalya’da ülkenin tarımsal üretiminin yaklaşık 3’te 1’ini oluşturan ve 70 yılın en kurak dönemini yaşayan Po Nehri'ni çevreleyen 5 bölgede OHAL ilan edildi.
4.07.2022 Dünya
EVTEKS'in ertelenmesine TETSİAD'dan tepki, yeni fuar  tarihi
EVTEKS'in ertelenmesine TETSİAD'dan tepki, yeni fuar tarihi 26. Evteks Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nın ertelenmesine TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram tepki gösterdi. Bayram, dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan fuarın Hometex Ev Tekstili Ve Aksesuarları Fuarı adı altında 17 - 21 Mayıs 2022 tarihlerinde, düzenleneceğini dile getirdi.
21.09.2021 Ekonomi
Fuarcılık sektörü yeni sezona hızlı başladı
Fuarcılık sektörü yeni sezona hızlı başladı Global ticaretin en önemli şehirlerinden olan İstanbul farklı sektörler için 3 fuara birden ev sahipliği yapıyor. ENTECH - Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı açılışında konuşan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, çevre teknolojileri ve sıfır atık konularının dünyanın en önemli konu başlığı haline geldiğini belirtti.
4.09.2021 Ekonomi
Kamp ve karavan tutkunları Istanbul'da buluşacak
Kamp ve karavan tutkunları Istanbul'da buluşacak Dünyada yaygınlaşarak 40 milyar avroluk bir dev bir pazara dönüşen kamp ve karavan turizmi sektörü, bu yıl 2’ncisi düzenlenen CAMP & CARAVAN İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor.
13.02.2020 Otomobil
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yaptık diyebilirim" dedi.
8.02.2020 Siyaset
Emine Erdoğan: Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir
Emine Erdoğan: Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı'nda yaptığı konuşmada, "Sıfır atık yönetim sisteminin 2023 yılına kadar tüm ülkede uygulamaya konulmasını sağlayarak, yıllık 20 milyar lira ekonomik kazanç, 100 bin kişiye istihdam ve yüzde 35 oranında geri kazanım bekliyoruz. Doğal kaynakları tüketmeden, yarına aktarılabilir şekilde bırakmak ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir. İyi bir gelecek istiyorsak, yeşil ekonomiye geçişi en hızlı şekilde gerçekleştirmemiz lazım. Bu, sosyal, çevresel, ekonomik kalkınma ve yoksulluğun azaltılması bakımından da çok önemlidir. " dedi.
19.10.2019 Gündem
Valilik açıkladı: Bu yollara dikkat
Valilik açıkladı: Bu yollara dikkat İSTANBUL Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı.
13.07.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca Cep Trafik, İBB Yol Gösteren ve en çok kullanılan navigasyon uygulamalarına kapanacak yollar ile ilgili gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.
6.04.2019 Gündem
Yerli deniz motoru görücüye çıktı
Yerli deniz motoru görücüye çıktı Kara araçları için uzun yıllardır motorlar geliştiren, zırhlı araçlara yönelik güç grubu çözümleri üzerinde çalışan TÜMOSAN, sahip olduğu kabiliyetlerle yerli deniz motoru ailesi oluşturdu.
25.02.2019 Ekonomi
Milli boksör trafik kazasında hayatını kaybetti
Milli boksör trafik kazasında hayatını kaybetti İzmir'in Urla ilçesinde kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilde bulunan milli boksör Batuhan Kurt hayatını kaybederken, kazada 3 kişi yaralandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Varank'tan yabancı yatırımcılara çağrı
Bakan Varank'tan yabancı yatırımcılara çağrı Yabancı yatırımcılara çağrı yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Gelin detaylarını yakında açıklayacağımız Uçtan Uca Yerlileşme Programı’nın siz de bir parçası olun. İş ortaklarınızı bulun, oldukça cazip teşvik sistemimizden faydalanın, ülkemizde üretin ve hep beraber kazanalım" dedi.
21.11.2018 Ekonomi
Vade 18 aya çıktı üretim zorlaştı
Vade 18 aya çıktı üretim zorlaştı Ayakkabı üreticileri, yan sanayiciler ile perakendecilerin arasında kaldı. Hammadde ödemeleri peşin istenirken, perakendeciler 18 aya kadar vadeleri uzatmalarına rağmen ödemelerini yapmakta zorlanınca üreticide de işler yavaşladı
22.09.2018 Ekonomi
Tutumlu bir kızım
Tutumlu bir kızım Avrasya’nın en büyük kozmetik fuarı CNR Beauty&Wellness Show İstanbul önceki gün kapılarını açtı.
21.09.2018 Magazin
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor!
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor! Türkiye ve Rusya, 5 Eylül'de CNR Expo'da gerçekleştirilecek forum ile tarım anlaşmaları yapmaya hazırlanıyor.
3.09.2018 Dünya
Bakırköy’de bulunan fuar merkezinde yangın
Bakırköy’de bulunan fuar merkezinde yangın Bakırköy’de bulunan CNR EXPO Fuar Merkezinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kısa sürede söndürüldü.
19.07.2018 Yaşam
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım Özge Ulusoy'un göbek deliğinden sonra şimdi de ayak parmakları olay oldu.
16.05.2018 Magazin
Atatürk Havalimanı'nda trafik alt üst oldu! Sürücüleri isyan ettirdi
Atatürk Havalimanı'nda trafik alt üst oldu! Sürücüleri isyan ettirdi YEŞİLKÖY'DE bulunan CNR EXPO Fuar Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi (İFM)'nde aynı tarihlere denk gelen 5 ayrı fuar, trafik yoğunluğuna neden oldu. Fuar alanına giden yolda durma noktasına gelen trafik, bazı sürücüleri de isyan ettirdi.
14.04.2018 Gündem
Nakte Amazon merhemi
Nakte Amazon merhemi Yakında Türkiye ofisini açacak e-ticaret devi Amazon ile bir araya gelen Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin Başkanı Süleyman Gürsoy, “Onlara nakit paranın firmalara dönme sıkıntısını anlattık. Bu soruna merhem olmalarını istedik” dedi.
4.04.2018 Ekonomi
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeşilköy'deki CNR EXPO Fuar Merkezi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılış törenine katıldı.
11.03.2018 Gündem
Mehmet Şimşek'ten ihracatçılara mesaj
Mehmet Şimşek'ten ihracatçılara mesaj 'SERAMİK Banyo Mutfak Fuarı'nın açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, reel sektör temsilcilerine seslenerek "Türkiye'nin bugünden daha çok ihracat odaklı şekilde kendini konumlandırması gibi bir hedefi var. Hükümet olarak sizin yanınızdayız, her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
27.02.2018 Ekonomi
TSK ve ÖSO o bölgeyi de teröristlerden temizledi
TSK ve ÖSO o bölgeyi de teröristlerden temizledi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Omranlı köyünü terör örgütü YPG'den temizledi.
24.02.2018 Gündem
TSK, Darmık Dağı yamaçlarındaki terör yuvalarını vurdu
TSK, Darmık Dağı yamaçlarındaki terör yuvalarını vurdu Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçaklar ile Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNR) ve obüsler Darmık Dağı çevresindeki ve Bülbül Beldesi kırsalındaki PKK/PYD/YPG terör örgütüne ait mevzilere bomba yağdırdı.
18.02.2018 Gündem
Asıl şimdi yandılar! Türkiye kritik bölgeye üs kuruyor
Asıl şimdi yandılar! Türkiye kritik bölgeye üs kuruyor Afrin, Darmık Dağı'ndan vurulacak. İş makineleri teröristlerden temizlenen Darmık Dağı'nda yol yapıyor
14.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cnr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cnr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.