Civciv

Civciv

Son dakika civciv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan civciv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını civciv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Civciv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan civciv gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 civciv haberi bulunmuştur. Tüm civciv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mauro Icardi, saçlarını yeniden civciv sarısına boyattı!
Mauro Icardi, saçlarını yeniden civciv sarısına boyattı! Sakatlığı sebebiyle maçlara ara veren Mauro İcardi, ailesiyle önce Meksika'ya sonra Arjantin'e gitmişti. İcardi saçlarını bir kez daha değiştirdi. 
13.01.2024 Magazin
Dünyaca ünlü civciv testi! Siz kaç saniyede görebileceksiniz?
Dünyaca ünlü civciv testi! Siz kaç saniyede görebileceksiniz? Dünyaca ünlü optik illüzyonlu zekâ testinde en çok rağbet gören 'civcivli test' ile karşınızdayız. Hayvanlar aleminin içine gizlenmiş 5 civcivi bakalım kaç saniyede fark edebileceksiniz!
20.11.2023 Gündem
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım"
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım" Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Öldürülen tavşanın başı da iş yerinin önüne bırakıldı. İş yeri sahibi Zafer Cengiz, hayvanları öldüren kişilerin bulunmasını istedi.
3.08.2023 Yaşam
Falda Civciv Görmek Ne Demek? Kahve Falında Civciv Nasıl Yorumlanır?
Falda Civciv Görmek Ne Demek? Kahve Falında Civciv Nasıl Yorumlanır? Civciv oldukça tatlı ve herkesin sevdiği bir hayvandır. Çünkü her yaştan insan civcivlere bayılır ve gördükleri yerde gülümserler. Tabi bu sevimli hayvanı falda görme şansı olduğu da bilinmektedir. Ayrıca bu fal oldukça güzeldir ve yeni heyecanlar yaşamak adına çok önemlidir. 
27.07.2023 Gündem
Yumurtadan dört ayaklı çıktı! Hayrete düşüren olay
Yumurtadan dört ayaklı çıktı! Hayrete düşüren olay Ankara’da hayrete düşüren olay! Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan dört ayaklı civciv görenleri şaşırttı.
13.07.2023 Yaşam
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Gören bir daha bakıyor! Bu da 3 ayaklı civciv, fiyatını soran pişman oluyor
Gören bir daha bakıyor! Bu da 3 ayaklı civciv, fiyatını soran pişman oluyor Mersin'de dünyaya gelen 3 ayaklı civciv, görenlerin şaşkınlığına neden oldu. Sahibi, 10 kat fiyat teklif edilmesine rağmen satmak istemediği civcivi büyütmeyi, ardından da ameliyatla üçüncü bacağı aldırmayı düşündüğünü belirtti.
16.12.2022 Yaşam
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi Almanya’da yaşlı bir çift sabah 08.00’den itibaren günde yaklaşık 200 kere öten horoz nedeniyle komşularını mahkemeye verdi.
9.08.2022 Dünya
Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı’nın Kinder Salmonella salgını kararı!
Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı’nın Kinder Salmonella salgını kararı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nce, 'Kinder' markalı ürünlerin ithalatında tedbiren 'salmonella analizi' sıklığının yüzde 100'e çıkarıldığı bildirildi. Salmonella Typhimurium salgını nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü harekete geçmiş ve Kinder marka ürünlerinin ithalatına analiz zorunluluğu getirmişti. Peki, Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? İşte Salmonella Typhimurium salgını…
21.04.2022 Sağlık
Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması!
Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması! Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Avrupa’da ortaya çıkan ve gittikçe büyüyen Salmonella krizine karşı Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ikinci bir talimata kadar Kinder markanın ürünlerinin ithalatında yüzde 100 Salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirdi. Türkiye’deki Kinder ürünlerine Salmonella analizi yapılacak. Söz konusu gelişmenin ardından “Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Salmonella salgını nedir? İşte salmonella salgını ve Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması…
21.04.2022 Sağlık
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?   İngiltere’de 60’tan fazla çocukta Salmonella tespit edildi. İncelemeler neticesinde çocukların Ferrero’nun ürettiği Kinder Surprise yumurtalarını alıp yedikleri tespit edildi. İngiltere dışında İrlanda, Fransa, İsveç, Almanya ve Hollanda’da da salmonella vakaları görüldüğü ve ürünlerin Belçika’daki fabrikada üretildiği açıklandı. Kinder sürpriz yumurtalarda salmonella virüsü tespit edilmesinin ardından ülkede bazı parti mallar geri çağrıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Salmonella virüsü nedir, ne demek?” ile “Kinder Salmonella hastalığı belirtileri nelerdir?” sorularına yanıt aranıyor. Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hakkında merak edilenler…
6.04.2022 Sağlık
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor
Bir ilk gerçekleşti! Türkiye'den dünyaya yayılıyor Türk civcivi; Gürcistan’dan çıkıp dünyayı feth etmeyi planlıyor. Beyaz et sektörünün ihracat rekortmeni Bursalı tavuk firması Türkiye’de bir ilke imza atıp yurt dışında civciv fabrikası (kuluçkahane) kurdu. Kuluçka süresini tamamlayıp yumurtalarından çıkan milyonlarca civcivin renkli görüntüleri kameralara yansıdı.
4.04.2022 Gündem
Türk civcivi Gürcistan’dan dünyaya yayılıyor
Türk civcivi Gürcistan’dan dünyaya yayılıyor Türk civcivi; Gürcistan’dan çıkıp dünyayı feth etmeyi planlıyor. Beyaz et sektörünün ihracat rekortmeni Bursalı tavuk firması Türkiye’de bir ilke imza atıp yurt dışında civciv fabrikası (kuluçkahane) kurdu. Kuluçka süresini tamamlayıp yumurtalarından çıkan milyonlarca civcivin renkli görüntüleri kameralara yansıdı.
4.04.2022 Gündem
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı… İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, "Atatürk ve İnönü’nün milli eğitimimizi ABD’ye teslim ettiği anlaşma 2023’te doluyor" düşüncesini savundu. Söz konusu gelişmenin ardından Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
7.03.2022 Gündem
Sürücülerin kontrolsüz çıkışı kazaya neden oldu! 2 yaralı
Sürücülerin kontrolsüz çıkışı kazaya neden oldu! 2 yaralı İstanbul Küçükçekmece’de, kavşakta kontrolsüz çıkan iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
1.01.2022 Yaşam
Muharrem İnce: Üretim seferberliği başlatmalıyız, her yeri ekip dikmeliyiz
Muharrem İnce: Üretim seferberliği başlatmalıyız, her yeri ekip dikmeliyiz Bursa’da partisinin Karacabey İlçe Başkanlığı açılışına katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Üretim seferberliğini başlatmalıyız. Üretimi artırmak da hazine arazileri ve balkondaki saksılar dahil her yeri ekip, dikmeliyiz. Bu ilaçta, gübrede ve mazottaki vergileri indirmeliyiz” dedi.
23.12.2021 Siyaset
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı Gıda fiyatlarına gelen fahiş zamlar yumurtaya da yansıdı. Yıl boyunca fiyat artışı görülen yumurtaya yüzde 66 zam yapıldı. Kasım ayında fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan yumurta, en ucuz protein kaynağı olarak özellikle dar gelirli vatandaşın sofrasından eksik olmuyordu. Ancak yapılan zamlar alım gücü düşen vatandaşın yumurta tüketimini de etkiledi.
14.12.2021 Ekonomi
Civcivler ne yer, ne ile beslenir? Civcivler en çok neyi sever?
Civcivler ne yer, ne ile beslenir? Civcivler en çok neyi sever? Günümüzde yetiştirilen canlılardan biri de çok sevilen civcivlerdir. Civcivler herkesin daha önce gördüğü canlılar arasındadır. Civcivlerin besin kaynakları arasında farklı gıdalar bulunuyor. Her canlıda olduğu gibi civcivlerin de çok sevdiği bazı yiyecekler bulunuyor. Civcivler genellikle özel yemlerle beslenen canlılardır. Civcivlere özel olarak hazırlanan yemler, civcivler için daha fazla tercih ediliyor.
17.11.2021 Gündem
Piliç fiyatlarında restleşme!
Piliç fiyatlarında restleşme! Son aylarda kanatlı eti üreticileri ile sanayicileri arasında fiyat tartışması yaşanıyor. Üreticilerden bazıları para kazanamadıklarını iddia ederken, sanayiciler bunun doğru olmadığını belirtiyor. Ancak yaşanan süreçte para kazanamadığını belirten kimi üreticiler, bugünden itibaren üretimini durduracağını, pazartesi günü de eylem yapılacağını açıkladı. Sanayiciler ise üretimi durdurma çağrısının etkili olmayacağı görüşünde.
15.08.2021 Ekonomi
Yüzlerce civciv ölüme terk edildi!
Yüzlerce civciv ölüme terk edildi! Adana'da yüzlerce civciv, Seyhan Baraj Gölü kıyısına terk edildi. Civcivlerin bir kısmı açlıktan ölürken sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu civcivleri, bu küçük canları ölüme terk edenler insanlıktan nasibini almamış. Küçük canları kurtarmak için hemen harekete geçtik” dedi.
22.07.2021 Yaşam
Biyolojik babası ortaya çıktı! Yasal süreye birkaç gün kala yıkıldılar...
Biyolojik babası ortaya çıktı! Yasal süreye birkaç gün kala yıkıldılar... Adana'da doğal yollarla çocuk sahibi olamayan Ayça (41) ve Atakan Çatal (42) çiftinin 2 yıl önce evlat edindikten sonra 'Mustafa Kemal' ismini verdikleri çocuklarının biyolojik babası Aziz Ö'nün, boşandığı eşinin hamile olduğunu bilmediği, yardım talebi için başvurduğu kurumda bebeğinden haberdar olduğu ortaya çıktı. Resmiyette 'Umut' ismini alan bebeği için 2019 yılından bu yana hukuk mücadelesi verdiğini anlatan Aziz Ö., "Umut'un 2 kardeşi daha var. Diyarbakır'daki evimde kardeşleriyle beraber yaşıyorum" dedi.
25.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Civciv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki civciv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.