Çıplak Arama

Çıplak Arama

Son dakika çıplak arama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çıplak arama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çıplak arama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıplak Arama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıplak arama gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 çıplak arama haberi bulunmuştur. Tüm çıplak arama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Yunanistan'a 'geri itme' darbesi!
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Yunanistan'a 'geri itme' darbesi! Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in Avrupa Parlamentosu’nda geri itmelere değil Türkiye’nin ileri itmelerine bakılması gerektiğini savunmasından iki gün sonra açıkladığı kararında Atina’nın tezlerine ağır darbe vurdu. Mahkeme, 2014’te Göçmen taşıyan bir teknenin batması sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği bir olayda Yunanistan’ın bu kişileri kurtarmak için her şeyi yapmadığına, sonrasında kötü muamelenin söz konusu olduğuna ve olayın aydınlatılmasına yönelik etkin soruşturma yürütülmediğine karar verdi.
9.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yeniden belirlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan toplantıda ilk talimatını verdi.
26.03.2021 Siyaset
AK Parti'li Zengin: Tam kapıdan girerken öğreniyorum...
AK Parti'li Zengin: Tam kapıdan girerken öğreniyorum... AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, çıplak arama iddialarıyla ilgili Meclis'te yaptığı açıklamaya yönelik eleştiriler hakkında "Biliyorsunuz bu FETÖ'cüler kendilerini çok uyanık ve zeki sanıyorlar. Hayatları hırsızlıkla geçmiş; sınava girmiş çalmışlar, şimdi tam kapıdan girerken öğreniyorum benim sosyal medya hesabıma bloke koymaya çalışıyorlar. Bizi şikayet ediyorlar. Niçin? Meclis'te yaptığım bence çok haklı, çok yerinde, her kelimesini tekrarlayabileceğim bir konuşma için. Kim benim ifade özgürlüğümün önünde engel olabilir" dedi.
19.02.2021 Siyaset
İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'çıplak arama' iddiasını görüntülerle yalanladı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'çıplak arama' iddiasını görüntülerle yalanladı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylar sırasında gözaltına alınan 5 kişinin "çıplak arama" ve "Kötü muamele" iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
11.01.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Kaftancıoğlu'na sert sözler!
Bakan Soylu'dan Kaftancıoğlu'na sert sözler! Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan bahsederek, "Buradan sormak istiyorum, bir siyasi parti il başkanının, üniversitedeki bir rektör atamasında oranın önüne terörle iltisaklı militanlarıyla beraber gelenlerin içerisinde ne işi var?" diye konuştu. Soylu, "Bu ülke, çok badire geçirdi, çok zorluklardan geçti, bu tip militan ruhlu insanları da ülkenin huzurunu bozmak isteyen siyasileri de çok gördü. Ama bu tezgâha bu ülke bir kez daha düşmez." ifadelerini kullandı.
8.01.2021 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! Yıldırım-17 Besta operasyonu başlatıldı
Bakan Soylu duyurdu! Yıldırım-17 Besta operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da 3 bin 251 personelin katılımıyla 'Yıldırım-17 Besta' operasyonunun başlatıldığını duyurdu.
24.12.2020 Gündem
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki AK Parti MYK sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantı sonrası açıklamalar yaptı. Çelik, "Belçika Temsilciler Meclisi'nin Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'ı kınayan bir karar tasarısı oldu. Bu karar tasarısı haksız, hukuksuz, geçersiz bir tasarıdır. Bu karar Türkiye - Belçika ilişkilerine ve Azerbaycan - Belçika ilişkilerine katkı sağlamaz. Ne kadar vizyonsuz bir karar olduğu ortadadır. 1915 olaylarıyla ilgili karar alıyorlar. Ne kadar ideolojik bir motivasyonla hareket ettiklerini ortaya koyuyor tüm bunlar." dedi.
22.12.2020 Siyaset
Başsavcılık harekete geçti! 'Çıplak arama' iddiası ile ilgili flaş gelişme
Başsavcılık harekete geçti! 'Çıplak arama' iddiası ile ilgili flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde çıplak arama iddiasında bulunanlar hakkında "FETÖ lehine kasıtlı paylaşım" şüphesiyle soruşturma başlattı.
22.12.2020 Gündem
AK Parti'li Ünal'dan flaş açıklama! FETÖ'cüler...
AK Parti'li Ünal'dan flaş açıklama! FETÖ'cüler... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddiasını gündeme getiren HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Zoom üzerinden FETÖ'cüler ile yaptığı toplantının deşifre olduğunu belirterek, "Bu toplantıda ne konuşulmuştur, neler paylaşılmıştır ve özellikle Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun ortaya koyduğu iddialarda bu toplantının bir etkisi var mıdır?" dedi.
22.12.2020 Siyaset
Son dakika... Kozmetik mağazasında çıplak arama işkencesi
Son dakika... Kozmetik mağazasında çıplak arama işkencesi İstanbul’da bir AVM’deki kozmetik mağazasında, hırsızlıkla suçlanan 17 yaşındaki B.C.’nin depoda yaşadığı 33 dakikalık çıplak arama işkencesinin görüntülerine ulaşıldı. Kayıt, dava dosyasına girdi. Kızı iç çamaşırına kadar arayan özel güvenlikçi Zuhal A.’ya 5 yıl; Semiha A.’ya ise 1 yılla dava açıldı.
14.05.2018 Gündem
Çıplak arama yapan polislere dava açıldı
Çıplak arama yapan polislere dava açıldı Savcı, polisler Müge Y. ile Azize Ç.'nin ikişer yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.
29.09.2021 Gündem
Ortaokulda çıplak arama skandalı!
Ortaokulda çıplak arama skandalı! İzmir'de iddiaya göre okulda hırsızlıkla suçlanan 3 kız öğrenciyi iç çamaşırlarına kadar aradılar.
18.03.2017 Yaşam
Kozmetik mağazasında çıplak aramaya iğrenç savunma
Kozmetik mağazasında çıplak aramaya iğrenç savunma İstanbul Eyüp'te 26 Kasım'da meydana gelen mağazada çıplak arama skandalında ifadeler ortaya çıktı
21.02.2017 Yaşam
Kadınlar genç kıza uygulanan "Çıplak arama"yı protesto ettiler
Kadınlar genç kıza uygulanan "Çıplak arama"yı protesto ettiler İstanbul Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinde bakım ürünleri satan mağaza görevlileri tarafından ruj çaldığı iddia edilen lise öğrencisinin çıplak aranması Kadın Cinayetlerine Karşı Acil Önlem Grubu ve Sivil toplum kuruluşları tarafından protesto edildi.
10.12.2016 Yaşam
Rus kadının çıplak aranması iddiasına hak ihlali kararı
Rus kadının çıplak aranması iddiasına hak ihlali kararı Anayasa Mahkemesi, Türkiye'ye girerken gözaltına alınan Rus kadının, çıplak şekilde arandığı iddiasının etkili soruşturulmaması nedeniyle haklarının ihlal edildiğine karar verdi...
29.09.2021 Gündem
Kanada'da 'çıplak arama' uygulamasına son
Kanada'da 'çıplak arama' uygulamasına son Kanada'nın Quebec eyaletinde tartışmalara neden olan liselerde şüphelenilen öğrencileri "soyarak arayabilme" uygulamasına son verildi.
14.05.2015 Dünya
'Apo gelsin sizi kurtarsın'
'Apo gelsin sizi kurtarsın' TBMM Alt Komisyonu, önceki gün Sincan Cezaevi'ne giderek gardiyanların ağır dayak ve işkencesine maruz kalan çocuk tutuklulara ait olayı inceledi.
29.09.2021 Gündem
Çıplak arama AYM’de
Çıplak arama AYM’de Gezi eylemlerine katıldığı için tutuklanan Elif Kaya’nın cezaevinde çıplak aramaya zorlanmasıyla ilgili savcılık takipsizlik verince dosya Anayasa Mahkemesi’ne gittiGezi eylemlerine katıldığı için gözaltına alınan ve tutuklanarak Şakran Cezaevi’ne gönderilen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Kaya, cezaevine girişi sırasında gardiyanlar tarafından “çıplak aramaya” zorlanmış, aramaya direndiği için de iki kez “1 ay görüş yasağı” cezası almıştı...
29.09.2021 Gündem
Gay mahkumlar isyan etti!
Gay mahkumlar isyan etti! TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu’nun inceleme yaptığı Antalya L Tipi Cezaevi’nde gay ve trans mahkumların diğer mahkumlarla aynı koğuşta kaldığı ve bu durumdan "Dengemiz bozuldu" diye şikayetçi oldukları belirtildi...
10.12.2013 Yaşam
CHP'li vekil isyan etti!
CHP'li vekil isyan etti! TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Cezaevleri Alt Komisyonu'nun Antalya ve Alanya'daki cezaevlerini ziyaretinde dikkat çeken tespitler yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Soyuyoruz ama utandırmıyoruz!
Soyuyoruz ama utandırmıyoruz! Bakan'dan ilginç savunma
29.09.2021 Gündem
‘Direnseydi 4 dakikada soyulup...’
‘Direnseydi 4 dakikada soyulup...’ Raporda tüyler ürperten ifadeler!
29.09.2021 Gündem
Elif’e karşı 9 gardiyan!
Elif’e karşı 9 gardiyan! Görüntülerde dokuz gardiyanın Kaya’yı elle aradığı görülüyor...
29.09.2021 Gündem
Bu ne yaman çelişki!
Bu ne yaman çelişki! Elif Kaya'nın çıplak aramayla ilgili duruşmasında 'gardiyanların' ifadeleri çelişti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çıplak Arama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıplak arama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.