Ciara

Ciara

Son dakika ciara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ciara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ciara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ciara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ciara gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 ciara haberi bulunmuştur. Tüm ciara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meme kanserine karşı 'bal arısı zehri' buluşu
Meme kanserine karşı 'bal arısı zehri' buluşu Batı Avustralya Üniversitesi (University of Western Australia) tarafından yapılan araştırmada, bal arılarının zehrinin, sağlıklı hücrelere zarar vermeden meme kanseri türlerini tedavi etmek için kullanılabileceği açıklandı.
2.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Avrupa'da alarm verildi! Çok sayıda uçuş iptal edildi
Avrupa'da alarm verildi! Çok sayıda uçuş iptal edildi Avrupa'da Ciara fırtınası ulaşıma darbe vurdu. Belçika genelinde etkili olan Ciara fırtınası nedeniyle Brüksel Havalimanı'nda çok sayıda şirket uçuşlarını iptal etti. Almanya’da ise Frankfurt Havalimanı'nda fırtına nedeniyle 100 uçuş askıya alındı. Fırtına futbola da darbe vurdu. Almanya, Hollanda, İngiltere ve Belçika'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı maçlar ertelendi.
9.02.2020 Dünya
Paris’i yaktı!
Paris’i yaktı! Tom Cruise’un başrolde yer aldığı ‘Görevimiz Tehlike’ filminin 6’ncı devam halkası ‘Mission: Impossible - Fallout’ın dünya prömiyeri Paris’te yapıldı.
16.07.2018 Magazin
Kızının yüzünü ilk kez gösterdi!
Kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Şarkıcı Ciara, Nisan 2017'de dünyaya gelen kızı Sienna'yı kameralardan sır gibi saklamıştı. Bebeğinin hiçbir fotoğrafını paylaşmayan şarkıcı, bir yaşına girmeye hazırlanan kızıyla özel bir çekime imza attı.
17.02.2018 Magazin
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi!
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi! ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile dünya evine girdi.
17.11.2017 Magazin
Laura Carter bomba haberi böyle verdi!
Laura Carter bomba haberi böyle verdi! Laura Carter hamile olduğunu takipçilerine çırılçıplak çektiği bu fotoğrafıyla duyurdu.
12.10.2017 Magazin
Parti stili
Parti stili Şarkıcı Ciara, önceki gün New York Fashion Week’in defileler sonrası düzenlenen partisine katıldı.
10.09.2017 Magazin
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower Hamile olduğunu ocak ayında öğrenen ABD'li tenis efsanesi Serena Williams, doğuma bir ay kala baby shower düzenledi.
9.08.2017 Magazin
Williams usulü baby shower
Williams usulü baby shower Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, bebeği için ‘50’li yıllar’ konseptli bir baby shower düzenledi
7.08.2017 Magazin
Ciara futbol kampında
Ciara futbol kampında ABD’li şarkıcı Ciara (31), geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Amerikan futbolu oyuncusu Russel Wilson’u (28), kampta ziyaret etti.
1.08.2017 Magazin
En seksi elçi Ciara!
En seksi elçi Ciara! Ciara, ABD'li kozmetik markasının yeni elçisi oldu.
19.10.2016 Magazin
Mutluluğa adım attılar
Mutluluğa adım attılar Ünlü şarkıcı Ciara, Amerikan futbolu oyuncusu Russell Wilson ile geçtiğimiz gün romantik bir düğünle dünya evine girdi...
7.07.2016 Magazin
İnternette araştırılması en tehlikeli ünlüler listesi
İnternette araştırılması en tehlikeli ünlüler listesi McAfee Most Dangerous CelebritiesTM araştırmasında elde edilen sonuçlara göre, arama yapmak için en tehlikeli isimlerin komedyen ve müzisyenler olduğunu gösteriyor.
15.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Sapığın son kurbanı o!
Sapığın son kurbanı o! En son Paris Moda Haftası’nda Kim Kardashian’ın saçını çekerek dikkatleri üzerine toplayan Ukraynalı gazeteci Vitalii Sediuk, nam-ı diğer ‘Kırmızı halı sapığı’ Paris’teki maratonuna devam ediyor...
2.10.2014 Magazin
Kırmızı halı sapığı ona da dadandı!
Kırmızı halı sapığı ona da dadandı! Son kurbanı seksi şarkıcı Ciara...
1.10.2014 Magazin
Modelin inanılmaz ölümü!
Modelin inanılmaz ölümü! Doğum gününü kutlamak arkadaşıyla birlikte yemeğe çıkan manken, geceyi...
30.05.2011 Dünya
Grammy iddia demektir
Grammy iddia demektir Bu İlkbahar-Yaz modasına rock ve punk akımlardan Uzak Doğu esintilerine kadar uzanan geniş bir yelpaze hakim
18.02.2011 Arşiv
O da RTÜK'e takıldı
O da RTÜK'e takıldı RTÜK, bu kez Justin Timberlake'in 'Love, Sex, Magic' şarkısını tartışma konusu yaptı
8.11.2009 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ciara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ciara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.