Gazete Vatan Logo

Grammy iddia demektir

Bu İlkbahar-Yaz modasına rock ve punk akımlardan Uzak Doğu esintilerine kadar uzanan geniş bir yelpaze hakim

Ödül törenleri hem ödül alanlar hem de izleyiciler için her zaman merakla beklenir. Örneğin, pek çok kadın için Oscar Ödül Törenleri’nde önemli olan kimin en iyi kadın oyuncu seçileceğinden ziyade seçilen aktristin ne giydiğidir. Şıklık, zarafet ve gösterişin ön planda olduğu couture kıyafetlerin kırmızı halıda yürümeye yakışması önemlidir ne de olsa. Anlayacağınız ödül törenlerinin de kendi içinde bir “tarzı” var. Oscar’ın habercisi sayılan Golden Globe’da trendy giyinmek gerekirken müzik dünyasının Oscar’ı kabul edilen Grammy’de illa ki sıra dışı olmak gerekiyor. Cesur, tarz sahibi ve iddialı olduğunuzu vurgulamanız şart! Bu kural geçen hafta düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri’nde de bozulmadı. Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry gibi isimler söz konusu olunca tersi düşünülemezdi zaten...

Geceye damga vuran isim House of Mugler elbisesiyle Lady Gaga

Grammy’e damgasını vuran isim skandallar kraliçesi Lady Gaga oldu. En İyi Pop Vokal ve En İyi Müzik Videosu ödüllerini alan Lady Gaga, dinozor yumurtası içinde geldiği sahnede House of Mugler imzalı transparan elbisesiyle yine herkesi şaşırtmayı başardı. Gerçi saç modeli nedeniyle Madonna’yı taklit etmekle suçlandı ama Gaga’nın Madonna’nın izinden gittiği bilinen bir gerçek. Lady Gaga’nın o gece giydiği diğer siyah elbise ise rock temasını vurgulaması nedeniyle sezon trendlerini yansıtıyordu.

Elbiselerde gold ve metal ışıltısı

Gecenin en çok tercih edilen modacılarının başında seksi tasarımlarıyla öne çıkan Emilio Pucci geldi. Ciara ve Jennifer Lopez de bu sayede seksapellerinin altını kalın kalemlerle çizmiş oldular. Gümüş ışıltılar saçan mini metalik elbisesiyle göz kamaştıran 41 yaşındaki Lopez, adeta genç kızlara taş çıkarttı. Bunda Christian Louboutin ayakkabılarının ve Cartier mücevherlerinin payı da yadsınamaz... Bu yaz kıyafetlerde her ne kadar rock teması göze çarpsa da dore etkisi de geçecek gibi gözükmüyor. Bunun için bol dekolteli gold elbiseler giyen Kim Kardashian’ın Kaufman Franco elbisesi, Heidi Klum’un da Julien Macdonald tasarımı elbisesine bakmak yeterli.

Ayakkabıda tercih Christian Louboutin

Şıklığın vazgeçilmez adresi Christian Louboutin, Grammy’de de yıldızların gözdesiydi. Her ne kadar bu yazın ayakkabı trendi babet ve gladyatör sandalet ise de platform topuklar da yükselmeye devam ediyor. Ayakkabıların burunları sivrilirken, topuklar da kalınlaşıyor. Oysa Louboutin’in zarif tasarımları ince topukları ile dikkat çekiyor. Çantalar ise daha orta boylara doğru küçülüyor; clutchlar ise oldukça gözde.

Haberin Devamı