Cem Tv

Cem Tv

Son dakika cem tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 543 cem tv haberi bulunmuştur. Tüm cem tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi…
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi… Ekrem İmamoğlu 23 Haziran İstanbul seçimlerinde İBB başkanı olmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilk atama yapıldı ve İBB Başkan Danışmanlığı'na Murat Ongun atandı. Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında, nereli?
24.10.2020 Gündem
Ekrana sağlık programıyla döndü!
Ekrana sağlık programıyla döndü! Gülay Tunçel Cem Tv'de hazırlayıp sunduğu Sağlıklı Hayat programıyla hafta içi hergün saat 10:00'da canlı yayınla doktorları evimize getiriyor...
24.05.2015 Televizyon
‘Kadınların gülmesine ülkemizin ihtiyacı var’
‘Kadınların gülmesine ülkemizin ihtiyacı var’ Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, “Kadın ise o da iffetli olacak...
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten flaş açıklama!
RTÜK'ten flaş açıklama! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), seçim döneminde Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlediği esaslara uymayan yayın kuruluşlarına ilişkin raporların hazırlanırken herhangi bir kuruluşun hedef alınmasının veya kayrılmasının söz konusu olmadığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten tarihin en büyük cezası!
RTÜK'ten tarihin en büyük cezası! Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Samanyolu Haber Televizyonu’nun 7 programına 20 yayın durdurma cezası verdi...
16.03.2014 Televizyon
Berkin Elvan için etkinlikler iptal
Berkin Elvan için etkinlikler iptal Berkin Elvan’ın ölümünün ardından pek çok açıklama yapılır, eylemler düzenlenirken bir televizyon kanalı iki gün müzik ve eğlence yayını yapmayacağını duyurdu: Cem TV...
29.09.2021 Gündem
Cem TV'ye boykot kararı
Cem TV'ye boykot kararı Cami-cemeevi projesine ambargo
29.09.2021 Gündem
O kanallara 'Gezi' cezası mı verildi?
29.09.2021 Gündem
'Beni aday yapacak mısınız? '
'Beni aday yapacak mısınız? ' Aziz Kocaoğlu'ndan ilginç açıklama
3.04.2013 Siyaset
Bu belgeler şaka gibi genel kültürüme hakaret!
Bu belgeler şaka gibi genel kültürüme hakaret! Soner Yalçın'dan savcının sorduğu dokümanlara tepki
29.09.2021 Gündem
'Medyayı sert eleştirmemiz sindirme amaçlı değil'
'Medyayı sert eleştirmemiz sindirme amaçlı değil' Erdoğan, ilk kez, ayrım gözetmeden tüm gazete ve TV'lerin yayın yönetmenleriyle biraraya geldi...
26.09.2010 Siyaset
Hangi kanalla anlaştı?
Hangi kanalla anlaştı? TV programcısı Ayşe Özgün, yeni kanalında da kadınlara seslenecek...
13.04.2010 Televizyon
Rıdvan F.Bahçelileri yanılttı
Rıdvan F.Bahçelileri yanılttı Dilmen’in, Daum’la ilgili olarak kullandığı bir cümlenin gerçeği ifade etmediği ortaya çıktı..
24.02.2010 Futbol
Sansür mü komik!
Sansür mü komik! Cem TV'de yaşanan olayın kahramanı konuştu
29.09.2021 Gündem
Transferimi AKP engelledi!
Transferimi AKP engelledi! Gazeteci Emin Çölaşan VATAN 'ın dünkü manşetinde yer alan iddiaları yanıtladı
21.01.2009 Televizyon
Cem Vakfı'nda şok
Cem Vakfı'nda şok Madımak katliamında kardeşini yitiren bir kişi, Prof. Doğan'a şok bir suçlamada bulundu
29.09.2021 Gündem
Cem Vakfı Başkanı hakkında suç duyurusu
Cem Vakfı Başkanı hakkında suç duyurusu Cumhuriyetçi Eğitim Vakfı Genel Başkanı Prof...
29.09.2021 Gündem
İşte partilerin yeni adayları
İşte partilerin yeni adayları Partiler, her kesimden oy kaygısı ile hem sağdan hem de soldan toplumun tanıdığı isimleri aday gösterme yolunu seçti YENİ
29.09.2021 Gündem
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler?
Bir Yılmaz Erdoğan klasiği Organize İşler nerede, ne zaman çekildi? Organize İşler konusu ne, oyuncuları kimler? Organize İşler filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz'ın yer aldığ Organize İşler filmi replikleriyle de hafızalarda silinmez izleriyle yer aldı. Bu akşam Star Tv'de yayılanacak Organize İşler nerede çekildi? Organize İşler konusu nedir?
28.09.2023 Televizyon
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi!
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi! Bambaşka Biri 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kenan'dan Hamdi Atılbay cinayeti itirafı geldi. Savcı Leyla ise Kenan ile ilgili sırları çözmeyi yine onunla başarmak istedi.
18.09.2023 Televizyon
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi isimlerin yer aldığı yapım ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Detayları araştırdık.
18.09.2023 Televizyon
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor?
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor? FOX TV'nin yaz dönemi dizilerinden biri olan Kısmet, üzücü bir haber ile gündem olmuş durumda. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ın başrollerinde yer aldığı dizinin final kararı aldığı açıklandı. Peki Kısmet dizisi neden final yapıyor?
22.08.2023 Ünlüler Dünyası
Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet dizisi oyuncuları kimler?
Kısmet dizisi konusu nedir? Kısmet dizisi oyuncuları kimler? Kısmet dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Özge Özacar, Cem Gelinoğlu'nun yer alacağı Kısmet dizisi 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz döneminde ekrana gelecek dizi şimdiden hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı yapıyor. Peki Kısmet dizisi oyuncuları kimler? Kısmet dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
7.07.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor?
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor? Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Yiğit'i Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Peki Yiğit ölecek mi? Hilmi Cem İntepe hangi dizilerde oynadı?
25.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Cem Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.