Gazete Vatan Logo
Futbol Yıldırım’ın raporları değişmiş!

Yıldırım’ın raporları değişmiş!

G.Saray, Sivas maçında kural hatası yapıldığında ısrarcı olurken MHK Başkanı Sarvan, Yunus Yıldırım’ın raporunda isim yanlışlıklarının düzeltildiğini söyledi.

MERKEZ Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan, olaylı Sivas-G.Saray maçının hakemi Yunus Yıldırım’ın raporunda değişiklik yapıldığını kabul etti. G.Saray yönetiminin ‘Kural hatası yapıldığı’ gerekçesiyle tekrarını istediği maçta, Ümit saha dışında yaptığı hareket nedeniyle kırmızı görmüş, ama oyun hava atışı yerine serbest vuruşla başlamıştı.

G.SARAY yönetimi ise maç raporunun Sivas’ta yazıldığı gibi işleme konulmadığını ve hakem Yunus Yıldırım’ın İstanbul’a davet edilerek raporunda önemli değişiklikler yaptığını öne sürmüştü. Cem TV’de ’Taktik’ programına bu konuda açıklama yapan Sarvan, değişikliğini konu yönünde değil, isim yönünde olduğunu belirttp şunları söyledi: “Yunus Yıldırım’ın raporu verdikten sonra kalkıp İstanbul’a geldiği söyleniyor. Yıldırım dil eğitimi için İstanbul’daydı. Raporda konu hakkında değil de yazılan isim konusunda bir yanlışlık olmuşşa değişmiştir, tahrifat yoktur. Kaldı ki o zaman değişiklik yapılabilir.”

Haberin Devamı