Cem Boyner

Cem Boyner

Son dakika cem boyner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem boyner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem boyner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Boyner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem boyner gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 cem boyner haberi bulunmuştur. Tüm cem boyner haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 milyon dolar değerleme ile yatırım
100 milyon dolar değerleme ile yatırım Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi. Cem Boyner, “ Anlaşmamız kapsamında Param, 100 milyon dolar değerleme üzerinden Hopi’ye yatırım yaptı“ dedi.
7.04.2023 Ekonomi
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor!
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor! Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, geçtiğimiz yıl evlendiği Cem Telvi’ye boşanma davası açtı.
17.11.2021 Magazin
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP...
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP... Son anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'nin oy oranları belli oldu. Dikkat çeken sonuçlar.
7.05.2021 Siyaset
Ayten Boyner hayatını kaybetti
Ayten Boyner hayatını kaybetti Boyner Grubu’nun kurucusu Osman Boyner’in (95) eşi Ayten Boyner 88 yaşında yaşamını yitirdi.
21.01.2021 Ekonomi
Cem Boyner mektup karşısında şok oldu! 1000 lira...
Cem Boyner mektup karşısında şok oldu! 1000 lira... İstanbul'da bir Boyner mağazasından gençliğin verdiği cahillikten dolayı 2 adet ürün çaldığını söyleyen bir kişi Boyner'in sahibi ünlü iş insanı Cem Boyner'den bir mektupla af diledi ve 1000 TL gönderdi. Mektubu takipçileriyle paylaşan Boyner, "Zaman zaman böyle samimi pişmanlık dolu mektuplar alırım. Her seferinde iyiliğin ve insanlığın gücüne inancım tavan yapar. 30 yıla yakın zaman geçse de vicdanını rahat bırakmamış.. İyilik ve iyiler çoğunlukta, inanın." dedi. Paylaşım dakikalar içerisinde onlarca beğeni aldı.
7.11.2020 Gündem
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
21 yıldır Blumia ile mücadele ediyorum
21 yıldır Blumia ile mücadele ediyorum Cem Boyner’in ikiz kızları Elif ve Ayşe Boyner’in 21 yıldır blumia (yediklerini kusma) hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı. İkizlerden Elif Boyner, bu rahatsızlığa çare bulmak için dünyaca ünlü bilim insanı Dr. Joe Dispenza’nın terapi merkezine gitti. Boyner, terapi sonrası hayatının değiştiğini söyledi.
26.05.2019 Magazin
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
Pazarlamanın 400 usta ismi CMO Summit 2018’de buluştu
Pazarlamanın 400 usta ismi CMO Summit 2018’de buluştu CMO Summit 2018’de pazarlamanın usta isimleri, CMO’ların değişen rollerini, pazarlama, finans ve marka ekseninde değer yönetim karmasını, pazarlamada davranış mimarlığı, dijital dönüşüm ve marketing 5.0 başlıklarını masaya yatırdı.
21.11.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklanıyor
Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklanıyor Günümüz tüketim toplumu ve markalar arasında sürdürülebilir ilişkinin dayanak noktasında yer alan değer odaklılığın yaratılmasında büyük etkileri olan CMO’ların yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla yapılan araştırma kapsamında Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su belirlenecek.
1.11.2018 Ekonomi
İş dünyası elini taşın altına koymaya hazır
İş dünyası elini taşın altına koymaya hazır Enflasyonla mücadele programı bugün açıklanırken, öncesinde iş dünyasından tam destek geldi. TOBB ve MÜSİAD ‘Bu mücadeleye varız. Bu ne tek başına devletin ne de özel sektörün başarabileceği bir mücadele. Hepimiz taşın altına elimizi koymaya hazırız’ mesajı verdi.
8.10.2018 Ekonomi
3 yıllık aşkta mutlu son
3 yıllık aşkta mutlu son SUNUCU-yazar Ece Vahapoğlu (40) ile Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay, Ulus 29’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.
24.06.2018 Magazin
Komşularıyla büyüyecek
Komşularıyla büyüyecek 600 markasıyla 120 mağaza ve 275 bin m2 ‘yi aşan satış alanına ulaşan Boyner, mağazalarını 6 bin m2’nin üstüne çıkarmak için komşu mağazaları da alarak büyümeyi amaçlıyor. Mağaza konseptini de değiştiren şirket, 3 yıl içinde hem yeni mağazalar açacak hem de eskilerini yenileyecek
7.02.2018 Ekonomi
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız Geçtiğimiz yıl sektördeki büyümelerin sert ve güçlü olduğunu belirten Boyner CEO’su Cem Boyner, “Türkiye’de perakendeciler sakin su kaptanı değil, fırtınalı havaların kaptanıdır. Sektör her türlü sürprize açık” diyerek 2018’e de hazırlıklı olduklarını söyledi
22.01.2018 Ekonomi
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor Bu sene 11’incisine imza atılacak Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 5-8 Ekim tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Avrupa’nın en büyük açık deniz balıkçılık yarışması haline gelen turnuvaya; 80’e yakın tekneyle, iş ve spor camiasının önde gelen isimleri ve dünya çapından amatör balık avcılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
18.09.2017 Ekonomi
Böyle olur CEO kızı düğünü
Böyle olur CEO kızı düğünü Coca Cola’nın dünyaca ünlü CEO’su Muhtar Kent’in mücevher tasarımcısı kızı Selin Kent, Ayvalık’taki düğünle, New York’ta yatırım yönetmenliği yapan ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendi
17.09.2017 Dünya
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi Coca Cola'nın CEO’su Muhtar Kent; Angelina Jolie, Jessica Alba ve Emma Watson gibi ünlülere tasarladığı mücevherleri satan kızı Selin Kent’i, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen görkemli bir düğünle New York’un önemli yatırım yönetmeni ve ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendirdi.
16.09.2017 Magazin
Önder Öztarhan'ın 20 yaş küçük sevgilisi!
Önder Öztarhan'ın 20 yaş küçük sevgilisi! 45 yaşındaki iş adamı Önder Öztarhan'ın, kendisinden 20 yaş küçük Melissa Maccarone ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
6.06.2017 Magazin
Aslışah çok fena yakalandı!
Aslışah çok fena yakalandı! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile Cem Boyner'in yeğeni Kaan Boyner, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.
19.03.2017 Magazin
Salaş Ayşe
Salaş Ayşe Cem Boyner ile Bilgün Dereli’nin kızı Ayşe Boyner önceki akşam Cihangir’de ikamet ettiği evine girerken görüntülendi...
12.01.2017 Magazin
Sonuca değil nedene odaklanalım
Sonuca değil nedene odaklanalım TÜSİAD Başkanı Symes, dolar tartışmasını bütün yönleriyle yapmak gerektiğini belirterek, “Biz ekonomi tartışmalıyız döviz tartışması yapmak yerine, sonucu değil nedenleri tartışmalıyız” dedi.
14.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cem Boyner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem boyner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.