Boyner

Boyner

Son dakika boyner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boyner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boyner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boyner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boyner gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 boyner haberi bulunmuştur. Tüm boyner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak? Morhipo kapanıyor mu? Boyner Grup çatısı altında 2011 yılında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, kapanma kararı aldı. Kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kapanacağı tarihi de açıkladı. Peki, Morhipo ne zaman, neden kapanıyor? Morhipo 17 Ekim’de kapanıyor mu?
12.10.2023 Ekonomi
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha Elidor x Boyner iş birliğiyle Metaverse’de Elidor Evreni’nde gerçekleştirilen lansmanın Brandverse PR ana bölümünde Influencer ve Kanaat Önderi İş Birliği kategorisinde Gümüş ödül kazandı.
23.06.2023 Vitrin
100 milyon dolar değerleme ile yatırım
100 milyon dolar değerleme ile yatırım Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi. Cem Boyner, “ Anlaşmamız kapsamında Param, 100 milyon dolar değerleme üzerinden Hopi’ye yatırım yaptı“ dedi.
7.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı... Oyunculuk ve modellik kariyerine liseyi bitirdikten hemen sonra başlayan Azat İpek kusursuz bir vücut ve başarılı bir çalışma için düzenli spor ve beslenmeye özen gösterin tavsiyesinde bulundu.
15.04.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
30 milyon araba sahibini ilgilendiriyor! Kaza sonrası ödenen para artacak
30 milyon araba sahibini ilgilendiriyor! Kaza sonrası ödenen para artacak Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Trafik sigortasıyla ilgili flaş gelişme! Sigorta Eksperleri İşveren Sendikası (SEİS), Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından Zorunlu Trafik Sigortası’nı düzenleyen genel şartlarda yapılan değişikliği Danıştay’a taşıdı. Buna göre, kaza sonrası vatandaşlara ödenen tazminatın artması bekleniyor. Kaza yapan sürücüye arabanın yaşadığı değer kaybı da ödenecek.
3.02.2022 Ekonomi
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor!
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor! Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, geçtiğimiz yıl evlendiği Cem Telvi’ye boşanma davası açtı.
17.11.2021 Magazin
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP...
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP... Son anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'nin oy oranları belli oldu. Dikkat çeken sonuçlar.
7.05.2021 Siyaset
10 yıl üzerinde çalıştığı projeyle evini güneşle ısıttı
10 yıl üzerinde çalıştığı projeyle evini güneşle ısıttı Denizli’de 72 yaşındaki Ahmet Gözlükaya, on yıl üzerinde çalıştıktan sonra ‘Güneş ısısıyla ısıtma’ projesini hayata geçirdi. Tamamen yerli ve milli ürünlerden dört adet güneş ısı paneli üretimi yapan Gözlükaya, Bağbaşı Mahallesi’ndeki 155 metre kare evini güneşin ısısıyla ısıtmayı başardı. Aynı sistemle yazında ürünler tamamen doğal ısı kaynağı güneşle kısa sürede kurutulabiliyor.
29.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Ayten Boyner hayatını kaybetti
Ayten Boyner hayatını kaybetti Boyner Grubu’nun kurucusu Osman Boyner’in (95) eşi Ayten Boyner 88 yaşında yaşamını yitirdi.
21.01.2021 Ekonomi
20 bin ek istihdam! Yoğun talep var
20 bin ek istihdam! Yoğun talep var E-ticaretteki patlama kargoyu gözde yaparken, sektör istihdam deposu oldu. 20 bin yeni istihdam sağlanırken, farklı dağıtım kanalları da öne çıkıyor. Kendi kargo ve kurye ağını kuran e-ticaret platformu ve firma sayısı da artıyor
9.12.2020 Gündem
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020 Gündem
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş' Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Sihirli Annem'in oyuncuları, dijital platformda yayınlanmak üzere yeniden çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner; sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı.
7.11.2020 Magazin
Cem Boyner mektup karşısında şok oldu! 1000 lira...
Cem Boyner mektup karşısında şok oldu! 1000 lira... İstanbul'da bir Boyner mağazasından gençliğin verdiği cahillikten dolayı 2 adet ürün çaldığını söyleyen bir kişi Boyner'in sahibi ünlü iş insanı Cem Boyner'den bir mektupla af diledi ve 1000 TL gönderdi. Mektubu takipçileriyle paylaşan Boyner, "Zaman zaman böyle samimi pişmanlık dolu mektuplar alırım. Her seferinde iyiliğin ve insanlığın gücüne inancım tavan yapar. 30 yıla yakın zaman geçse de vicdanını rahat bırakmamış.. İyilik ve iyiler çoğunlukta, inanın." dedi. Paylaşım dakikalar içerisinde onlarca beğeni aldı.
7.11.2020 Gündem
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir?
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir? İşverenler tarafından daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere fırsat vermeyi hedefleyen İlk Fırsat Programı 2020 yılında 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nda 55 gence daha ilk iş deneyimi sağlayacak.
6.07.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Boyner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boyner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.