Cd

Cd

Son dakika cd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cd gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.204 cd haberi bulunmuştur. Tüm cd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin 104’Üncü yıl dönümü dolayısıyla ücretsiz Sıla konser düzenliyor. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
19.05.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da halka seslendi. Adaylıktan çekilen Muharrem İnce için açıklamada bulunan Erdoğan "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi?" dedi. Öte yandan yüksek kira sorununu çözeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan açıklamasında, "Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti Antalya'da Muhammet A., kısa süre önce boşandığı Pınar Ş.’nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler üzerine eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi olup, suç duyurusunda bulundu.
4.05.2023 Yaşam
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde arkadaşıyla "kalem şakası" yaparken yoğun bakım servisindeki oksijen vanalarını kapatarak bir hastanın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Fatih K., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.04.2023 Yaşam
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.
7.02.2023 Şampiy10
Gökdere Meydanı nerede? 2023 Bursa Gökdere Meydanı Erdoğan mitingi hangi gün, saat kaçta? Bursa Gökdere Meydanı yol tarifi ve Gökdere miting alanı adres!
Gökdere Meydanı nerede? 2023 Bursa Gökdere Meydanı Erdoğan mitingi hangi gün, saat kaçta? Bursa Gökdere Meydanı yol tarifi ve Gökdere miting alanı adres! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitingi yaparak Bursalı vatandaşlarla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı’nın Erdoğan’ın Bursa ziyaretinin olacağı gün metroların da ücretsiz sefer yapacağını dile getirdi. Peki, Gökdere Meydanı nerede? Bursa Gökdere Meydanı Erdoğan mitingi hangi gün, saat kaçta? İşte Bursa Gökdere Meydanı yol tarifi ve Gökdere Meydanı mitingi…
21.01.2023 Gündem
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi Çalışan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! çalıştığı şirketin bir organizasyonunda misafirler için ayrılan bir şişe içkiyi arkadaşlarıyla içmek için sakladığı öne sürülen işçi, tazminatsız kovuldu. Mahkemenin 'işe iade ettiği' işçi ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi flaş bir karara imza attı.
8.01.2023 Çalışma Hayatı
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor!
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor! Türkiye'nin yerli ve milli otomobili projesi Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın resmi olarak açılacak. Peki, TOGG Gemlik Kampüsü nerede?
28.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede? Atatürk Orman Çiftliği Duman konseri 2022!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede? Atatürk Orman Çiftliği Duman konseri 2022! Atatürk Orman Çiftliği nerede? Ankara Duman konseri için konserin gerçekleştirileceği Atatürk Orman Çiftliği konser alanının nerede olduğu sorgulanıyor. Atatürk Orman Çiftliği, 1925 yılında Ankara'nın batısında Yenimahalle'de bulunan, Atatürk tarafından parça parça ve farklı bireylerden satın alınan arazi üstünde onun talimatı ile kurulan ve Türk tarımına öncülük eden çiftliktir. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede?
26.10.2022 Kültür Sanat
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti! Manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 90’lı yılların tanınmış ismi Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek, Burak Kut'un Bebeğim kliplerinde oynamış, dizlerde de rol almıştı. Acı haberi, Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Sinem Üretmen neden öldü? Sinem Üretmen hastalığı ne? Sinem Üretmen hasta mıydı? İşte detaylar…
24.10.2022 Ünlüler Dünyası
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı kutlamaları öncesi yapılacak provalar için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi'ni kullanmak isteyen sürücüler polis ekipleri tarafından alternatif yollara yönlendirildi.
22.10.2022 Gündem
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ya geliyor. Erdoğan’ın yoğun yurt dışı programı nedeniyle daha önceden belirlenen Sakarya Programı için gelemeyeceği ifade edilmişti; ancak Sakarya Valiliği açıklama yaparak Cumhurbaşkanı’nın Sakarya’ya geleceğini duyurdu. Peki, Sakarya Demokrasi Meydanı nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya ne zaman saat kaçta gelecek?
23.09.2022 Gündem
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası!
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası! Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü Öğretmenler İçin Uygun Araç Kampanyası düzenlediğini açıkladı. İLKSAN uygun araç kampanyasının yanında öğretmenlere cd ek finansman desteği de verecek. Peki, İLKSAN araç kampanyası 2022 nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası ne zaman? İlksan Citroen araç kampanyası…
21.09.2022 Ekonomi
Tacizci kadın müdüre dava açtı! 'Daha fazla dayanamadım'
Tacizci kadın müdüre dava açtı! 'Daha fazla dayanamadım' Mühendis Ç.D.’ye sözlü ve fiziksel olarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla kadın müdür H.C. hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı. Ç.D. şikâyet dilekçesinde “H.C. tarafından şahsıma yapılan, fiziksel ısrarcı tacizlere ve tehditlere dayanamadığım için psikolojik olarak buhrana sürüklendim” dedi.
12.09.2022 Yaşam
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi! İstanbul Boğaziçi Triatlonu 11 Eylül Pazar günü yapılacak. Boğaziçi Triatlonu organizasyonu nedeniyle İstanbul’da 11 Eylül Pazar günü bazı yollar kapalı olacak. Peki, İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
8.09.2022 Gündem
Bakırköy kadın kapalı cezaevi nerede (konum ve yol tarifi)? Şarkıcı Gülşen Bakırköy Kapalı Cezaevine gönderildi!
Bakırköy kadın kapalı cezaevi nerede (konum ve yol tarifi)? Şarkıcı Gülşen Bakırköy Kapalı Cezaevine gönderildi! Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi nerede, nasıl gidilir? Şarkıcı Gülşen nisan ayında verdiği konser sırasında çalışma arkadaşına yönelik "imam hatipliler" esprisi büyük tepkilere neden olunca, hakkında soruşturma açıldı ve tutuklandı. Gülşen dün Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine gönderildi. Peki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi nerede? Bakırköy kadın kapalı cezaevi konumu ve yol tarifi…
26.08.2022 Gündem
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
Elektrikli Rolls Royce yolda
Elektrikli Rolls Royce yolda   Tam elektrikli Spectre'ın ilk müşteri teslimatlarının 2023'ün dördüncü çeyreğinde başlayacağı bildirildi
12.08.2022 Otomobil
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti Sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen (91) Bodrum'da hayatını kaybetti.
6.08.2022 Magazin
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki!
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki! Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Festival Park Kadıköy etkinlik alanında verdiği konser olay oldu. Rapçi Mavi Solman, sahne aldığı halk konserinde pantolonunu indirip iç çamaşırıyla konserine devam etti. Görüntüler sosyal medyaya düştü. Arkadaşlarıyla iç çamasırıyla şınav çeken Rapçi Mavi konserdeki görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Peki, Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman kimdir? İşte detaylar…
26.07.2022 Ünlüler Dünyası
Erkan Petekkaya'dan 'kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt
Erkan Petekkaya'dan 'kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın, yeni projesinin çekimleri esnasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Petekkaya, çıkan haberleri paylaştığı video ile yalanladı
25.06.2022 Magazin
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor...
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor... 27 yaşındaki Kanadalı ressam Anna Weyant'ın Instagram'ında sergilediği ve plajda 400 dolara sattığı tablolarının değeri üç yıl sonunda 1,6 milyon dolara ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Weyant, "İnsanlar beni tebrik etmeyi sürdürüyor ama bu satış beni rahatlatmak bir yana üzerimdeki baskıyı daha da arttırdı” ifadelerini kullandı. Peki ama dudak uçuklatan bu başarı nasıl geldi? İşte film gibi bir hikâye...
24.06.2022 Kültür Sanat
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis...
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis... Akdeniz Üniversitesi'ndeki (AÜ) 'kaset skandalı' olayında, eski rektör İsrafil Kurtcephe'ye yönelik gizli görüntü çekmek, bu görüntülerin ifşa edilmesi ve şantaj suçlamalarıyla yargılanan eski personel daire başkanı Hüsnü Gülez 5 yıl, AÜ Döner Sermaye İşletmesi müdürü Hacer Doğru ise 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Eski rektör Prof. Dr. Kurtcephe ve işçi kadrosuna atanan S.A. ile Ziraat Fakültesi'nde görevli S.D. beraat etti.
22.06.2022 Yaşam
İBB duyurdu! Ücretsiz sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti verilecek! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı!
İBB duyurdu! Ücretsiz sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti verilecek! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı! İBB’den İHA eğitimi! İBB Gençlik ve Sopr Müdürlüğü duyurdu! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı! İBB’den yapılan duyuruya göre, Sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti için ücretsiz eğitim verilecek. Peki, İBB Sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti başvurusu nasıl yapılır? Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuru şartları ne? İşte detaylar…
16.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Cd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.