Sıla Konseri

Sıla Konseri

Son dakika Sıla konseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla konseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla konseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Konseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla konseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 sıla konseri haberi bulunmuştur. Tüm sıla konseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin 104’Üncü yıl dönümü dolayısıyla ücretsiz Sıla konser düzenliyor. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
19.05.2023 Kültür Sanat
Sıla gözlerini Ahmet Kural’dan ayıramadı
Sıla gözlerini Ahmet Kural’dan ayıramadı Ünlü sanatçı Sıla, Kurban bayramının ilk günü Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne aldı. Film çekimlerini tamamlayıp konsere gelen Ahmet Kural, sevgilisi Sıla’yı sahnede ön sıralardan izledi.
1.09.2017 Magazin
Çorlu Festivali'nde Sıla rüzgarı!
Çorlu Festivali'nde Sıla rüzgarı! Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bu yıl 8'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Sıla, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
27.08.2017 Kültür Sanat
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı Sıla, Heybeden Şarkılar adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser büyük ilgi gören şarkıcı, yaklaşık 3 bin kişiye şarkılarını söyledi. Sıla, konser sırasında sinekler yüzünden zor anlar da yaşadı.
7.08.2017 Magazin
Çeşme'de Sıla rüzgarı!
Çeşme'de Sıla rüzgarı! Ege Turnesi kapsamında Çeşme’de konser veren Sıla, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı.
6.08.2017 Magazin
Sıla konserinden rektör aracına haciz çıktı!
Sıla konserinden rektör aracına haciz çıktı! Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleşecek Sıla konseri iptal edilince organizasyon şirketi, rektörlüğün resmi makam aracına haciz koydurdu
1.08.2017 Magazin
İçimdeki yangını söndüremiyorum
İçimdeki yangını söndüremiyorum Magazin dünyasının tanınmış simaları yaşanan terör olayına tepkilerini sosyal medyadan verdi. Tarkan’ın sözlerini ise herkes paylaştı
11.10.2015 Magazin
'Herkese tavsiye ediyorum'
'Herkese tavsiye ediyorum' Sıla sırrını açıkladı
8.07.2013 Magazin
İkinci konser şoku!
İkinci konser şoku! Konsere saatler kala...
29.05.2013 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor!
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor! Ünlü şarkıcı Sıla, iş yoğunluğundan dolayı, yılbaşından beri İspanya’da sette olan sevgilisi İlker Kaleli’nin yanına gidemedi. Âşıkların kavuşması şubata kaldı.
23.01.2023 Magazin
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez'
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez' Emre Altuğ, pop müziğinin geride kaldığı söylentilerine, “Pop ve rock değerini kaybetmez. Rap sevildi diye pop müzik hiçbir zaman yok olmaz” dedi
15.12.2019 Magazin
Sıla parayı değil aşkı seçti
Sıla parayı değil aşkı seçti Sıla, 2020’yi sevgilisi Hazar Amani ve ailesiyle karşılamak için sahne almayacağını açıkladı.
5.12.2019 Magazin
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri Son zamanların en çok satan pop albümü “Ân”daki her bir şarkısı ile dijital satış platformlarında liste başı olan Edis, Volkswagen Arena’daki çok özel konserle kariyerinin 5. yılını kutladı.
2.12.2019 Kültür Sanat
Sıla'yı yalnız bırakmadı
Sıla'yı yalnız bırakmadı Sıla’nın Kıbrıs Cratos Hotel’deki konserine, sevgilisi Hazer Amani de eşlik etti.
11.11.2019 Magazin
Sıla sosyal medyada olay oldu: Malefiz gibi olmuşsun!
Sıla sosyal medyada olay oldu: Malefiz gibi olmuşsun! Önceki akşam Volkswagen Arena’da sahneye çıkan Sıla, giydiği siyah kıyafetle kötü peri Malefiz’e benzetildi.
11.03.2019 Magazin
Ünlü şarkıcının konserinde protesto!
Ünlü şarkıcının konserinde protesto! 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında Sinop'ta sahneye çıkan Aydilge'nin konserinde "Kadına şiddete ve Ahmet Kural'lara hayır" sesleri yükseldi.
7.12.2018 Magazin
Sıla Bodrum sezonunu böyle kapattı
Sıla Bodrum sezonunu böyle kapattı Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu Bodrum’da sezonun son konserini verdi.
2.09.2018 Magazin
Sakin ol
Sakin ol ŞARKICI Sıla, Altınoluk konseri için önceki gün Balıkesir’e uçtu.
18.08.2018 Magazin
Flamingo aşkına
Flamingo aşkına Konser yorgunluğunu Bodrum’da atan Sıla, bu yazın modası flamingo deniz yatağından inmek bilmedi.
6.08.2018 Magazin
Tanıştırayım Alsancak!
Tanıştırayım Alsancak! Yaz konserleri kapsamında Ege’yi karış karış dolaşan Sıla’yı, turnenin üçüncü konseri olan Çeşme Amfi Tiyatro’da mahşeri bir kalabalık karşıladı.
4.08.2018 Magazin
"Frikik verirsem önce siz bakın"
"Frikik verirsem önce siz bakın" Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sahneye çıkan Sıla, altıncı gününde yine hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
29.07.2018 Magazin
Sıla'dan minik hayranlarına sürpriz
Sıla'dan minik hayranlarına sürpriz Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği turne kapsamında il il Türkiye'yi gezen Sıla, Mardin konseri öncesi adını taşıyan okulu ziyaret edip minik hayranlarını sevindirdi
3.05.2018 Magazin
Minik hayranlarına sürpriz
Minik hayranlarına sürpriz Sıla, Mardin konseri öncesi şehri karış karış gezerek sevenleriyle bir araya geldi.
2.05.2018 Magazin
Kendisi yalnız sahnesi full!
Kendisi yalnız sahnesi full! Sıla, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Congresium Ankara’da sahneye çıkacak.
12.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Konseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla konseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.