Çatlaklar

Çatlaklar

Son dakika çatlaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatlaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatlaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatlaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatlaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 çatlaklar haberi bulunmuştur. Tüm çatlaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi Adana'da 6 Şubat'ta ilk depremde binaları zarar gören ancak babaları yatalak olduğu için evi terk etmeyen aile ikinci depremde bina çökünce hayatını kaybetti. Geride kalan dede ve babaanne depremin yıldönümü öncesi acılarının hala çok taze olduğunu söyledi. Depremde ölen aileden geriye ikinci depremden önce evlerini çektikleri video kalırken videoda evdeki çatlaklar görüldü.
4.02.2024 Adana
E Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok E Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
E Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok E Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... E vitamini yağda çözünen bir vitamindir ve birçok gıdada da bulunur. E vitamini en çok kırmızı et, ceviz, fındık, ton balığı, somon, yumurta ve tahıllarda bulunmaktadır.
5.01.2024 Sağlık
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir'
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir' Türkiye, alternatif enerji kaynaklarını devreye sokarak enerji üretimini çeşitlendirmeye çalışıyor. Yer altında 350 milyar dolar değerinde kaya gazının olduğu tahmin edilirken, Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacının “kaya”dan çıkabileceği belirtiliyor.
2.01.2024 Ekonomi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Kırışıklıkları yok ediyor, bir yudumu yaşlanmayı geciktiriyor! Kolejenin içeceği var!
Kırışıklıkları yok ediyor, bir yudumu yaşlanmayı geciktiriyor! Kolejenin içeceği var! Zaman geçtikçe cilt elastikiyetini kaybeder. Daha kırılgan bir hale gelir. Doğal yağ üretimi durduğu için cildin kırışık görünmesine yol açacr. Bir de yaşlanmaya bağlı olarak çatlaklar daha derin olur. Bunun panzehiri ise kolajen içeren besinleri tüketmektir. Haberimizde kolajenli besinleri sıraladık. Yaşlanmayı geciktiren, ciltte kırışıkları dümdüz eden gıdalar hangileri?
5.11.2023 Sağlık
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.10.2023 Gündem
Heyecanlandıran keşif! Altıgen şekiller ortaya çıktı
Heyecanlandıran keşif! Altıgen şekiller ortaya çıktı NASA'nın Curiosity keşif aracı Mars'taki Sharp Dağı'nın üzerinden geçerken garip bir çatlak arazi buldu.
17.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Aldıkları daire kabusları oldu, apartmanda sır olay! ‘Biz mezar satın almadık, ev satın aldık’
Aldıkları daire kabusları oldu, apartmanda sır olay! ‘Biz mezar satın almadık, ev satın aldık’ Antalya'nın Serik ilçesinde bir apartmanda yaşanan olay bu kadar da olmaz dedirtti. Büyük umutla aldıkları evlerinde meydana gelen çatlaklar kabusları oldu. Her akşam binada oluşan çatırdama sesinden dolayı bazı ev sahipleri binadan taşınmak zorunda kaldı. Bir saire sahibi ise “Biz mezar satın almadık, ev satın aldık” diyerek isyan etti.
6.08.2023 Yaşam
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin
Krank Mili Nedir, Ne İşe Yarar? Krank Mili Arızası Nasıl Anlaşılır?
Krank Mili Nedir, Ne İşe Yarar? Krank Mili Arızası Nasıl Anlaşılır? Krank mili, bir içten yanmalı motorun en önemli parçalarından biridir ve pistonların hareketini dönme hareketine dönüştürür.
4.06.2023 Gündem
Buji Nedir, Ne İşe Yarar? Buji Arızası Neden Olur?
Buji Nedir, Ne İşe Yarar? Buji Arızası Neden Olur? Motorların yapısında bulunan parçalar birbirini tamamlamaktadır. Bu parçaların kullanılmasıyla birlikte motorların rahat bir şekilde çalışması amaçlanır. Buji de motorda bulunan önemli parçalardan bir tanesidir. Buji, içten yanmalı motorlarda kullanılır.
3.06.2023 Eğitim
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur?
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur? Motorda üretilen bütün gücü aracın parçalarına ileten bir aparat olmaktadır. V kayışının mekanik gücü ile makinanın farklı parçaları sayesinde her yerine verimli olarak iletmektedir. Genellikle otomobil motorlarında bulunmaktadır. Klima kompresörü ve hidrolik direksiyon gibi ve daha birçok parçaların ya da aksesuarların verimli ve düzenli şekilde çalışmasını sağlar.
3.06.2023 Gündem
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rekabet sözlerine yanıt verdi. Haluk Bayraktar, " Hâlihazırda Türkiye’de İHA üretimi yapan biri vakıf şirketi, 7 firma var. Hangi tekelden bahsediyorsunuz? Baykar, ABD, İsrail ve Çin firmalarını rekabette geride bıraktı, 30 ülkeye ihracat yaptı. Dünyanın en büyük İHA ihracatçısı oldu. Desteklerken (!) keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
25.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yabancı basının manşetlerine tepki gösterdi. Erdoğan, "Diktatörlük iddialarının tamamen safsatadan ibaret olduğunu gösterdik. Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik. Türk Milletinin iradesine zincir vurulamayacağını gösterdik” dedi.
25.05.2023 Gündem
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken CNN International 'Erdoğan kazanmaya hazır' dedi. İngiliz Middle East Eye muhalefetteki çatlağı sayfasına taşırken seçinden sonra Ankara - Atina ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini analiz eden Yunan gazete ise skandal bir başlıkla okurlarının karşısına çıktı.
25.05.2023 Dünya
Çin'in uzay aracı kanıt buldu: Mars'a kar yağmış
Çin'in uzay aracı kanıt buldu: Mars'a kar yağmış Çin'in Kızıl Gezegen'deki uzay aracı Zhurong'un verilerini inceleyen bilim insanları, Mars'ın düşük enlemlerinde yaşanabilir ortamlara işaret eden sıvı su kanıtları buldu.
3.05.2023 Dünya
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar Avcılar'da 1 ay önce boşaltılan 4 katlı bina tehlike saçıyor. Kolon, kiriş ve duvarlarında derin çatlaklar bulunan 40 yıllık Pehlivan Apartmanı'nın bulunduğu sokakta oturanlar tedirginlik içinde. Daire sakinlerinin henüz anlaşamadığı için yıkımına başlanamayan binadan zaman zaman beton parçaları düşürüyor. Mahalle sakinlerinden  Gülsen Önder, "Her an üstümüze yıkılacak diye korkuyla oturuyoruz. Bina çatlamış, ikiye ayrılmış. Hala bu binayı böyle tutuyorlar. Niye bu binayı bekletiyorlar anlamadım" dedi.
27.04.2023 Yaşam
İstanbul surları 'tehlike' altında! Derin çatlaklar görülüyor
İstanbul surları 'tehlike' altında! Derin çatlaklar görülüyor İstanbul surları çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Fatih'te bir bölümün yıkılmasının ardından surlardaki derin çatlaklar dikkat çekiyor. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, çökme tehlikesi olan duvarlara yaklaşan bölgelerin kapatılacağını söyledi. İBB Bilim Kurulu üyesi İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Feridun Çılı ise restorasyon çalışmalarının 3 noktada devam ettiğini belirtti. Çöken ve bir kişinin ölümüne neden olan bölümle ilgili de bilgi veren Çılı, "1987 senesinde, surlarda çok yüzeysel bir restorasyon yapıldı ancak restorasyon bile denilemez, göçen kısım da oradaymış" dedi.
14.04.2023 Gündem
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, inşaat çalışmalarının başlatılması tartışmalara yol açtı. Uzmanlar ise zeminin doğru seçilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden Prof. Dr. Tekin Gültop, zemin mukavemetinin çok önemli olduğunu söyledi. Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu da "Eğer sağlam bir yer seçip inşaat alanı oluşturursak jeolojiye önem vererek yerleşim alanı seçersek inşaatı etkilemez" dedi.
17.03.2023 Gündem
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı Avcılar'da 4 ay önce kiraladığı iş yerini sigortalatmak için binada inceleme yaptıran Nursel Keklik, bodrum katındaki kolonlarda betonun dağıldığını, demirlerin korozyona uğradığını görünce, tahliye kararı aldı. İş yeri sahibi, kira sözleşmesindeki sürenin tamamlamadığını gerekçe göstererek dava açtı. Keklik, "Deprem olmasa da yıkılabilecek bir binanın içindeyiz. Burası tam anlamıyla tabut, mezarımızdayız" dedi.
12.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatlaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatlaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.