Çarşaflı

Çarşaflı

Son dakika çarşaflı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarşaflı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarşaflı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarşaflı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarşaflı gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 çarşaflı haberi bulunmuştur. Tüm çarşaflı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle... Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma Marmaray'da bir kadının, yanında oturan başörtülü başka bir kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştığı iddia edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.  
31.08.2023 Yaşam
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı Denizli’de eşinin sevgilisi ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asitle saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan kadının, akıl almaz planının detayları belli oldu.
19.04.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
Tıbbi sekreterden tepki çeken paylaşım! Soruşturma başlatıldı
Tıbbi sekreterden tepki çeken paylaşım! Soruşturma başlatıldı Sapanca Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreterlik yapan kadın, hastanenin bahçesindeki banklarda oturan çarşaflı kadınları izinsiz kayıt aldığı anları, “Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum” diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. O paylaşım sonrasında tıbbi sekreter hakkında soruşturma başlatıldı.
7.07.2022 Gündem
Aile meclisinde ölüm kararı verilen eski eşini, kara çarşaf giyerek vurmaya gitmiş!
Aile meclisinde ölüm kararı verilen eski eşini, kara çarşaf giyerek vurmaya gitmiş! Adana'nın Seyhan ilçesinde Yusuf Gença'nın (29) öldürüldüğü, Hilal Şahin'in (28) de ağır yaralandığı silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Eski eş Abidin Uçar (27) ile yanındaki A.D.'nin (17) düzenlediği silahlı saldırının, Hilal Şahin'in ailesi tarafından planlandığı belirlendi. Olay günü çarşaf giyen Uçar'ın, A.D.'nin koluna girerek adrese gittiği, mermisinin bitmesiyle evden kaçtığı tespit edildi.
20.06.2022 Yaşam
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler?
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? Ünlü manken Tuba Ünsal verdiği bir röportajda hastalığı sonrasında yaşadıklarını anlattı. Hastalığı nedeniyle zor günleri geride bırakan ünlü mankenin “Namaz kılmaya başladım” açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? İşte Tuba Ünsal’ın açıklamaları ve hastalığı ile ilgili detaylar…
20.03.2022 Sağlık
Tuba Ünsal: Namaz kılmaya başladım!
Tuba Ünsal: Namaz kılmaya başladım! Manken ve oyuncu Tuba Ünsal bir dergiye verdiği röportajla gündem oldu. Tuba Ünsal, "Zor anlarında nelerden güç aldınız?" sorusuna "Dua ederim. Küçükken çok dindar bir ailenin parçasıydım, babaannem Sare kara çarşaflı bir Müslüman idi. Kızıma onun adını verdim. Namaz kılmaya başladım, önceden bunu söylemeye çekinirdim" diye cevapladı.
20.03.2022 Magazin
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz!
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde Laikliğin Anayasa'dan çıkmasını AK Parti olarak istemiyoruz. Biz Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde bununla ilgili başka bir yaklaşıma olumlu bakmıyoruz" dedi.
13.09.2021 Siyaset
İzmir'de otobüste çarşaflı kadını darbeden kişi tutuklandı
İzmir'de otobüste çarşaflı kadını darbeden kişi tutuklandı İzmir'in Menemen ilçesinde belediye otobüsünde çarşaflı kadını kıyafetinden dolayı darbeden kişi tutuklandı.
6.02.2021 Yaşam
Adana'da 'gulu gulu' gasbı! Akılalmaz olay...
Adana'da 'gulu gulu' gasbı! Akılalmaz olay... Adana'da bir kadın, kocasının parasını yerine koymak için sevgilisiyle bir olup akrabalarını gasp etti; oyun cezaevinde bitti. Çarşaf giyip, zorla eve girmek istedikleri kadının yardım çığlıklarını bastırmak için “gulu gulu” diyerek ses çıkartıp elini, ağzını, bağlayarak 28 bin liralık altınını gasp edip kaçan zanlılar suçlarını itiraf etti. Zanlı sevgililer olaydan sonra polis tarafından yakalanıp tutuklanırken, çaldıkları altınlar da sattığı kuyumcudan alınıp kadına teslim edildi. Gasp edilen kadın "Beni gulu gulu diyerek elini ağzımı bağlayıp boğazıma bıçak dayayıp gasp ettiler" diyerek çok korktuğunu anlattı.
9.11.2020 Gündem
Taksim’de hareketli anlar! Çarşaf giyen erkek...
Taksim’de hareketli anlar! Çarşaf giyen erkek... Taksim’de şüpheli şahıs ihbarı polisi harekete geçirdi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli şahıs Taksim girişinde güven timleri tarafından gözaltına alındı. Çarşaf giyen şüpheli şahsın erkek olduğu ortaya çıktı.
2.10.2020 Yaşam
'Çarşaflı' firarda başarısız olmuştu... Testi negatif çıktı
'Çarşaflı' firarda başarısız olmuştu... Testi negatif çıktı Trabzon'da, corona virüs nedeniyle karantinada tutulduğu hastanenin 3'üncü katındaki odadan çarşafları birbirine bağlayarak, kaçmaya çalışan Gürcistan uyruklu Konstantn Kıaruaklıev'in (31) 'Covid-19' testi negatif çıktı. Gürcü hasta, Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
15.05.2020 Gündem
Çarşaflı hırsızın kimliği ortaya çıktı
Çarşaflı hırsızın kimliği ortaya çıktı Suriye uyruklu işinsanı M.A.’nın rezidans dairesine giren çarşaflı hırsızlar içerisinde 11 kilo altın ve 140 bin Euro bulunan çelik kasayı duvardan sökerek kaçtı. Polis ekipleri, soyguncuların M.A’nın ofisi ve evinde temizlik yapan kişiler olduğunu saptadı. Gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
9.04.2020 Gündem
İşte o an! Kara çarşaf giyip...
İşte o an! Kara çarşaf giyip... Erzincan’da, kara çarşaf giyerek kuyumcuya giren silahlı soyguncu ile kuyumcu arasında yaşanan mücadelenin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Soyguncunun, üzerindeki çarşaf nedeniyle belindeki silahı çıkarabilmek için uzun süre uğraşması dikkati çekti. Bu sırada soyguncu ile kuyumcunun dakikalar süren mücadelesi saniye saniye görüntülendi.
21.01.2020 Yaşam
Çarşaflı saldırgan dehşet saçtı
Çarşaflı saldırgan dehşet saçtı Kağıthane’de sokakta oturarak çekirdek yiyen gruba, çarşaflı olduğu ileri sürülen kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, şüpheli ise elindeki silahla kayıplara karıştı.
28.08.2019 Yaşam
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Binali Yıldırım olduğu yayınlanan video ile duyuruldu. Yıldırım, görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım'ın adaylığı hakkında "En güzide, kıdemli, tecrübeli, pratik, icraatçı bir ismi aday olarak gösterdik. İstanbul buna layık" ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü ise Sancaktepe'den aday gösterildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Beykoz'a Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Ataşehir'e kaydırıldı. Mevcut başkanların yeniden aday gösterilirken, Maltepe, Beşiktaş ve Silivri'de ise Cumhur İttifakı ortak adayı çıkarma kararı aldı.
29.12.2018 Siyaset
'Gelinim olur musun?' deyip Adnan Oktar'a götürdü
'Gelinim olur musun?' deyip Adnan Oktar'a götürdü Tutuklu Adnan Oktar'ın suç örgütüne yönelik dün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Nursel Tekin’in genç kızları “gelinim olacaksın” vaadiyle kandırarak Adnan Oktar’a götürdüğü iddia edildi. Nursel Tekin’in oğlu Hasan Can Tekin de reşit olmayan 4 kız çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasıyla 20 Temmuz tarihinde tutuklanmıştı.
23.10.2018 Gündem
Bizi Bağdat’ta unutmayın!
Bizi Bağdat’ta unutmayın! Anneleri tarafından 4 yıl önce DEAŞ’a kaçırılan Umut K. (8) ve Hatice Nisa K. (6), annelerinin ölmesiyle Irak’ta yetim ve sahipsiz kaldı. İki kardeş Bağdat’taki Rusafa Cezaevi’nde çocukların tutulduğu kampta Türkiye’deki babalarına kavuşmayı bekliyor
14.10.2018 Gündem
Kameraya poz vererek bilezikleri çaldılar
Kameraya poz vererek bilezikleri çaldılar Kuyumcuya giren hırsızlar güvenlik kamerasına poz vererek bilezikleri çaldı. Hırsızlık anı görüntüleri Kanal D Ana Haber'de yayınlandı.
31.05.2018 Gündem
Aile boyu intihar saldırısı
Aile boyu intihar saldırısı Endonezya’da altı kişilik bir aile, Hristiyanların pazar ayini sırasında üç kilisiye intihar saldırısı düzenledi. DEAŞ’ın üstlendiği saldırılarda en az 13 kişi hayatını kaybetti
13.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çarşaflı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarşaflı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.