Caps

Caps

Son dakika caps haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caps ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caps haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caps

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caps gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 caps haberi bulunmuştur. Tüm caps haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Çarpı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Çarpı İşareti Nasıl Yapılır?
Çarpı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Çarpı İşareti Nasıl Yapılır? Pek çok farklı amaç altında çarpı işareti ele alınır ve kullanılır. Öncelikle matematikte farklı rakamların birbirine çarpılması için 2 rakam arasında kullanılan bir işarettir. Aynı zamanda olumsuzluk durumunu ifade etmek amaçlı kullanılan bir işaret olduğunu söylemek mümkündür. Diğer yandan onay bildirmek için de yine değerlendirilen bir işaret olarak ifade edilebilir.
6.02.2024 Gündem
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı!
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı! Türkiye'nin 'Bayrak Asan Dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, bu kez Cumhuriyetin 100. yılı için aynı balkona bayrağını astı.
26.10.2023 Gündem
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Psikologlar günü mesajları ve 10 Mayıs Psikologlar Günü sözleri! Psikologlar Günü neden 10 Mayıs, psikologlar günü tarihi ne?
Psikologlar günü mesajları ve 10 Mayıs Psikologlar Günü sözleri! Psikologlar Günü neden 10 Mayıs, psikologlar günü tarihi ne? Psikologlar günü mesajları ve 10 Mayıs Psikologlar Günü sözleri psikologların bu özel gününü kutlamak isteyenler tarafından sorgulanıyor. 10 Mayıs Psikologlar Günü bugün kutlanıyor. Siz de tanıdıklarınıza Psikologlar Günü mesajları ve sözleri göndermek istiyorsanız sizin için hazırladığımız 10 Mayıs Psikologlar Günü mesajları ve sözleri içerimize göz atın. Peki, Psikologlar Günü neden 10 Mayıs, tarihçesi ne? İşte Psikologlar günü mesajları ve 10 Mayıs Psikologlar Günü sözleri, caps, karikatür ve görselleri…
10.05.2022 Gündem
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı’nın 'Nefesten Sese' adlı programlarında seslendirdikleri ‘Samsak Döveci’ sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Elif Buse Doğan, türkünün bir anda viral olmasıyla ilgili “Caps’ler çok yaratıcıydı, ondan sanırım” diyor.
24.04.2022 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster'de elendiği soru şok etti! 'Sanırım caps oldunuz'
'Kim Milyoner Olmak İster'de elendiği soru şok etti! 'Sanırım caps oldunuz' ATV'de ekrana gelen yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’in yayınlanan yeni bölümüne Canan Ayaz damga vurdu. Yarışma sırasında kendisini tanıttığında ehliyet dersi verdiğini söyleyen Canan Ayaz, trafik sorusunda elendi. Kenan İmirzalıoğlu bunun üzerine, "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" şeklinde yorum yaptı.
11.12.2021 Magazin
Cihangir Ceyhan: Bu projede Rafet Koroğlu'nu oynamak isterdim
Cihangir Ceyhan: Bu projede Rafet Koroğlu'nu oynamak isterdim Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın en merak edilen karakteri olan Hayri'ye hayat veren Cihangir Ceyhan, "Onu kim olduğunu bilerek, severek oynamaya çalışıyorum. İnsandır, beşer şaşar tarafıyla heyecanlandırdı bu rol beni. Yoksa her şeyi çok düzgün yapan, karizmatik biri olması çekici gelmezdi" diyor.
26.09.2021 Magazin
BİP uygulaması indir | BİP uygulaması nedir, kime ait, özellikleri nelerdir, herkes kullanabilir mi?
BİP uygulaması indir | BİP uygulaması nedir, kime ait, özellikleri nelerdir, herkes kullanabilir mi? WhatsApp, 4 Ocak'ta gizlilik ilkesini güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollamıştı. Hesap bilgileri, mesajlar, konum bilgileri gibi birçok verinin Facebook'a ait şirketlerle paylaşılmasını içeren yeni koşulların onayı için kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre verilmişti. WhatsApp, yeni koşulların kabul edilmemesi durumunda uygulamanın kullanılamayacağını belirtince, milyonlar yeni alternatifler aramaya başladı. BİP uygulaması da o alternatiflerden biri oldu. Peki, BİP nedir, kimin, kime ait? BİP yerli mi, ücretli mi, özellikleri nelerdir?
11.01.2021 Gündem
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku İş dünyasının önemli isimlerinden Osman Merzeci hakkında, 2016 yılından beri ticari faaliyette bulunduğu Hacıbozanoğulları’na yaptırdığı yaklaşık 2 milyon liralık lahmacun dolayısıyla icra takibi başlatıldığını öğrendim.
13.07.2020 Gündem
Cemal Can Canseven ayak parmaklarıyla neden olay oldu?
Cemal Can Canseven ayak parmaklarıyla neden olay oldu? Survivor 2020'ye bu yıl damga vuran isimlerden biri de Cemal Can Canseven. Gönüllüler takımında yarışmaya hak kazanan Cemal Can'ı herkes ilk olarak Danla bilic ile çektiği video ile tanıdı. Cemal Can Canseven'in ayak parmakları günlerce Twitter'da konuşuldu.
19.02.2020 Magazin
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu Pek çok yabancı terim gerek günlük hayatta, gerekse iş hayatında sıkça kullanılıyor. Bu durumun önüne geçmek için düzenlenen çalıştayda, yabancı kelimeler Türkçeleştirildi. Herkesin sıkça kullandığı Re-Tweet’in yerini ‘sektirme’, Influencer yerine ‘deneyimleyici’ gibi birçok kelime ortaya çıktı.
6.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Şule Çet davasında yeni gelişme
Şule Çet davasında yeni gelişme Şule Çet'in ölümüyle ilgili görülen davanın 3'üncü celsesi sona erdi. Mahkeme heyeti, sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
10.07.2019 Gündem
Çipras, Türkiye'ye gözdağı vermek isterken rezil oldu!
Çipras, Türkiye'ye gözdağı vermek isterken rezil oldu! Yunanistan Başbakanı Çipras, Ege'de Türkiye'ye mesaj vermek için Kaş'a yakın Meis Adası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilen fotoğraf, sosyal medyanın diline düştü.
20.04.2018 Dünya
Nebahat Çehre Caps'leri hakkında konuştu!
Nebahat Çehre Caps'leri hakkında konuştu! İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Oylum Şahin Seçin'in TRT FM'de hazırlayıp sunduğu 'Kum Saati' programına konuk oldu.
24.01.2018 Magazin
Oğuzhan Özyakup: Ben kendime fiyat biçmem!
Oğuzhan Özyakup: Ben kendime fiyat biçmem! Beşiktaş'ın maestrosu Oğuzhan Özyakup gündeme dair öne çıkan konuları Socrates Dergi'ye verdiği röportajda değerlendirdi.
30.09.2017 Beşiktaş
Güldürmeyin beni!
Güldürmeyin beni! “Sınav kaygısı, eğitim öğretimin her kademesinde öğrenci üzerinde bir baskı oluşturuyor...
22.09.2017 Eğitim
Volkan Konak: DNA’mızda Vatan satmak yoktur!
Volkan Konak: DNA’mızda Vatan satmak yoktur! Volkan Konak, kendisiyle ilgili sosyal medyadaki paylaşımlara bu sözlerle tepki gösterdi.
15.08.2017 Magazin
Winter is coming
Winter is coming Dünyanın açık ara en çok izlenen, en büyük bütçeli ve en yüksek reklam gelirine sahip dizisi Game of Thrones’da yeni sezon gösterimi bugün. Game of Thrones ekonomisi ile de göz kamaştırıyor.
15.07.2017 Kültür Sanat
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun Sosyal medyada ‘Kayıp’ ya da ‘Hasta çocuğa yardım’ başlıklı paylaşımlar yapan dolandırıcıların, paylaşım ve takipçi sayılarını artırdıkları sayfalara bir süre sonra kıyafet, gıda gibi ürün reklamları alarak milyonlar kazandığı tespit edildi.
24.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Caps ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caps haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.