Çapkınlık

Çapkınlık

Son dakika çapkınlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çapkınlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çapkınlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çapkınlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çapkınlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 çapkınlık haberi bulunmuştur. Tüm çapkınlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi!
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi! Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni sezon fragmdanında Doğa, ikiz bebeklerinden birini kaybetti. Pembe ise oğlunu koruyarak, "Ne olmuş yani Fatih bir çapkınlık yaptı diye" diyerek sinir krizi geçirtti.
5.09.2023 Televizyon
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hız kesmeden devam eden ikiliden yeni kareler geldi.
15.07.2023 Magazin
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede...
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede... En çapkın erkeklerin hangi ülkede olduğu sorusu son günlerin en merak edilen konusu oldu. Özellikle Avrupa ülkelerinin listede yer kaplaması bir tesadüf mü bilinmez ancak Türkiye de bu listede kendine yer buldu. İşte en çapkın erkeklerin bulunduğu ülke ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
18.06.2023 Televizyon
Allan Hakko çapkınlık turuna çıktı arkadaşı 'Ben evliyim' diye bağırdı!
Allan Hakko çapkınlık turuna çıktı arkadaşı 'Ben evliyim' diye bağırdı! 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazanan ve ünlenen Merve Oflaz ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitiren iş insanı Allan Hakko, geçtiğimiz gece gizemli kadınla görüntülendi. Gazetecileri görünce eli ayağı birbirine dolaştı. Hakko'nun arkadaşlarından biri, "Ben evliyim!" diye muhabirlere bağırarak; ortalığı karıştırdı.
15.05.2023 Magazin
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
6.05.2023 Magazin
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz' Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.
23.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor!  Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor! Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi Geçtiğimiz sene sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldığından beri üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, son olarak meslektaşı ve arkadaşı Bradley Cooper'ın eski sevgilisi Irina Shayk ile Coachella'da kameralara yansıdı. İkili, bir önceki akşam da birlikte görüntülenmişti.
18.04.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda!
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda! Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, cumartesi gecesi çapkınlık turuna çıktı. İki yakın arkadaş, sabaha karşı saat 05.00’te Etiler trafiğinde objektife yansıdı.
17.04.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan tacize uğruyor!
Üç Kız Kardeş'te Türkan tacize uğruyor! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Türkan ve Somer arasında yaşananlar ve Türkan'ın tacize uğraması son bölüme damga vurdu.
5.04.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Selim Yaşaran' rolüyle adını geniş kitlelere duyuran, son olarak 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Sıfırıncı Gün' dizisi erken final yapan Engin Öztürk, önceki gece sabaha karşı iki güzelle Ulus'ta çapkınlık turundaydı.
25.03.2023 Magazin
Mauro Icardi çapkınlık turuna çıktı! Gözler eşi Wanda Nara'da
Mauro Icardi çapkınlık turuna çıktı! Gözler eşi Wanda Nara'da Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, attığı goller kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Eşi Wanda Nara ile 'ayrılık' ve 'barışma' haberleriyle kafa karıştıran golcü, Kuruçeşme'de çapkınlık turunda objektiflere yakalandı. Görüntülenmemek için taktik yapan Icardi'nin çabası yeterli olmadı.
14.03.2023 Magazin
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
İrem Derici'den 'Aşk hayatınız nasıl?' sorusuna dikkat çeken yanıt! 'Zaten berbatım'
İrem Derici'den 'Aşk hayatınız nasıl?' sorusuna dikkat çeken yanıt! 'Zaten berbatım' Bir dargın bir barışık aşık yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Belevi'nin aracının torpidosunda çapkınlık telefonu ortaya çıktığı iddia edilmişti. Açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Derici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
30.09.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim! 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı
26.08.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
İrem Derici'den olay sözler: Safiye Soyman'ın saçını yolasım geldi
İrem Derici'den olay sözler: Safiye Soyman'ın saçını yolasım geldi Cem Belevi ile ilişkisi olaylı bir şekilde biten şarkıcı İrem Derici, yaz öncesi forma girmek için güzellik merkezinde kampa girdi. Birkaç beden incelebilmek için hazırlıklara başlayan şarkıcı, "Erkek çaktırmadan çapkınlık yapabilir" şeklindeki açıklama yapan meslektaşı Safiye Soyman'a cevap verdi.
25.05.2022 Magazin
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok' İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.
18.05.2022 Magazin
Hindistan'da 14 kadınla aynı anda evlenip tamamını dolandıran adam tutuklandı
Hindistan'da 14 kadınla aynı anda evlenip tamamını dolandıran adam tutuklandı Hindistan'ın Odisha eyaletinde Bibhu Prakash Swain adında 64 yaşındaki bir adam, 2002'den 2020 yılına kadar ülkenin 7 farklı eyaletinde yaşayan 14 kadınla evlendiğinin ortaya çıkması sonrasında tutuklandı.
15.02.2022 Dünya
Levent Erden çapkınlık turunda yakalandı!
Levent Erden çapkınlık turunda yakalandı! Levent Erden, çapkınlıklarına tam gaz devam ediyor. 1957 doğumlu ünlü reklamcı, önceki gece yine kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi.
7.10.2021 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı Eski manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini geçen ocak ayında tek celsede sonlandırmıştı. Adı sık sık başka isimlerle anılan Cenk Küpeli'nin çapkınlık turu yarım kaldı.
18.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çapkınlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çapkınlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.