Tur

Tur

Son dakika tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 43.713 tur haberi bulunmuştur. Tüm tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin mutfağında görülen yılan paniğe neden oldu.
24.04.2024 Adana
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi 24 Mart itibarıyla doldu. Peki,Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi?
24.04.2024 Gündem
Büyüleyici güzellikteki mavi kelebekler sadece Adana'da
Büyüleyici güzellikteki mavi kelebekler sadece Adana'da Türkiye'deki 400 kelebek türünden 160'ı Adana’nın Saimbeyli ilçesinde bulunuyor. Adana’nın Saimbeyli ilçesinde endemik bir tür olan mavi kelebekler doğada görsel bir şölen oluşturuyor.
25.04.2024 Adana
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı Göçmen kuş ölümlerinin yüzde 87'si insan kaynaklı olduğu belirtilmesi üzerine KuzeyDoğa Derneği Başkanı, Utah ve özel bir Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu'nun katılımıyla 91 ülkede 161 bilim insanı, 2003-2021 yılları arasındaki 45 büyük göçmen kuş türüne yönelik ölümleri inceledi.
24.04.2024 Gündem
İsmail Kartal'ın takıntısı Fenerbahçe'yi yaktı! Tek sorumlusu Ali Koç'tur
İsmail Kartal'ın takıntısı Fenerbahçe'yi yaktı! Tek sorumlusu Ali Koç'tur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal son maçlarda takıntı haline getirdiği kadro değişikliği sarı lacivertli ekibe pahalıya patladı. Öte yandan tecrübeli spor yorumcusu yaşananların sorumlusunu açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Faktörüyel Formülleri Nelerdir? Faktöriyel Hesaplama Nasıl Yapılır?
Faktörüyel Formülleri Nelerdir? Faktöriyel Hesaplama Nasıl Yapılır? Faktöriyel 1'den başlayarak belirtilen sayının yani (n) olarak verilen doğal sayıların çarpımı olarak ifade edilir. Bu işlem kısaca n faktöriyel (n!) olarak simgelenir. Aslında faktöriyel uzun ve tekrarlı sayıların çarpımını sembollerle gösterme şeklidir. Yazılan alanda çok fazla yer kaplamadan sorunun ve ya çözümün uygulanması adına kullanılan bir yöntemdir. Verilen sayının yanındaki ünlem ondan daha büyük bir sayıyı simgeler. Bu büyük sayıyı kolaylıkla uzun işlemler yapmadan bulabilmek için bir formül bulunmaktadır. Bu formüle ise faktöriyel hesaplama formülü denilmektedir.
22.04.2024 Gündem
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.04.2024 İddaa
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama Hakkari il genelinde bal üretim sezonu başladı. Hakkari Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte 2024 yılı ilkbahar arı bakımları ile birlikte bal üretim sezonunun başladığını açıkladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bal ve arı ürünlerini yetiştiren yetiştiricilere bereketli ve kazançlı bir sezon diledi.
18.04.2024 Ekonomi
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.04.2024 İddaa
Manchester City - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Manchester City - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Premier Lig'in lideri Manchester City ile La Liga'nın lideri Real Madrid, 3-3 biten ilk maçın ardından Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Etihad'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı İzle, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
17.04.2024 İddaa
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.