Can Yücel

Can Yücel

Son dakika Can Yücel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Yücel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Yücel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Yücel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can yücel gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 can yücel haberi bulunmuştur. Tüm can yücel haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati!
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati! Ahmet Kaya ölümünün 22’nci yılında anılıyor.  28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı. Peki, Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? 16 Kasım Ahmet Kaya ne oldu?
16.11.2022 Magazin
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar!
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar! Ahmet Kaya’nın doğum gününde sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Ahmet Kaya doğum günü sözleri” için arama yapıyor. Fransa’da sürgün hayatı yaşayan Ahmet Kaya, 43 yaşındayken 16 Kasım 2000’de geçirdiği kalp krizi sebebiyle aramızdan ayrıldı. 28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı.
28.10.2022 Gündem
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tiyatro sezonuna 17 prömiyerle başlayacak olan Devlet Tiyatroları'nın, 21 Eylül'den itibaren sanatseverlere perdelerini açacağını duyurdu.
16.09.2021 Kültür Sanat
KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS önlisans 2020 sınav yorumları ve KPSS önlisans soruları detayları!
KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS önlisans 2020 sınav yorumları ve KPSS önlisans soruları detayları! KPSS ön lisans sınavı bugün yapıldı. Ön lisans mezunu adaylar ve ön lisans öğrencilerinin katıldığı KPSS'de adayların merak ettiği soruların başında KPSS önlisans sorularının zorluk derecesi oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan KPSS önlisans 2020 sınav yorumları gündem oldu. Peki, KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? KPSS sınavı zor muydu? İşte sosyal medyada öne çıkan KPSS ön lisans soruları...
25.10.2020 Eğitim
Can Yücel vefatının 21. yılında anılıyor! Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları
Can Yücel vefatının 21. yılında anılıyor! Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları Eserleriyle bir döneme damga vuran ve şiirleri dilden dile aktarılan Türk edebiyatının usta ismi Can Yücel, vefatının 21. yılında anılıyor. "Maaile" isimli bir eseri de bulunan Can Yücel'in, "Küçük Kızım Su'ya", "Güzel'e", "Yeni Hasan'a Yolluk", "Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim" adlı şiirleri, ailesine yazdığı şiirler arasında yer aldı. Yücel, Shakespeare'in "olmak ya da olmamak" anlamındaki "to be or not to be" cümlesini, "Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin" şeklinde Türkçeleştirmesiyle de dikkati çekti. Peki, Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları...
12.08.2020 Gündem
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri!
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri! Türkiye edebiyatının önemli isimlerinden Adalet Ağaoğlu, 91 yaşında hayatını kaybetti. Ağaoğlu, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Adalet Ağaoğlu kimdir? Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir?
14.07.2020 Gündem
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı!
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı! Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Adalet Ağaoğlu 91 yaşında hayatını kaybetti.İşte Adalet Ağaoğlu'nun hayatı ve eserleri...
14.07.2020 Yaşam
Babalar Günü kutlu olsun! En güzel Babalar Günü sözleri, mesajları ve ünlü şairlerin baba şiirleri......
Babalar Günü kutlu olsun! En güzel Babalar Günü sözleri, mesajları ve ünlü şairlerin baba şiirleri...... Bugün Babalar günü. Hayatımızın gerçek kahramanları, rehberimiz ve en büyük destekçimiz tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. Babanız için sevginizi ifade etmenizi sağlayacak ve duygularınızı en iyi anlatan mesajlar arıyorsanız bu özel ve anlamlı gün için en güzel babalar günü mesajları ve sözlerini sizin için derledik. İşte en güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri ve ünlü şairlerden baba şiirleri...
21.06.2020 Gündem
Can Yücel'in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti
Can Yücel'in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti Uzun süredir Muğla'da tedavi gören ve öğle saatlerine doğru durumu ağırlaşan Can Yücel'in eşi Güler Yücel, hayatını kaybetti.
19.03.2020 Yaşam
İlk yatırım gayrimenkule
İlk yatırım gayrimenkule İlk bebeklerinin heyecanını yaşayan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti gayrimenkule yatırım yaptı.
8.09.2019 Magazin
Defne Samyeli aileye girdi
Defne Samyeli aileye girdi Komedyen Cem Yılmaz, aşk yaşadığı eski sunucu Defne Samyeli ile birlikte İzmir’de ağabeyi Can Yılmaz ve Zafer Algöz’ün sahnelediği gösteriyi izledi. Cem Yılmaz'ın anne ve babasının da katıldığı gecede aile saadeti yaşandı.
31.05.2019 Magazin
Çok Ara’yacağız
Çok Ara’yacağız Fotoğraflarıyla 68 yıldır zamanı durduran, Türkiye’nin tarihine objektif tutan usta fotoğrafçı Ara Güler, ardında 2 milyonu aşkın fotoğraf karesi bırakarak 90 yaşında aramızdan ayrıldı.
18.10.2018 Gündem
Tıp fakültesini birinci bitirdi TUS’ta da tarih yazdı
Tıp fakültesini birinci bitirdi TUS’ta da tarih yazdı İstanbul Tıp Fakültesi dönem birincisi Hüseyin Can Yücel, Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) da birinci oldu.
12.09.2018 Yaşam
Sıla'nın paylaşımı olay oldu!
Sıla'nın paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Sıla, Can Yücel'in ölüm yıl dönümünde büyük ustanın, 'Farzet hiç ayrılmadık' şiirini paylaşarak andı.
12.08.2018 Magazin
Ataol Behramoğlu en beğendiği aşk şiirlerini seçti...
Ataol Behramoğlu en beğendiği aşk şiirlerini seçti... Hepsi de Türk edebiyatının önemli şairleri. Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Orhan Veli Kanık, Ahmet Arif... Aşkı onların dizelerinden okumak ne büyük keyif değil mi? 14 Şubat öncesi Türkiye’nin yaşayan en büyük şairi Ataol Behramoğlu kendisi de dahil 17 şairimizin en beğendiği aşk şiirlerini seçti.
11.02.2018 Arşiv
Söz dizisinin Bahar'ı bakın kiminle!
Söz dizisinin Bahar'ı bakın kiminle! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Uğur Yücel ve eşi Derya Alabora'nın oğlu yönetmen Can Yücel ile aşk yaşıyor.
27.01.2018 Magazin
Çocuklarınıza şiir okuyun!
Çocuklarınıza şiir okuyun! Türkiye'nin yaşayan en önemli şairi Ataol Behramoğlu ile son kitabı “Ne Çok Hain” için buluştuk ve şiir dünyasına daldık. “Şiirin eski gücü yerinde” diyen büyük usta ekliyor; “Şiir okuyarak büyüyen çocuklar kötülükten uzak durur, vatanına, insanlığa yararlı yetişkinler olur.”
6.01.2018 Arşiv
Can Yücel'in 'Bayram'ı güne damga vurdu!
Can Yücel'in 'Bayram'ı güne damga vurdu! Bu bayramda en çok Can Yücel'in, 'Bayram' isimli şiirinden dizelerin paylaşılması dikkat çekti.
25.06.2017 Kültür Sanat
Modern zamanın Evliya Çelebileri
Modern zamanın Evliya Çelebileri Bir çoğumuz aklımızdan geçirmiştir “Bırakıp her şeyi kaçıp gidesim var buralardan” diye. Yaşları 25 ile 35 arasında değişen "şu anda" yollarda olan Türk gezginler, günde ortalama 50-60 lira harcayarak dünyayı karış karış karışlıyorlar...
25.02.2017 Arşiv
'Familya'da dans şov var!
'Familya'da dans şov var! Yapımını TMC'nin, yönetmenliğini Can Yücel’in üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı Familya, yeni bölümünde dans şovuyla izleyenleri eğlendirecek.
24.10.2016 Magazin
Demet'ten çok ağır gönderme!
Demet'ten çok ağır gönderme! İbrahim Kutluay’dan boşanma arifesinde olan Demet Şener, Instagram hesabından Can Yücel’in bir şiirini paylaştı: “Gittin mi büyük gideceksin...
23.10.2016 Magazin
Familya 5. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu ameliyat oluyor!
Familya 5. bölüm fragmanında Yaşar Beyoğlu ameliyat oluyor! Severek izlenen Familya dizisinin 5. bölüm fragmanları yayınlandı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Familya'nın yeni bölümünde Yaşar Beyoğlu ameliyat masasına yatıyor. Gelişmeler bu akşam Familya'nın yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Korsan kılığına girdiler!
Korsan kılığına girdiler! Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Familya dizisi, ilk bölümüyle izleyicisinden büyük beğeni topladı...
27.09.2016 Televizyon
Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Familya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen dizi Familya, ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Heyecanlandıran olay ise Familya dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? oldu. İşte Familya dizisi hakkında tüm detaylar sayfamızda...
20.09.2016 Magazin
Familya 20 Eylü’de
Familya 20 Eylü’de Yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in kaleme aldığı FOX’un merakla beklenen yeni dizisi ‘Familya’nın yayın tarihi belli oldu...
11.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Yücel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can yücel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.