Burun

Burun

Son dakika BURUN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BURUN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BURUN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burun gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.822 burun haberi bulunmuştur. Tüm burun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler Sertab Erener estetikli haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptıran 59 yaşındaki sanatçının değişimi sevenlerini şaşkına çevirdi. Kötü yoruma maruz kalan Sertab Erener'e oyuncu Nihal Yalçın destek oldu.
28.04.2024 Magazin
Cezvede kaynatıp buharını yüzünüze tutun -  Sadece burun açmıyor, cilt partlatıyor
Cezvede kaynatıp buharını yüzünüze tutun - Sadece burun açmıyor, cilt partlatıyor Bitki çayları arasında özel bir yeri vardır papatyanın. Suyu da en az kendisi kadar faydalıdır. Soluduğunuzda bile faydasını gördüğünüz papatya suyunun etkileri için onu bu şekilde kullanın.
21.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük (51) ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken (19), yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Ölümle burun buruna 5,5 saat geçirdiklerini söyleyen Rabia Küçük, "Bir daha ayağımı yerden kesen hiçbir şeye binmem" dedi. Video çekerken kaza anını kaydeden Nur Çeken ise birden sarsılmaya başladıklarını ve çok korktuğunu söyledi.
15.04.2024 Gündem
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor Bahar aylarında artış gösteren alerjik rinite dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Dirican, “Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden olan kronik bir hastalıktır. Ülkemizde de bugüne kadar yapılan çalışmalar 10 yılda alerjik rinit sıklığında belirgin artış olduğunu göstermektedir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor Uyku, vücudun yenilenmesi ve iyileşmesi için hayati öneme sahip bir süreçtir. Ancak, birçok insanın uyku kalitesi, burunda solunum zorluğu gibi sağlık sorunları nedeniyle olumsuz etkilenebilir. Burunda solunum zorluğu, genellikle burun tıkanıklığı, alerjik reaksiyonlar veya sinüzit gibi durumlarla ilişkilendirilir. Bu durumlar, kişinin uyku sırasında rahatça nefes almasını engelleyebilir ve dolayısıyla uyku kalitesini düşürebilir.
26.03.2024 Yaşam
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Burun akıntısının rengi tehlikeyi haber veriyor! Beyaz, sarı, yeşil ve kanlı akıntı ne anlama geliyor?
Burun akıntısının rengi tehlikeyi haber veriyor! Beyaz, sarı, yeşil ve kanlı akıntı ne anlama geliyor? Burun akıntısının rengi vücudunuz hakkında haber veriyor. Akıntı problem olsa da sağlığınız hakkında ipuçları veriyor. Peki burun akıntısının renkleri ne anlama geliyor?
17.03.2024 Yaşam
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi Uzmanlarca yapılmayan botoksun olumsuz reaksiyonlara yol açabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Uzman doktorlar tarafından yapılmayan botoks tedavisi, alerjik reaksiyonlara, görsel deformasyonlara yol açabilirken etkisini de çok kısa süre içinde yitirebiliyor. Yine de hastanın her durumda, botoks sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar bulunuyor. İşlemin yapıldığı gün istenmeyen kaslara dağılım olmaması için hasta öne doğru eğilmemeli. İşlemin yapıldığı ilk 2 ila 3 saat içinde sırt üstü bile olsa yatar pozisyona gelmemeli. Uygulamanın yapıldığı bölgeye su değdirilmemeli ve alkollü içecek içilmemeli. Botoks uygulamasının yapıldığı gün kuaföre, spor salonuna ve saunaya gidilmemeli. Aynı zamanda 3 gün havuza girilmemeli. Öte yandan botoks tedavisinin yan etkilerini de bilmek gerekiyor. Bunların başında botoks enjeksiyonu sonrası morarma yer alıyor” dedi.
6.03.2024 Sağlık
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Temizlik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Temizlik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Temizlik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Temizlik İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanların uyması gereken kuralların başında temiz olmaları gerekmektedir. İman sahibi kişilerin temiz ve düzenli olması gerektiği öğütlenmiştir. Temizlik ile ilgili de pek çok hadis bulunmaktadır. Peygamberimiz tarafından söylenen hadis-i şerifler ise Müslümanlar için her zaman yol gösterici olmuştur. 
7.02.2024 Dini Bilgiler
1 bardağı sinüsleri açıyor! Sprey yerine bunu deneyin: Çünkü burun kanallarını açıyor, mukus üretimini azaltıyor.
1 bardağı sinüsleri açıyor! Sprey yerine bunu deneyin: Çünkü burun kanallarını açıyor, mukus üretimini azaltıyor. Horlama birçok kişinin uyku problemidir. Ancak iyi bir uyku çekmenin yöntemini bir uyku uzmanı açıkladı. Martin Seeley, burun kanallarını açacak ve mukus üretimini azaltarak sinüsleri rahatlatacak o ipucunu bizlerle paylaştı.
5.02.2024 Yaşam
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var!
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var! Musluk suyunun ciddi enfeksiyon risklerini Dr. Jen Caudle aktardı. Bez bile yıkanırken dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. İşte musluk suyunda dikkat edilmesi gerekenler...
1.02.2024 Yaşam
Neanderal Nedir, Kimdir? Neandertallerin Özellikleri Nelerdir?
Neanderal Nedir, Kimdir? Neandertallerin Özellikleri Nelerdir? Evren bütün canlılar için milyonlarca yıl içerisinde gerçekleşen bir değişim olarak öne çıkar. Bu değişim aynı şekilde yüz binlerce yıl önce insan ırkı için de geçerliydi. O dönemde birçok farklı insan türü bulunmaktaydı. Bunlardan biri olarak 450 bin yıl önce evrimleşmiş ırklardan biri neandertaller olarak bilinir. Yaklaşık olarak ise 30 bin ila 45 bin yıl önce soyları tükenmiş olan bir türdür.
31.01.2024 Gündem
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir'
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir' Kış aylarında solunum yolunu etkileyen influenza A-B, Respiratuar Sinsityal Virüs (RSV), Rhinovirüs ve Adenovirüs gibi viral enfeksiyon salgınları görülüyor. Bu kış özellikle influenza A ve RSV vakalarında artış yaşandığını ve semptomların geçmiş yıllara göre daha şiddetli olduğunu belirten İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, RSV enfeksiyonuna karşı alınabilecek önlemler ve çok güçlü bir antioksidan olduğunu belirttiği glutatyonun hastalıklardan korunmadaki rolünü anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Glutatyon tedavisiyle bağışıklığı güçlendirilebilir” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin Uçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
18.01.2024 İddaa
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Vertigo, genellikle baş dönmesi olarak tanımlanan bir hareket ya da dönme hissidir. Baş dönmesi ile aynı şey değildir. Vertigolu kişiler, gerçekten dönüyormuş ya da hareket ediyormuş gibi veya dünya etraflarında dönüyormuş gibi hissederler.
17.01.2024 Sağlık
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uçuk pek çok sebepten dolayı meydana gelebilir. Sıklıkla dudak, burun ve çene bölgesinde görülür. Oldukça acı veren ve rahatsız edici bir durumdur. Yemek yemeyi, konuşmayı zor hale getirir. İltihaplı olması halinde bulaşabilir, bir virüs çeşididir.
17.01.2024 Sağlık
Galatasaray'a Icardi müjdesi! İşte sahalara döneceği maç
Galatasaray'a Icardi müjdesi! İşte sahalara döneceği maç Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak.
17.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Burun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.