Nihal Yalçın

Nihal Yalçın

Son dakika nihal yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihal yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihal yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihal Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihal yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 nihal yalçın haberi bulunmuştur. Tüm nihal yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler Sertab Erener estetikli haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptıran 59 yaşındaki sanatçının değişimi sevenlerini şaşkına çevirdi. Kötü yoruma maruz kalan Sertab Erener'e oyuncu Nihal Yalçın destek oldu.
28.04.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
Nihal Yalçın ve Berker Güven'in romantik tatili
Nihal Yalçın ve Berker Güven'in romantik tatili Oyuncu Nihal Yalçın, bir süre önce meslektaşı Berker Güven ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarına dolu dizgin devam eden ikili, önceki gün Çeşme'deki romantik tatillerinde kameralara yakalandı.
25.08.2023 Magazin
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncusu Berker Güven, geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın ile çıktıkları Londra tatili hakkında konuştu.
23.06.2023 Magazin
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi!
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven, kendisinden 16 yaş büyük oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın'ın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşan Güven adeta aşkını haykırdı.
30.03.2023 Magazin
Nihal Yalçın: Berker'i çok özlüyorum
Nihal Yalçın: Berker'i çok özlüyorum Kanal D'nin çok izlenen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te 'Somer' karakterini canlandıran Berker Güven ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın, önceki gün Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş akşam gezisinde görüntülendi.
17.01.2023 Magazin
Nihal Yalçın'ın farklı renkteki çorapları dikkat çekti! 'Aklım başımda'
Nihal Yalçın'ın farklı renkteki çorapları dikkat çekti! 'Aklım başımda' Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven ile aşk yaşayan Nihal Yalçın, önceki gün Bebek’te objekiflere yansıdı. Farklı renklerde giydiği çoraplarla dikkat çeken oyuncu, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah’ın 'erkek oyuncu' çıkışını değerlendirirken, Berker Güven’le ilişkisi hakkında da açıklamalarda bulundu.
16.10.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş yeni sezona zirvede başladı!
Üç Kız Kardeş yeni sezona zirvede başladı! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve her daim çok izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi.
14.09.2022 Magazin
Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öp öp doyamadı!
Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öp öp doyamadı! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakteriyle ekranlarda olan Berker Güven 1 yıldır meslektaşı Nihal Yalçın ile aşk yaşıyor. Berker Güven ve Nihal Yalçın önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpücüklere boğdu.
12.09.2022 Magazin
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi…
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi… Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, gündemdeki yerini koruyor. Nihal Yalçın’a oyuncu sevgilisi Berker Güven destek verdi. Nihal Yalçın’ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Güven, “Saygıyla, sevgiyle, tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum!” diye yazdı. Peki, Berker Güven kimdir, kaç yaşında ve nereli?
11.10.2021 Gündem
Nihal Yalçın'a bir destek de 14 yaş küçük sevgilisinden geldi!
Nihal Yalçın'a bir destek de 14 yaş küçük sevgilisinden geldi! Tamer Karadağlı ile yaşadığı olayla gündemden düşmeyen Nihal Yalçın'a bir destek de kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Berker Güven'den geldi.
11.10.2021 Magazin
Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu! Nihal Yalçın...
Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu! Nihal Yalçın... Tamer Karadağlı'nın, 'Zuhal' filmindeki rolüyle 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşmasını keserek, elindeki ödülü uzatması gündem oldu. '2. Sayfa' canlı yayınında kendini savunan Karadağlı, festivale katıldığına pişman olduğunu belirtirken, "Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım?" dedi. İşte festivale damga vuran olayla ilgili son dakika gelişmeleri...
11.10.2021 Magazin
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali ulusal uzun metraj film yarışmasında En İyi Film Ödülü 'Okul Tıraşı' filminin oldu. Filmin yönetmeni Ferit Karahana ödülü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy takdim etti. Ödülü alan Karahan, "Bu ödülü dünyanın son iki yıldır içinde bulunduğu bu kaostan etkilenen ve yaşamını yitiren başta babam olmak üzere bütün kovid mağdurlarına ithaf ediyorum" dedi.
9.10.2021 Kültür Sanat
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular…
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular… Kırmızı Oda'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizin hayranları sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyordu. Fragmanda Kırmızı Oda'nın yeni sezonunda İlayda Alişan, Nihal Yalçın ve Başak Daşman’ın rol aldığı görüldü. Peki, Kırmızı Oda ne zaman başlayacak?
10.09.2021 Gündem
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri!
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri! Zalim İstanbul, Vatanım Sensin ve Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Nihal Yalçın arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Gümüşlükte objektiflere yakalanan Nihal Yalçın ve Berker Güven arasındaki yaş farkı olay oldu. Peki, Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven biyografisi!
15.07.2021 Gündem
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa!
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa! Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan Berker Güven’le Gümüşlük’te ilk kez dudak dudağa görüntülendi. Çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirdi.
15.07.2021 Magazin
Cihangir’i ayağa kaldırdı
Cihangir’i ayağa kaldırdı Nihal Yalçın, önceki akşam erkek arkadaşıyla ilk kez görüntülendi.
17.10.2018 Magazin
Bu trendeki herkes şüpheli!
Bu trendeki herkes şüpheli! Agatha Christie’nin en ünlü romanlarından olan Doğu Ekspresi’nde Cinayet, yeniden beyazperdede. Film, yıldız oyuncularla göz dolduruyor ve aslına sadık kalmayı başarıyor
9.11.2017 Arşiv
Yol ayrımındalar
Yol ayrımındalar Uzun süredir sinemada yer almayan Şener Şen, ‘Yol Ayrımı’ ile seyircisiyle buluşuyor. Usta oyuncuya Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor
31.10.2017 Magazin
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda!
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda! Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği, sinemamızın yaşayan efsanesi Şener Şen’in başrolde yer aldığı 'Yol Ayrımı'nda, Mert Fırat ve Defne Kayalar da rol alıyor.
31.10.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Nihal Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihal yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.