Bozdağ

Bozdağ

Son dakika bozdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.134 bozdağ haberi bulunmuştur. Tüm bozdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum AK Parti Şanlıurfa milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, CNN TÜRK'te yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bekir Bozdağ, 'Şanlıurfalılar siyaseti çok seviyor. Dışarıdan yapılan algıyla Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımızı etkisi altına alamadılar. Şanlıurfalılar olup bitenleri gördü. Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum.' dedi.
29.03.2024 Gündem
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, tüp bebek tedavisinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve tüp bebek tedavisi aşamaları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
26.02.2024 Yaşam
YENİ DİZİ > Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimler? Bir Sevdadır konusu nedir?
YENİ DİZİ > Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimler? Bir Sevdadır konusu nedir? TRT 1 yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncuları, konusu ve karakterleri hakkında meraklı arayış başladı. Çarşamba akşamları yayınlanması planlanan dizinin yönetmenliğini Günay Günaydın yapıyor. Bozdağ Film imzalı Bir Sevdadır başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler yer alıyor. Yasin ve Yeşil'in hikayesini anlatacak Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? İşte Bir Sevdadır konusu, oyuncuları ve diğer bilgiler...
31.01.2024 Magazin
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Vatan TV
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Çocuk düşünen çiftler için uzman isimden uyarılar: Kadınlarda 37 yaş sonrası yumurtaların yüzde 90’ı tükeniyor
Çocuk düşünen çiftler için uzman isimden uyarılar: Kadınlarda 37 yaş sonrası yumurtaların yüzde 90’ı tükeniyor Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için uzman isimden uyarılar ve tavsiyeler geldi. Kadınların çocuk sahibi olmasında zorluk yaşamasına neden olan en önemli faktörün yaş durumu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, “Kadınların doğurganlığı 35 yaşından itibaren büyük ölçüde azalır. 37 yaşından itibaren yumurtaların yüzde 90’ı tükenir. 30 yaşın altındaki kadınların her ay gebe kalma şansı yaklaşık yüzde 20’dir. 40 yaşındaki kadınların şansı ise yaklaşık yüzde 5’e düşer” dedi.
30.10.2023 Sağlık
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, İdare Amirleri İbrahim Eyüpoğlu, Alpay Özalan ve Hasan Turan oldu.
14.06.2023 Gündem
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanması ile gözler yeni dönemde atılacak adımlara çevrildi. Vatandaşı en çok ilgilendiren çalışmaları yapacak bakanlıklardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olacak. Deprem bölgesindeki yapılaşmadan, kentsel dönüşüm seferberliğine, kira sorunundan sosyal konut ihtiyacına kadar birçok başlıkta önemli hamleler bekleniyor.
6.06.2023 Ekonomi
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı Adalet Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bekir Bozdağ, görevi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a devretti.
4.06.2023 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Siyasilerin sandıklarından ilk sonuçlar geldi
Siyasilerin sandıklarından ilk sonuçlar geldi Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı. Siyasilerin oy kullandıkları sandıklardan hangi adaya daha çok oy çıktı?
28.05.2023 Gündem
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Dobruca Ortaokulu'nda kullandı
28.05.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ Şanlıurfa'da oyunu kullandı
Adalet Bakanı Bozdağ Şanlıurfa'da oyunu kullandı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için Şanlıurfa'da oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır
Bakan Bozdağ: Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İmralı’da teröristbaşı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır" dedi.
27.05.2023 Gündem
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.
23.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sinan Oğan'ın 2.tur kararının ardından gelen tepkilerle ilgili konuştu. Bakan Bozdağ konu ile ilgili konuşarak, "Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum. Onun ilkelerini hayata geçirecek olan sayın Erdoğan'dır. Aksi olsa kendi görüşleri ile ters düşmüş olurdu." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor Ankara’da bir balık restoranının 4 No’lu VIP odasında işlenen akademisyen cinayetine ilişkin dava dosyasına dikkat çeken bir ifade girdi. Tanık olarak dinlenen garson, cinayetten önce sanık Polat Aytaç’ın, ‘havaya ateş etmek için’ lokantanın tentesinin açılması talebinde bulunduğunu söyledi.
21.05.2023 Yaşam
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Değişmesi gereken iktidar değil, muhalefettir
Bakan Bozdağ: Değişmesi gereken iktidar değil, muhalefettir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs seçim sonuçları bir değişim sürecinin de başlangıç tarihidir. 28 Mayıs'tan sonra pek çok partide tartışma olacak, yönetimlerinde değişim olacaktır. Bu milletin de gördüğü, sandıkta verdiği bir talimattır. 'Ya bırakın ya da aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir. Türkiye'de iktidar sorunu değil muhalefet sorunu var. Değişmesi gereken iktidar değil muhalefettir” dedi.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.