Bora Öztoprak

Bora Öztoprak

Son dakika Bora Öztoprak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bora Öztoprak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bora Öztoprak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bora Öztoprak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bora öztoprak gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 bora öztoprak haberi bulunmuştur. Tüm bora öztoprak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali...
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali... 1996 yılında müzisyen sevgilisiyle evlenen ünlü oyuncu Çiçek Dilligil nostaljik bir paylaşımda bulundu.
15.09.2022 Magazin
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi Seren Fosforoğlu bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi iş adamı Kaan Önal ile sade bir törenle evlendi.
14.09.2020 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Bora Öztoprak'ın acı günü
Bora Öztoprak'ın acı günü Bora Öztoprak'ın annesi Zerrin Öztoprak, hayatını kaybetti.
18.02.2020 Magazin
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Verdikleri kilolarla ilham olmak istiyorlar
Verdikleri kilolarla ilham olmak istiyorlar Çiçek Dilligil ve Ethel Mulinas... İkisini de tiyatro sahnesi ve TV ekranından tanıyoruz. Toplam 130 kilo veren ikili zayıflama hikayelerini anlattı.
24.03.2018 Arşiv
'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da!
'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da! Tiyatro Keyfi'nin çok ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum” bu hafta 29 Kasım’da Duru Tiyatro'da, 1 Aralık'ta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de ve 3 Aralık'ta da Kozzy Kültür Merkezi'nde sergileniyor.
29.11.2017 Kültür Sanat
Boğaz’ın tam ortasında konser var
Boğaz’ın tam ortasında konser var İstanbul Boğazı’nın tam ortasında “Müzik Boğaz’dan Gelir” konserleri yapılmaya başlandı. Boğaz’a karşı sevdiğiniz şarkıcıyı dinleme fikrinin ortaya çıkışını organizatör Volkan Burç anlattı
9.07.2017 Magazin
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni "Müzik Boğaz'dan Gelir" projesi kapsamında ünlü sanatçılar, İstanbul Boğazı'nda müzikseverlerle buluşacak.
3.07.2017 Kültür Sanat
Üç saatlik performans
Üç saatlik performans Bora Öztoprak ve Emre Kınay “Sezen Aksu Şarkıları Gecesi” Projeleri ile ikinci kez Kadıköy Dorock XL sahnesindeydi...
17.01.2017 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
Nikah şahidi sözü
Nikah şahidi sözü Bora Öztoprak ve Emre Kınay, “Sezen Aksu Şarkıları” konseptli sahne performanslarıyla önceki gece Kadıköy DorockXL sahnesindeydi...
5.11.2016 Magazin
Anne babasını solladı
Anne babasını solladı Çiçek Dilligil-Bora Öztoprak çifti oğulları Ardahan’la Bodrum tatiline devam ediyor...
16.08.2016 Magazin
Denizde Emre şov!
Denizde Emre şov! Oyuncu Emre Kınay, aralarında Çiçek Dilligil-Bora Öztoprak çiftinin de bulunduğu 6 kişilik arkadaş grubuyla Ortakent Meltem Beach’te sezonu açtı...
1.07.2016 Magazin
Doğum gününü sahnede kutladı
Doğum gününü sahnede kutladı Emre Kınay ve Bora Öztoprak birlikte Karaköy Cano’da sahne aldı...
5.03.2016 Magazin
Mutlu evliliğin sırrını açıkladılar
Mutlu evliliğin sırrını açıkladılar Ekranların en eğlenceli programı ‘Her Şey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor...
9.01.2015 Magazin
'Sahnede maymun olurum'
'Sahnede maymun olurum' 90'ların unutulmaz ismi Bora Öztoprak, 'Büyüdü' isimli albümle yeniden müzik severlerle buluştu.
16.12.2013 Magazin
Kupa Arena’dan Kadıköy’ü aydınlattı
Kupa Arena’dan Kadıköy’ü aydınlattı Saracoğlu’nda 3 saat rötarla ve karanlıkta kupa kaldıran G.Saray, yarım kalan şampiyonluk sevincini Arena’da taraftarlarıyla kutladı
14.05.2012 Futbol
Altın Kelebekler yıldızlarla buluştu
Altın Kelebekler yıldızlarla buluştu Altın Kelebek Ödül töreninin 38.'si dün gece gerçekleştirildi
14.06.2011 Televizyon
Kim bu ünlü gazeteci?
Kim bu ünlü gazeteci? İşini gücünü bırakıp 14 bin kişiyi Twitter'dan takip etmeye başlayan gazeteci kim?
3.04.2010 Televizyon
Bir tıkla kazandı!
Bir tıkla kazandı! Rastgele tıkladı Green Card kazandı!
7.10.2009 Magazin
Yeni Golf 6’ya özel tanıtım
Yeni Golf 6’ya özel tanıtım Yeni Golf 6 modelinin yanı sıra VW’in Tiguan ve Scirocco modellerinin de test sürüşü yapıldı
21.12.2008 Otomobil
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı
16.05.2008 Arşiv
Korsanla baş edemeyince restoran açtı
Korsanla baş edemeyince restoran açtı Çelik’ten yeni albüm haberi beklerken Posh adında bir restoran açtı. Kalamış’taki restoranı Posh’ta şimdi müşterileri için müzik yapan ve salatalar konusunda iddialı olduğunu söyleyen Çelik, bir süre albümlere ara vereceğini anlatıyor. Müzik piyasanın bugünkü durumundan şikayet eden Çelik, “Teknolojik ve korsan sorunu çözülemiyor” diyor
25.04.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bora Öztoprak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bora öztoprak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.