Çiçek Dilligil

Çiçek Dilligil

Son dakika çiçek dilligil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiçek dilligil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiçek dilligil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiçek Dilligil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiçek dilligil gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 çiçek dilligil haberi bulunmuştur. Tüm çiçek dilligil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğlu cinsiyet değiştirdi! Yeni adı 'Ayda'
Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğlu cinsiyet değiştirdi! Yeni adı 'Ayda' Oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın çocukları Ardahan Öztoprak'ın, eğitimi için gittiği Amerika'da cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı. Çiçek Dilligil, yeni adı 'Ayda' olan 26 yaşındaki çocuğu hakkında ilk açıklamayı yaptı.
3.05.2024 Magazin
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda!
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.
12.06.2023 Magazin
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali...
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali... 1996 yılında müzisyen sevgilisiyle evlenen ünlü oyuncu Çiçek Dilligil nostaljik bir paylaşımda bulundu.
15.09.2022 Magazin
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti...
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti... Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Dominant Gönül karakteriyle hafızalara kazınan Zeyno Günenç’in babası Bülent Günenç hayatını kaybetti. Zeyno Günenç acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
27.06.2022 Magazin
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler!
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler! Kara Tahta dizisi fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan dizisinin senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alırken, yapımını Üst Yapım üsteniyor. Peki, Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
30.03.2022 Televizyon
Obezite hastaları damgalama ve ayrımcılığa maruz kalıyor!
Obezite hastaları damgalama ve ayrımcılığa maruz kalıyor! Obezitenin tedavisindeki görünmez engellerden damgalama ve ayrımcılığa dikkat çeken 'Rolüm Ağır, Peki Senin Rolün Ne?' projesi başladı. Proje, bireylerin hayatlarının pek çok alanında karşılaştıkları, damgalama ve ayrımcılık üzerine eğilerek obezitenin iyileştirilmesindeki en büyük engeli ortadan kaldırmayı hedefliyor.
3.09.2021 Sağlık
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Magazin
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu Gökhan Türkmen, uzun bir aradan sonra ‘Harbiye Yıldızlar Geçidi’nde sevenleriyle buluştu.
23.07.2021 Magazin
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi!
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi! Bir süredir ‘Menajerimi Ara' dizisinde 'Peride' karakterine hayat veren usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sevenlerini korkuttu. Sette talihsiz bir kaza geçiren Şamlıoğlu, başına gelenleri takipçileriyle paylaştı.
16.06.2021 Magazin
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Yonca Evcimik, 57 yaşına bastı. Şarkıcı, yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
16.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi Seren Fosforoğlu bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi iş adamı Kaan Önal ile sade bir törenle evlendi.
14.09.2020 Magazin
Bora Öztoprak'ın acı günü
Bora Öztoprak'ın acı günü Bora Öztoprak'ın annesi Zerrin Öztoprak, hayatını kaybetti.
18.02.2020 Magazin
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor!
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor! İstanbul, sahneye koyulan oyun çeşitliliği ile tiyatroseverler için adeta bir cennet.
10.01.2020 Kültür Sanat
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Candan Sabuncu son yolculuğuna uğurlandı
Candan Sabuncu son yolculuğuna uğurlandı 5 Aralık günü 74 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Candan Sabuncu Harbiye Ertuğrul Sahnesi'nde yapılan bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
7.12.2018 Magazin
Çiçek Dilligil'den 'üst dudak' açıklaması
Çiçek Dilligil'den 'üst dudak' açıklaması Mide küçültme ameliyatı olan ve hızla kilo veren oyuncu Çiçek Dilligil, Teve2'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu.
18.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek Dilligil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiçek dilligil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.