Bollywood

Bollywood

Son dakika bollywood haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bollywood ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bollywood haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bollywood

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bollywood gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 bollywood haberi bulunmuştur. Tüm bollywood haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!'
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.03.2023 Magazin
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı!
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı! Üç yıldır mutlu bir evlilk sürdüren Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas çifti, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebeklerinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.05.2022 Magazin
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bollywood sinemasının önemli isimlerinden olan Salman Khan ve Katrina Kaif'i dün akşam Çırağan Sarayı'nda konuk etti.
3.09.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu koronavirüsten hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu koronavirüsten hayatını kaybetti Oscar Ödüllü yönetmen Satyajit Ray'ın çektiği filmlerle dünya çapında şöhret kazanan efsanevi Hindistanlı aktör Soumitra Chatterjee'nin Covid-19 komplikasyonlarına bağlı olarak hayatını kaybettiği açıklandı.
15.11.2020 Dünya
Ünlü Aktör Aamir Khan Niğde’de film çekecek
Ünlü Aktör Aamir Khan Niğde’de film çekecek Dünyaca Ünlü Aktör Aamir Khan, Niğde’de film çekecek.
9.08.2020 Kültür Sanat
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir?
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir? Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan'ın "Laal Singh Chaddha" adlı yeni filmini Türkiye'de çekecek. Peki, Aamir Khan kimdir? Aamir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte en iyi Aamir Khan filmleri...
10.08.2020 Gündem
Bollywood yıldızı Rishi Kapoor hayatını kaybetti
Bollywood yıldızı Rishi Kapoor hayatını kaybetti Bollywood'un romantik rolleriyle tanınan ünlü oyuncusu Rishi Kapoor, 67 yaşında yaşamını yitirdi.
30.04.2020 Magazin
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti)
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti) Ünlü Hintli film yıldızı Irffan Khan yaşamını yitirdi. 'Pi'nin Hayatı' ve 'Milyoner' gibi filmlerde yer alan Hintli oyuncu Irrfan Khan'dan bugün acı haber geldi. Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bollywood starı Khan, adını dünyaca ünlü filmlerde de duyurdu. Irffan Khan kimdir, hangi filmlerde oynamıştır, ölüm nedeni?
29.04.2020 Gündem
Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan filmleri
Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan filmleri Bollywood yıldızı oyuncu ve yönetmen Aamir Khan'ın yaptığı yardım kampanyası ile sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya paylaşımları ve haberlerin ardından pek çok kişi Aamir Khan'ın hayatını merak ediyor. Peki, Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan biyografisi...
28.04.2020 Dünya
Aamir Khan'dan şoke eden yardım! Çoğu kişi almaya gelmedi ama içinde...
Aamir Khan'dan şoke eden yardım! Çoğu kişi almaya gelmedi ama içinde... Bollywood’un sevilen oyuncusu Aamir Khan, corona virüs mağdurlarına yardım etmek için ilginç bir yol seçti ve para gerçekten ihtiyaç sahiplerine bu şekilde ulaştı.
28.04.2020 Dünya
Ünlü oyuncu Kushal Punjabi intihar etti!
Ünlü oyuncu Kushal Punjabi intihar etti! Bollywood'un ünlü oyuncularından Kushal Punjabi 3 yaşındaki oğluna not yazarak intihar etti.
28.12.2019 Magazin
Pınar Altuğ: Tamer ile her şeye varım
Pınar Altuğ: Tamer ile her şeye varım 17 yıl Çocuklar Duymasın'da karı kocayı oynayan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'dan yeni bir proje gelebilir.
28.11.2019 Magazin
Yeni sezon programı açıklandı!
Yeni sezon programı açıklandı! Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 7. sezon programından ilk isimleri açıkladı.
29.07.2019 Kültür Sanat
Bollywood’dan teklif aldı
Bollywood’dan teklif aldı Çocukluğu Berlin ile Adana arasında geçen Özlem Ceylan, sahne çalışmalarına Almanya’da başladı.
22.05.2019 Magazin
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu
Sinema dünyası "Açık Medeniyet"te buluştu İbn Haldun Üniversitesinin aylık gazetesi "Açık Medeniyet"in aralık sayısı çıktı.
20.12.2018 Gündem
Çırağan’da hayırlı düğün
Çırağan’da hayırlı düğün Hindistan’ın en zengin 40 ailesi, Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünde bir araya geldi. Kişi-bütçe harcamasında rekor kırılan düğün sayesinde sektörde gözler yeniden İstanbul’a çevrildi.
12.07.2018 Ekonomi
Dramatik kız gitti komik kız geldi
Dramatik kız gitti komik kız geldi Kariyerinde hızla yükselen Gülper Özdemir’i bu kez Meleklerin Aşkı dizisiyle izliyoruz. “Şansımın değerini biliyorum” diyen oyuncu “Kendimi ve yeteneğimi ispatladım” diyor.
7.07.2018 Arşiv
Tek bir doğru olamaz!
Tek bir doğru olamaz! Uluslararası alanda birçok ödüle layık görülen yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 8’inci uzun metrajı ‘Ahlat Ağacı’; sosyal hayat, aile bağları, aşk ve inanç gibi konularda tek bir doğru ya da iyi veya kötü yoktur mesajını veriyor. Yoğun diyalog kullanan Ceylan, her bir kelimesi ile başkaldırısını yapıyor
31.05.2018 Magazin
Trump’ın ortağından 5 milyon dolarlık Hint düğünü
Trump’ın ortağından 5 milyon dolarlık Hint düğünü Hindistan’ın en ünlü işadamlarından biri olan ünlü gayrimenkul şirketi M3M Group'un Başkanı ve Jr. Trump’ın ortağı Basant Bansal oğlunun düğünü için Muğla’nın Bodrum ilçesini tercih etti. 4 gün 4 gece sürecek olan düğün için Bodrum’a gelen Bansal’ın 5 milyon dolar harcadığı ve yakınlarının konaklaması için 2 Deluxe otel kapattığı öğrenildi. Düğüne katılacak olan 400 davetli Bodrum'a 3 uçak ve 15 özel jetle geldi.
9.05.2018 Yaşam
Günlerce tecavüz edip öldürdüler
Günlerce tecavüz edip öldürdüler Hindistan'da 8 yaşındaki Asifa, ocak ayında bir Hindu tapınağında günlerce tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü. Tutuklanan tecavüzcü katillerin hala mahkeme önüne çıkarılmamasına tepkiler artıyor. İktidardaki BJP, ülkedeki tecavüz olaylarını örtbas etmekle ve adalet karşısına çıkarmakta gecikmekle toplumun bütün kesimleri tarafından suçlanıyor.
15.04.2018 Dünya
Ünlü aktöre 2 yıl hapis cezası!
Ünlü aktöre 2 yıl hapis cezası! Bollywood'un ‘Padişah' lakaplı aktörü Salman Khan, iki yaban geyiğini öldürmekten 2 sene hapis cezasına çarptırıldı.
5.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bollywood ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bollywood haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.