Bmmyk

Bmmyk

Son dakika bmmyk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bmmyk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bmmyk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bmmyk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bmmyk gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 bmmyk haberi bulunmuştur. Tüm bmmyk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış
Blake Lively- Ryan Reynolds çiftinden mültecilere milyonluk bağış ABD'li oyuncu Blake Lively ve eşi, aktör Ryan Reynolds, sosyal medyada Ukraynalı mültecilere 1 milyon dolara kadar bağış yapacaklarını açıkladı.
1.03.2022 Magazin
BM'den Türkiye açıklaması: Güçlü ortaklık için minnettarız
BM'den Türkiye açıklaması: Güçlü ortaklık için minnettarız Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinin (BMMYK), ortaya koyduğu güçlü ortaklık için Türkiye'ye minnettar olduğunu bildirdi.
8.09.2021 Dünya
Bakan Soylu, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi ile görüştü
Bakan Soylu, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri (BMMYK) Filippo Grandi ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmede, Afganistan'da yaşanan son gelişmeler, göç yönetimi ve mültecilere yapılan insani yardım konuları ele alındı
8.09.2021 Siyaset
BM: 2 hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcu hayatını kaybetti
BM: 2 hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcu hayatını kaybetti BM, Kuzey Afrika'nın Atlantik kıyılarından Kanarya Adaları'na giden bir teknedeki arıza sonucu denizde iki hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcunun hayatını kaybettiğini bildirdi.
18.08.2021 Dünya
İtalya'da toplanan bakanlardan Suriyelilere ev sahipliği yapan ülkelere mesaj
İtalya'da toplanan bakanlardan Suriyelilere ev sahipliği yapan ülkelere mesaj İtalya'nın başkenti Roma'da bir araya gelen bakanlar, Suriye'nin birliği ve toprak bütünlüğü ile Birleşmiş Milletler (BM) yardımlarının ulaştırılmasının öneminin altını çizerek, Suriyelilerin evlerine gönüllü ve güvenli dönüşü sağlanana kadar ev sahibi ülkelere destek olunması konusunda anlaştı.
28.06.2021 Dünya
Suriye'de rejim Esed sözde devlet başkanlığı seçimini kazandı
Suriye'de rejim Esed sözde devlet başkanlığı seçimini kazandı Suriye'de Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını hiçe sayan rejimin göstermelik adaylarla düzenlediği sözde devlet başkanlığı seçimini, rejimin lideri Beşşar Esed'in kazandığı ilan edildi.
27.05.2021 Dünya
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı! En az 43 kişi hayatını kaybetti
Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı! En az 43 kişi hayatını kaybetti BM, Akdeniz'de Libya açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu en az 43 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
20.01.2021 Dünya
BM'den Yunanistan'a tepki! 'Yasal dayanağı yok'
BM'den Yunanistan'a tepki! 'Yasal dayanağı yok' BM, Yunanistan'ın sığınmacıların iltica başvurularını askıya almasının uluslararası hukuka göre hiçbir yasal dayanağı olmadığını bildirdi.
6.03.2020 Dünya
BM'den dünyaya Türkiye çağrısı!
BM'den dünyaya Türkiye çağrısı! BM, uluslararası topluma Suriyeli mülteciler konusunda Türkiye'ye verilen desteğin sürdürülmesi ve artırılması çağrısında bulundu.
28.02.2020 Gündem
Bakan Süleyman Soylu açıkladı: Arkadaşlarımız bu kişi bulacak!
Bakan Süleyman Soylu açıkladı: Arkadaşlarımız bu kişi bulacak! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir Alevi ailenin evinin duvarına yazı yazılarak, çarpı işareti konulmasıyla ilgili olarak, "O eve yapılan işareti kendi evime yapılmış olarak gördüm. Bizim arkadaşlarımız bu kişiyi bulacak" dedi.
28.11.2019 Siyaset
"Bir Yunan olarak utanıyorum"
"Bir Yunan olarak utanıyorum" Alman Bild gazetesinin Yunanistan muhabiri Lianna Spiropulu, Türkiye'deki mülteci kamplarının Yunanistan'dakilere kıyasla beş yıldızlı otel olduğunu belirterek, "Belki de göçmenlerin önüne bu sefil durumu sergileyerek gelmelerini engellemeyi düşünüyorlar." dedi.
8.11.2019 Gündem
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi Kendini "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Guaido, muhalif isimler Lopez ve Borges'in dahil edildiği yeni kabinesinin ülkeyi seçimlere götürecek geçiş hükümeti görevi üstleneceğini savundu.
29.08.2019 Dünya
"Doğu Akdeniz'de artık sahadayız ve denge kuruldu"
"Doğu Akdeniz'de artık sahadayız ve denge kuruldu" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye'nin gönderdiği Yavuz ve Fatih sondaj gemilerinin çalışmalarına ilişkin, Doğu Akdeniz'de denge kurulduğunu ve artık sahaya çıkıldığını belirterek, bölgede bir oldubittiye de izin vermeyeceklerini söyledi.
6.07.2019 Ekonomi
Libya'daki çatışmalarda ölü sayısı 264'e yükseldi
Libya'daki çatışmalarda ölü sayısı 264'e yükseldi Birleşmiş Milletler, Trablus ve çevresindeki çatışmalarda ölü sayısının 264'e, yerinden edilen sivillerin sayısının da 32 bine ulaştığını duyurdu.
23.04.2019 Dünya
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı Türkiye, Rusya ve İran liderleri, Soçi'de düzenlenen Suriye konulu zirvede imzaladıkları ortak açıklamada, Suriye'de terörle mücadele kisvesi altında sahada yeni gerçeklikler yaratılması, ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğü ile komşu ülkelerin milli güvenliğini zayıflatmayı amaçlayan ayrılıkçı gündemlere karşı durma kararlılıklarını yineledi.
14.02.2019 Gündem
Deyrizor'da DEAŞ-YPG/PKK çatışması şiddetle sürüyor
Deyrizor'da DEAŞ-YPG/PKK çatışması şiddetle sürüyor Suriye'nin Deyrizor ilinde bir beldede sıkışan DEAŞ ile ABD ve Fransa destekli YPG/PKK arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor.
11.02.2019 Dünya
BM'den YPG/PKK'ya tepki
BM'den YPG/PKK'ya tepki BMMYK, YPG/PKK'nın, Suriye'de Deyrizor ilinin doğusunda yerinden edilmiş sivillere transit geçiş izin vermediğini, bölgedeki sivillerin hareket özgürlüğünü kısıtladığını ve kimlik belgelerine el koyduğunu duyurdu.
1.02.2019 Dünya
BM: Venezuela'dan günde 5 bin kişi kaçıyor
BM: Venezuela'dan günde 5 bin kişi kaçıyor Uluslararası örgüt, çalkantılı ülkeden ayrılanların Brezilya, Kolombiya, Ekvador ve Peru'ya gittiğini açıkladı.
31.01.2019 Dünya
BM duyurdu: İki facia 170 ölü...
BM duyurdu: İki facia 170 ölü... Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), Akdeniz'de meydana gelen iki deniz kazasında tahmini 170 düzensiz göçmenin öldüğü veya kaybolduğunu bildirdi.
19.01.2019 Dünya
Suudi Arabistan'da bir genç kız daha ailesinden kaçtı
Suudi Arabistan'da bir genç kız daha ailesinden kaçtı Suudi Arabistan'da bir genç kız daha şiddet gördüğü gerekçesiyle ailesinden kaçarak sosyal medya üzerinden yardım istedi.
15.01.2019 Dünya
Suudi genç kız zorla iade edilmeyecek!
Suudi genç kız zorla iade edilmeyecek! Bangkok Havalimanında alıkonulduktan sonra kendini bir otel odasına kapatan Suudi Arabistanlı genç kadın zorla başka bir ülkeye iade edilmeyecek.
7.01.2019 Dünya
Son dakika... Yüz binlerce Suriyeli ülkesine dönebilir!
Son dakika... Yüz binlerce Suriyeli ülkesine dönebilir! Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nden duyurulan son dakika haberine göre, 250 bin kadar Suriyeli mülteci 2019 yılında ülkesine dönebilir.
11.12.2018 Dünya
Nijer'de yerinden edilmiş kişilerin korunmasına yönelik yasa
Nijer'de yerinden edilmiş kişilerin korunmasına yönelik yasa Yasa, ülke içinde şiddet, sel ve kuraklık nedeniyle yerlerini terketmiş kişileri kapsıyor.
7.12.2018 Dünya
BM, Yunanistan'ın sığınmacıları Türkiye'ye göndermesinden endişeli
BM, Yunanistan'ın sığınmacıları Türkiye'ye göndermesinden endişeli BMMYK, son olarak 3 göçmenin donarak ölmesine sebep olduğu ileri sürülen, Yunanistan tarafından sığınmacıların Türkiye'ye zorla döndürülme iddialarının "endişe verici" olduğunu bildirdi.
5.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bmmyk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bmmyk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.