Bilardo

Bilardo

Son dakika Bilardo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilardo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilardo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilardo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilardo gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 bilardo haberi bulunmuştur. Tüm bilardo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
NASA yeni keşfi dünyaya duyurdu: Görünmez canavar
NASA yeni keşfi dünyaya duyurdu: Görünmez canavar ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), galaksiler arası uzayda çok hızlı bir şekilde hareket eden yeni bir kara delik keşfedildiğini duyurdu. “Görünmez bir canavar” olarak nitelendirilen kara deliğin 20 milyon güneş ağırlığında olduğu vurgulandı.
8.04.2023 Dünya
İstanbul'da ölüm zinciri: 5 kişi öldü, 2 kişi kör oldu: 35-40 liraya satardı
İstanbul'da ölüm zinciri: 5 kişi öldü, 2 kişi kör oldu: 35-40 liraya satardı İstanbul'da sahte alkol can aldı. Terzi Mustafa Yılmaz'ın dükkanında ürettiği sahte alkol 5 kişinin hayatını kaybetmesine 2 kişinin kör olmasına yol açtı. Olayı ise kurulan özel ekip çözdü. Bülent Ş. ifadesinde Mustafa'nın ek gelir olarak sahte alkol üretip sattığını belirterek "Dışardan bidonlarla aldığı etil ya da metil alkolün üzerine su katıp çalkalayıp ürettiği votkayı dükkâna gelen çevresindekilere pet şişeler içinde 35-40 liraya satardı" dedi. İşte haberin detayları...
31.12.2022 Gündem
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda final zamanı... Yarı finalde Hırvatistan'ı 3-0 yenen Lionel Messi'li Arjantin, kupanın sürpriz ekibi Fas'ı 2-0'la geçen Kylian Mbappe'li Fransa ile finalde kozlarını paylaşacak. Günün dev mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu
18.12.2022 Şampiy10
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı Meksika’da bir bara düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
16.10.2022 Dünya
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu
Semih Saygıner, Mısır'da Dünya şampiyonu oldu Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda şampiyon oldu.
4.12.2021 Diğer Sporlar
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Parkinson hastalığı ve beyin pili tedavisinde doğru bilinen yanlışlar
Parkinson hastalığı ve beyin pili tedavisinde doğru bilinen yanlışlar ‘Titrek felç’ olarak bilinen ve günlük yaşama darbe vuran Parkinson hastalığının, beyinde ‘dopamin’ adı verilen maddenin eksilmesi ile ortaya çıktığını ve hastalığın kişiyi sosyal hayattan koparabildiğini belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Zırh, “Parkinson hastalığı gibi titreme ile ortaya çıkan hareket bozukluklarının başlangıç tedavisi, ilaç tedavisidir. İlaç tedavisine yeterli yanıt vermeyen veya şiddetli ilaç yan etkileri yaşayan Parkinson hastalarında beyin pili başarılı sonuçlar vermektedir” dedi.
21.06.2021 Sağlık
İnternet kafeler açıldı mı? Bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler ne zaman açılacak?
İnternet kafeler açıldı mı? Bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kademeli normalleşmenin ikinci adım kararlarını açıkladı. 1 Haziran sonrasını kapsayan yeni kararlar arasına internet kafelerin, oyun ve bilardo salonlarının durumu sorgulanıyordu. Peki, bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler açıldı mı? İşte internet kafeler, elektronik oyun yerleri ve bilardo salonlarının açılış tarihi…
2.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı?
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı? Kademeli normalleşme sürecinin ilki sona eriyor, gözler ikinci aşaması için çıkacak kararlara çevrildi. Koronavirüs salgınıyla mücadelede kapsamında Türkiye 1 Haziran'dan sonra yeni bir döneme giriyor. Bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni kararları açıkladı. Peki, İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler 1 Haziran'da açılacak mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı? İşte detaylar…
31.05.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü!
ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü! ABD'nin Florida eyaletinde silahlı saldırı düzenlendi. Reuters'ta yer alan son dakika gelişmesine göre, saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
30.05.2021 Dünya
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Türkiye’de 1 Haziran’a kadar kademeli normalleşme süreci yaşanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" başlıklı genelge sonrası en çok merak edilen konulardan biri de alışveriş merkezleri oldu. Vatandaşlar, alışveriş merkezlerinin hafta sonu açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, hafta sonu AVM’ler açık mı, AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri…
21.05.2021 Gündem
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi? 17 günlük tam kapanma süreci sona erdi. İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge göndererek, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirlerini açıkladı. Hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, hafta sonlarında ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek. Peki, Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
17.05.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı? Türkiye'de 2 haftalık kademeli normalleşme sürecine geçiliyor. Normalleşme sürecinin detayları, İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine gönderilen genelge ile belli oldu. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Detaylar genelgede tek tek açıklandı. Peki, Halı sahalar açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi...
16.05.2021 Gündem
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları Milyonların gözü kulağı normalleşme sürecinin detaylarındaydı. Ve belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak 1 Haziran'a kadar devam edecek kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı 'Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 İl valiliğine gönderilen 15 gün yürülükte kalacak genelge de sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak iş yerleri de belli oldu. Normalleşme sürecinde özellikle kahvehane ve kıraathanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Kıraathaneler kapanacak mı? Kahvehaneler ne zaman açılacak?
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilardo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilardo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.