Bilardo Salonları

Bilardo Salonları

Son dakika bilardo salonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilardo salonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilardo salonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilardo Salonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilardo salonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 bilardo salonları haberi bulunmuştur. Tüm bilardo salonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet kafeler açıldı mı? Bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler ne zaman açılacak?
İnternet kafeler açıldı mı? Bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kademeli normalleşmenin ikinci adım kararlarını açıkladı. 1 Haziran sonrasını kapsayan yeni kararlar arasına internet kafelerin, oyun ve bilardo salonlarının durumu sorgulanıyordu. Peki, bilardo salonları, oyun salonları ve internet kafeler açıldı mı? İşte internet kafeler, elektronik oyun yerleri ve bilardo salonlarının açılış tarihi…
2.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı?
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı? Kademeli normalleşme sürecinin ilki sona eriyor, gözler ikinci aşaması için çıkacak kararlara çevrildi. Koronavirüs salgınıyla mücadelede kapsamında Türkiye 1 Haziran'dan sonra yeni bir döneme giriyor. Bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni kararları açıkladı. Peki, İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler 1 Haziran'da açılacak mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı? İşte detaylar…
31.05.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Türkiye’de 1 Haziran’a kadar kademeli normalleşme süreci yaşanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" başlıklı genelge sonrası en çok merak edilen konulardan biri de alışveriş merkezleri oldu. Vatandaşlar, alışveriş merkezlerinin hafta sonu açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, hafta sonu AVM’ler açık mı, AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri…
21.05.2021 Gündem
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi? 17 günlük tam kapanma süreci sona erdi. İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge göndererek, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirlerini açıkladı. Hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, hafta sonlarında ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek. Peki, Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
17.05.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı? Türkiye'de 2 haftalık kademeli normalleşme sürecine geçiliyor. Normalleşme sürecinin detayları, İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine gönderilen genelge ile belli oldu. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Detaylar genelgede tek tek açıklandı. Peki, Halı sahalar açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi...
16.05.2021 Gündem
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları Milyonların gözü kulağı normalleşme sürecinin detaylarındaydı. Ve belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak 1 Haziran'a kadar devam edecek kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı 'Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 İl valiliğine gönderilen 15 gün yürülükte kalacak genelge de sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak iş yerleri de belli oldu. Normalleşme sürecinde özellikle kahvehane ve kıraathanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Kıraathaneler kapanacak mı? Kahvehaneler ne zaman açılacak?
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri!
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri! Türkiye 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeni bir döneme giriyor. 'Kontrollü Normalleşme Dönemi' olarak adlandırılan süreç ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni 81 İl valiliğine gönderdi. Peki, Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri hangileri? Yarın nereler açık? 17 Mayıs'ta nereler açılacak? Pazartesi günü hangi işyerleri faaliyetlerine devam edebilecek? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Kademeli Normalleşme Genelgesi ve açık olan iş yerleri!
16.05.2021 Gündem
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak?  İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi Türkiye 1 yılı aşkın süredir sürdürdüğü korornavirüsle mücadele sürecinde yeni bir başlangıç yapılıyor. 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından 'Kontrollü Normalleşme' süreci resmen başlıyor. Bu sürecin detayları uzun süredir merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı 'Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı ve sürecin detaylarını tek tek açıkladı. Kısıtlamalar, yasakları, uyulması gereken kurallar, çalışma saatleri gibi pek çok detayın byer aldığı genelgede açık olan iş yerleri de merak ediliyor. Özellikle güzellik salonlarının açık mı yoksa kapalı mı kalacağı merak konusuydu. Peki, Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik salonları açık mı yoksa kapalı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi ile ilgili detaylar...
16.05.2021 Gündem
Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi!
Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi! Milyonları ilgilendiriyor. Resmen belli oldu ve tek tek açıklandı. Koronavirüs nedeniyle tam kapanma sürecine giren Türkiye 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeni bir başlangıç yapıyor. İçişleri Bakanlığı normalleşme sürecine ilişkin yeni genelgesini yayınladı ve 81 il valiliğine gönderdi. Yeni dönemde sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar netleşti. 17 gün süren tam kapanma döneminde kapalı olan kuaförler ve berberlerin açılıp açılmayacağı da merak ediliyordu. Peki, Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? Kuaförler ve berberler ne zaman açılıyor? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ile ilgili merak edilenler...
16.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 17 Mayıs işten çıkarma yasağı sona mı eriyor?
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 17 Mayıs işten çıkarma yasağı sona mı eriyor? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs’ta sona erecek. İşten çıkarma yasağı için yeni bir karar alınıp alınmayacağı, buna bağlı olarak yasağın uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki, işten çıkarma yasağı tekrar uzatılır mı? İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs 2021 detayları…
28.04.2021 Çalışan Hakları
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar Esnafa büyük müjde. Muaf sayılacaklar. Açıklanan reform paketine göre berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi basit usulde vergilendirilen 850 bin esnaf, gelir vergisinden muaf tutulacak ve beyanname verme yükümlülükleri olmayacak. Bu vergi muafiyetine 2021 kazançlarıyla başlanacak.
23.04.2021 Ekonomi
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Ve değişti 20 gün...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Ve değişti 20 gün... Kısa çalışma ödeneği uygulamasının süresi uzatıldı. Düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Mayıs ayında işverenler geriye dönük olarak bildirimlerini kısa çalışma üzerinden yapabilecek. Kısa çalışma uygulamasıyla paralel olarak ücretsiz izin ve işten çıkarma yasağında da 1.5 aylık bir uzatma yapılıp yapılmayacağı ise gelecek ay belli olacak. Gelecek ay ise kısa çalışma uygulamasıyla paralel olarak ücretsiz izin ve işten çıkarma yasağında da 1.5 aylık bir uzatma yapılıp yapılmayacağı belli olacak.
23.04.2021 Çalışan Hakları
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve...
Borcu olan binlerce kişiye güzel haber! Meclis'te kabul edildi ve... Borcu olan binlerce kişi için flaş karar! Kredi ve SGK prim borçları yapılandırılacak. Borçlarını yapılandıranlar iş yerleri sigorta prim desteğinden yararlanacak. Düzenlemeye göre; Buna göre, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinin yanı sıra internet kafe, spor, eğlence, eğitim kursları, yüzme kulüpleri, form tutma ve vücut geliştirme salonları, bilardo salonları, eğlence parkları, lunaparklar, düğün, balo ve kokteyl salonları, oyun makinelerinin işletilmesi, güzellik merkezleri, hamam, sauna, kaplıca sektörlerinde faaliyet gösteren iş yerlerinde, 2021 yılı Mart ayında hizmet akdi bulunan ve ücretsiz izne ayrılan çalışanlardan halihazırda uygulanmakta olan nakdi ücret desteğinden faydalanmayanlara, 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin olarak, ücretsiz izne ayrıldıkları dönem için, günlük 50 lira ödeme yapılacak. Ayrıca halihazırda nakdi ücret desteği alan kişiler için de destek tutarı 50 liraya çıkarılıyor. Aynı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinde 2021 Mart ayına ait muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinde bildirilen sigortalılar için 2021 yılı Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin belirlenen prime esas kazanç alt sınırı üzerinden hesaplanan sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamı, bu işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeyecekleri tüm primlerden mahsup edilmek suretiyle İşsizlik Fonundan karşılanacak.
16.04.2021 Ekonomi
Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar kapandı mı 29 Mart, halı sahalar hangi illerde açıldı?
Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar kapandı mı 29 Mart, halı sahalar hangi illerde açıldı? Kabine toplantısı sonrası alınan kararların detayları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle belli oldu. Vatandaşlar yeni yasakların ardından genelgenin detayları sorgulanırken, halı sahalar açıldı mı, sorularına da yanıt arıyor. Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar hangi illerde açıldı?
30.03.2021 Gündem
Oyun salonları açıldı mı? Playstation salonları, bilardo solanları açıldı mı, 1 Mart Kabine toplantısında karar çıktı mı?
Oyun salonları açıldı mı? Playstation salonları, bilardo solanları açıldı mı, 1 Mart Kabine toplantısında karar çıktı mı? Koronavirüs salgını tedbirlerinin gevşetilmesini içeren ‘normalleşme’ adımlarının görüşüldüğü kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının düşük ve orta riskli illerde tamamen kalktığını duyurdu. Peki, Oyun salonları açıldı mı? Playstation salonları, bilardo solanları açıldı mı, 1 Mart Kabine toplantısında karar çıktı mı?
2.03.2021 Gündem
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları için flaş açıklama! Dosya Cumhurbaşkanı'na sunuldu...
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları için flaş açıklama! Dosya Cumhurbaşkanı'na sunuldu... Milyonlarca kişinin gözü orada. Elektrik, su, doğalgaz faturaları ve vergilerle ilgili flaş açıklama geldi. TESK Genel Başkanı Palandöken, esnafın sorunlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığı ile kullandıkları ve ödeyemedikleri kredi taksitlerinin bir yıl süre ile faizsiz ertelenmesini, kredi kullanamayan esnaf ve sanatkarlara da en az 1 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteği sağlanmasını talep ettiklerini belirten Palandöken "Görüşme çok olumlu bir havada geçti. İlk kabine toplantısında çözüme yönelik olumlu adımlar bekliyoruz. Sosyal güvenlik prim ödemeleri ile vergi, elektrik, su, doğalgaz fatura bedelleri bir yıl süre ile faizsiz ertelenmelidir" dedi.
23.01.2021 Ekonomi
Sinemalar açık mı? İşte yeni koronavirüs tedbirleri...
Sinemalar açık mı? İşte yeni koronavirüs tedbirleri... Koronavirüs nedeniyle Türkiye'de yeni bir mücadele dönemi başladı. Son bir aylık dönemde yaşanan vaka artışları nedeniyle hükümet yeni koronavirüs tedbirlerini devreye aldı. Sosyal hayatın tüm alanlarında uygulanacak tedbirler, yasaklar ve kısıtlamalar tek tek duyuruldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında sinemalar, bankalar, kamu kurum ve kuruluşları, marketler, AVM'ler ile 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için önemli tedbirler uygulamaya kondu. Peki, Sinemalar açık mı? Sinemalar kapalı mı? Sinemalar kapandı mı? İşte sinemalarla ilgili detaylar...
2.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı başladı! İşte tüm detaylar...
Sokağa çıkma yasağı başladı! İşte tüm detaylar... Koronavirüsle mücadele kapsamında, yarın saat 10.00'da sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
21.11.2020 Gündem
Bugün yasak kaçta başlıyor kaçta bitiyor? Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?
Bugün yasak kaçta başlıyor kaçta bitiyor? Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar? Koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından artan vakaların önüne geçmek, artış hızının artması engellemek yeni yasaklar duyuruldu. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeyle de yasakların detayları paylaşıldı. Getirilen yasaklardan biri de hafta sonu kısıtlaması oldu. Peki, bugün yasak kaçta başlıyor? Sokağa çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?
21.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilardo Salonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilardo salonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.