Bern

Bern

Son dakika bern haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bern ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bern haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bern

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bern gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 bern haberi bulunmuştur. Tüm bern haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) tarihlerinde vereceği konserleri İsviçre Migros tarafından iptal edildi. Fazıl Say yaşanan konuyla alakalı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
21.10.2023 Magazin
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İsviçre bayrağı diğer bayraklardan farklı olarak karedir. İlk kez 1847 tarihinde kabul edilmiş olan bayrak kırmızı zemin üzerine haç sembolü şeklindedir. 
10.09.2023 Eğitim
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu Pazar günü Kadıköy'de 3 katlı binada meydana gelen patlamanın sırrı çözüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın failiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Fail Mustafa Karahan'ın 1998 yılında İsviçre'de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bağlantısı çıktı.
12.10.2022 Gündem
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü!
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü! Aydın'da Dilek Yarımadası Kuşadası Güzelçamlı Milli Parkı'nda akşam saatlerinde orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki insanların duyarlılığı sayesinde kısa sürede söndürülürken bölgede adeta facianın eşiğinden dönüldü.
20.09.2022 Yaşam
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum' Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı. Şahinkaya ilişkisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
5.08.2022 Magazin
Yeni kriz! Havacılık sektörü personel arıyor
Yeni kriz! Havacılık sektörü personel arıyor Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının vurduğu sektörlerden biri de havacılık oldu. Sektör bu dönemde hem yolcu hem de personel sıkıntısı çekiyor. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Uğur Cebeci, "Pandemi havacılık sektöründe çalışanları büyük ölçüde tembelleştirdi. Evden çalışmaya alışanların bir kısmı ofislere dönmedi. Sektörde işten çıkarılanlar ise başka iş kollarında iş buldukları için havacılık dünyasından vazgeçti. Şimdi özellikle havayolları ve havalimanlarında yetişmiş personel sıkıntısı çekiliyor." ifadelerine yer verdi.
8.06.2022 Personel Alımı
Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı
Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı Dünyanın gündeminde olan maymun çiçeği virüsü bir ülkede daha ortaya çıktı. Virüs Avrupa ve Kuzey Amerika'da yayılmaya devam ediyor. Şu ana kadar 12 ülkede görülen maymun çiçeği virüsü İsviçre'ye sıçradı. İşte son dakika haberinin detayları...
21.05.2022 Dünya
İsviçre'den flaş yaptırım kararı! 6 milyar dolarlık Rus varlığı donduruldu
İsviçre'den flaş yaptırım kararı! 6 milyar dolarlık Rus varlığı donduruldu İsviçre hükümeti Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline karşı uygulanan yaptırımlar kapsamında 6,17 milyar dolar değerinde Rus varlığını dondurduğunu açıkladı.
24.03.2022 Dünya
Avustralya’dan sonra Fransa'ya bir darbe de İsviçre’den
Avustralya’dan sonra Fransa'ya bir darbe de İsviçre’den Son dakika haberi... Fransa, Avustralya’nın savunma anlaşmasını iptal etmesinin ardından şimdi de İsviçre’nin Paris’ten alacağını duyurduğu Rafale savaş uçaklarından vazgeçmesiyle şokta. Bern yönetimi daha cazip olduğunu belirterek F-35 satın alacağını duyurdu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, kasım ayında ağırlayacağı İsviçreli mevkidaşı Guy Parlemin’le görüşmeyi tek taraflı iptal etti.
20.09.2021 Dünya
Bakan Akar'dan Rum yönetiminin skandal kararına tepki
Bakan Akar'dan Rum yönetiminin skandal kararına tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. Akar, Rum kesiminin Atatürk kitabıyla ilgili verdiği skandal talimata tepki gösterdi. Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin bir örneği. Şiddetle reddediyor ve şiddetle kınıyoruz." dedi.
9.09.2021 Gündem
Young Boys - CFR Cluj maçı Cüneyt Çakır
Young Boys - CFR Cluj maçı Cüneyt Çakır UEFA Şampiyonlar Ligi Üçüncü Eleme Turu maçında karşı karşıya gelecek olan Young Boys - Cluj karşılaşmasında Cüneyt Çakır düdük çalacak.
9.08.2021 Şampiyonlar Ligi
Salda Gölü için UNESCO'ya dünya doğal mirası başvurusu
Salda Gölü için UNESCO'ya dünya doğal mirası başvurusu Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nün 'dünya doğal mirası' sayılması için UNESCO'ya başvuru yapıldı.
1.03.2021 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye'ye kriz çıkartacak skandal hareket!
Yunanistan'dan Türkiye'ye kriz çıkartacak skandal hareket! Yunanistan Hava Kuvvetlerine ait 4 F-16, kuzey Ege'nin uluslararası sularında hidrografik alanda bilimsel ve teknik araştırmalar yapan TCG Çeşme gemisini taciz etti. Araştırma gemisine yaklaşan 4 Yunan savaş uçağından biri 2 deniz mili mesafede chaff fişeği bırakarak tacizde bulundu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise yaptığı ilk açıklamada "Talihsiz bir hareket, gerekli karşılık verildi" dedi.
23.02.2021 Gündem
Türkiye'den bir il dünyada ilk 10'a girdi! En güvenli...
Türkiye'den bir il dünyada ilk 10'a girdi! En güvenli... 2020 yılının en güvenli kentleri listesi belli oldu. Numbea isimli veri tabanı sitesinin verilerine göre en güvenli ilk 10 kent arasında Türkiye'den Eskişehir yer aldı.
28.01.2021 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti.
8.12.2020 Gündem
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM), T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte düzenleyeceği ve ana teması ‘Dijital Çağda İnsan Kalmak’ olan 4’üncü Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi yarın başlıyor. 26 – 28 Kasım tarihleri arasında yapılacak ve dünya çapında önemli konuşmacıların katılacağı zirvenin açılış konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
25.11.2020 Gündem
Yüzey sıcaklığı 3 bin 200 derece olan gezegen keşfedildi
Yüzey sıcaklığı 3 bin 200 derece olan gezegen keşfedildi Gök bilimciler yüzey sıcaklığı 3 bin 200 dereceyi bulan, "bugüne kadar gözlemlenenlerin en uçuklarından biri" olarak tanımladıkları bir gezegen keşfetti.
29.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Nadir görülüyor... Mahmuzlu kız kuşu ortaya çıktı
Nadir görülüyor... Mahmuzlu kız kuşu ortaya çıktı Zengin biyoçeşitliliğiyle bilinen Diyarbakır'daki Dicle Vadisi'nde, corona virüs nedeniyle insan sayısının azalması nadir bulunan mahmuzlu kız kuşunun görülmesini sağladı. Dicle Üniversitesi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, "Son zamanlarda özellikle corona virüsten kaynaklanan insan faaliyetlerinin azalmasıyla, mahmuzlu kız kuşları daha fazla yavru yetiştiriyorlar ve göçe daha fazla birey gönderebiliyorlar" dedi.
17.07.2020 Yaşam
Atmosfer sıcaklığı metali buharlaştıran bir öte gezegen keşfedildi
Atmosfer sıcaklığı metali buharlaştıran bir öte gezegen keşfedildi Dünyadan 456 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve atmosfer sıcaklığı demiri buharlaştıran bir öte gezegen keşfedildi.
25.04.2020 Bilim ve Teknoloji
İsviçreli bilim insanları corona virüs aşısı için tarih verdi
İsviçreli bilim insanları corona virüs aşısı için tarih verdi İsviçre'nin Bern Üniversitesinden immünoloji profesörü Martin Bachmann, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarında kullanılmak üzere ekim ayında bir aşı geliştirilmesini umduklarını söyledi.
20.04.2020 Corona Virüsü
İsviçre'de olağanüstü hal ilan edildi
İsviçre'de olağanüstü hal ilan edildi İsviçre hükümeti, yeni tip koronovirüsün (Kovid-19) ülkede hızla yayılması üzerine olağanüstü hal ilan etti.
16.03.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cenevre'de coşkulu karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cenevre'de coşkulu karşılama Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel Mülteci Forumu"na katılmak için İsviçre'nin Cenevre kentine ulaştı. Erdoğan'ı gurbetçilersevgi gösterileriyle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Mülteci Örgütü (UNHCR) ile İsviçre hükümetinin ortaklaşa ev sahipliğinde, Türkiye'nin eş başkanlığında Cenevre Milletler Sarayı'nda düzenlenecek "1'inci Küresel Mülteci Forumu" ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından "Hayat Devam Ediyor, Sanat Devam Ediyor" başlıklı, Türkiye'de yaşayan Suriyeli sanatçıların eserlerinden derlenen karma resim ve fotoğraf sergisinin açılışına katılacak.
16.12.2019 Siyaset
48 yıldır bekleniyordu! Meclis'e geliyor...
48 yıldır bekleniyordu! Meclis'e geliyor... AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Su Ürünleri Kanunu'nda değişiklik teklifinin gelecek nesiller açısından deniz varlıklarının korunması amacıyla hazırlandığını belirterek, "48 yıldır beklenen bir düzenlemeydi. Biyoçeşitliliğin artırılması amacıyla çok güzel işler yapılacak." dedi.
28.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bern ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bern haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.