Nilperi Şahinkaya

Nilperi Şahinkaya

Son dakika Nilperi Şahinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nilperi Şahinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nilperi Şahinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilperi Şahinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilperi şahinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 nilperi şahinkaya haberi bulunmuştur. Tüm nilperi şahinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum'
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum' 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Asmalımescit'te görüntülendi. Yanında biriyle görüntülenen Şahinkaya, flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşadı. Muhabirlerin karşısına tek başına çıkan Şahinkaya, arkadaşının sorulması üzerine yaptığı açıklama dikkat çekti.
30.03.2024 Magazin
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan 'Senden Önce' açıklaması! Harika bir dizi izleyeceğiz!
Nilperi Şahinkaya'dan 'Senden Önce' açıklaması! Harika bir dizi izleyeceğiz! Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kanal D'nin yeni dizisi "Senden Önce" hakkında konuşan Şahinkaya, "Dizi için saçlarımı boyattım. Uzun zamandır güzelce hazırlandık. Umarım seyirci de beğenir umarım devam eden bir iş olur" dedi.
9.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor?
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor? Senden Önce dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Alp Navruz, Nilperi Şahinkaya ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı Senden Önce'nin yönetmenliğini Feride Kaytan üstleniyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Senden Önce dizisinin konusu nedir? Senden Önce oyuncuları kimler? İşte Senden Önce dizisine ait bilgiler....
1.02.2024 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Cesur davrandım
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Cesur davrandım Kanal D’nin yeni dizisi “Senden Önce” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nilperi Şahinkaya, iyi projelerde yer almasının şans olup olmadığı sorusunu şöyle yanıtladı: “İnsan kendi şansını yaratıyor. Ben hep disiplinli, titizlikle çalışan, en iyisini yapmak için gecesini gündüzüne katan bir oyuncu oldum.”
5.01.2024 Magazin
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür?
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür? Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı!
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı! Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ve gönderileriyle konuşulan Nilperi Şahinkaya en son YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Açıklamalarıyla güldüren Şahinkaya hoşlandığı erkek tipinden de bahsetti ve kıskanç olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Magazin
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni açıklama geldi. Ünlü oyuncu, 'Tanımadığımız bir sürü insan yanımıza geliyor, sohbet ediyoruz. Her yanıma gelene kimliğini soramam' dedi.
9.08.2023 Magazin
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni açıklama geldi. Ünlü oyuncu, 'Tanımadığımız bir sürü insan yanımıza geliyor, sohbet ediyoruz. Her yanıma gelene kimliğini soramam' dedi.
9.08.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme!
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme! Ünlü oyuncu Burak Deniz'e kötü haber geldi. Nilperi Şahinkaya ile aralarında yaşanan kavga sonucunda mahkemelik olan Burak Deniz'in 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanmasına karar verildi.
28.07.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti Çeşme'de! Tüm bakışlar onlara yöneldi
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti Çeşme'de! Tüm bakışlar onlara yöneldi Ünlüler, sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Bayram tatilini fırsat bilip soluğu tatilde alan isimlerden biri de Nilperi Şahinkaya oldu. Ünlü oyuncu, sevgilisi Emre Yusufi ile İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
29.06.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Magazin
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor!
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun en büyük üyesi Kim Seok-Jin, 13 Aralık'ta askerlik görevine başlamıştı. Son olarak BTS'in bir diğer üyesi J-Hope'un da askere gideceği açıklandı.
28.02.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilperi Şahinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilperi şahinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.