Berkant

Berkant

Son dakika Berkant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berkant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berkant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berkant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berkant gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 berkant haberi bulunmuştur. Tüm berkant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. 2019 yerel seçim sonuçlarına AK Parti’de CHP’ye geçen Artvin’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Artvin belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Artvin seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
8.01.2023 Magazin
İnanılmaz teklif reddedildi! 4,5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 pay!
İnanılmaz teklif reddedildi! 4,5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 pay! Yabancı transfer konusunda Torreira'yı da renklerine bağlaması halinde herhangi bir sorunu kalmayacak olan Galatasaray'da yerli oyuncu atağına başlandı. Okan Buruk, Başakşehir'den öğrencisi olan yıldız futbolcu için Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'yu gözden çıkarırken, Erden Timur'un Göksel Gümüşdağ'a para + takas teklifi reddedildi.
2.08.2022 Galatasaray
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Aşırı terlemede cerrahi yöntem yüz güldürüyor
Aşırı terlemede cerrahi yöntem yüz güldürüyor Prof. Dr. Berkant Özpolat, aşırı terleme tedavisinde kullanılan lokal yöntemlerden fayda görmeyen hastalara cerrahi yöntemlerle kalıcı ve güvenli bir çözüm sunulduğunu belirtti.
5.07.2022 Sağlık
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse...
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse... Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Berkant Ödemiş, su kaynaklarının sonsuz olmadığını ve her geçen gün azaldığını dile getirdi. Önlem alınmadığı takdirde su kıtlığının kaçınılmaz olduğunu kaydeden Ödemiş, "İklim değişikliği ile beraber kesinlikle olacağını bildiğimiz bir durum. Önlem almazsak karşı karşıya kalacağız" dedi.
11.06.2022 Gündem
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları!
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları! Antioksidanlar, vitaminler, enzimler, amino asitler bakımından oldukça zengin olan yeşil çayın mucizevi etkisi sadece vücut sağlığına değil saç sağlığı üzerinde de etkileyici bir rol oynuyor. Bu kapsamda Saç uzmanı Berkant Dural, yeşil çayın saç üzerindeki etkisi hakkında bilgi verdi ve saç ekimi operasyonu geçirecek olanlar için de uyarılarda bulundu.
4.03.2022 Sağlık
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu Araştırma şirketi Areda Survey’in bin 100 katılımcıyla gerçekleştirdiği “En sevilen Türkçe Aşk Şarkısı” araştırmasına ilişkin anketin sonucunda Kayahan’ın “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı yüzde 17,9 oranla zirvede yerini aldı.
13.02.2022 Yaşam
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “Küçük Ağa” dizileriyle tanınan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası ile amcasına ait Zincidi Sinema şirketi için iflas davası açıldı.
7.02.2021 Magazin
Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor kaç yaşında, nereli, evli mi? Kamuran Akkor biyografi
Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor kaç yaşında, nereli, evli mi? Kamuran Akkor biyografi Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen programı İbo Show’da bu akşam yine birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. Klasik Türk müziği yorumcusu Gönül Akkor’un kız kardeşi Kamuran Akkor da bu haftaki İbo Show konuklarından biri oldu. Peki, Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor’un yaşı ve biyografisi…
6.02.2021 Gündem
'Aşırı terlemede tedaviye erken dönemde başlanmalı'
'Aşırı terlemede tedaviye erken dönemde başlanmalı' Ankara'da Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Berkant Özpolat, aşırı terleme sorununun kişinin iş ve sosyal hayatını veya eğitimini olumsuz yönde etkileyebileceği söyleyerek, "Aşırı terleme tedavilerinin mümkün olan en erken dönemde başlaması önem taşımaktadır" dedi.
27.01.2021 Sağlık
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Uydu görüntüleriyle tespit edildi! Üzerinden yol geçiyordu, taşınıyor...
Uydu görüntüleriyle tespit edildi! Üzerinden yol geçiyordu, taşınıyor... Konya'nın Karapınar ilçesinde, bölgedeki obrukları araştıran ekibin başkanı Prof. Dr. Yaşar Eren tarafından uydu görüntüleri sayesinde tespit edilen 630 metre çapındaki obruğun üzerinden geçen yolun güzergahı değiştiriliyor. DHA'nın dev obruğun üzerinden yolun geçtiğini duyurmasının ardından harekete geçen Karapınar Belediyesi, obruğu etrafından geçirmeyi planladığı yeni yolun yapımı için çalışmalara başladı.
30.12.2020 Gündem
Fırsatçılar işbaşında! İzmir depreminin ardından isyan ettiren vicdansızlık...
Fırsatçılar işbaşında! İzmir depreminin ardından isyan ettiren vicdansızlık... Gelen son dakika haberine göre; İzmir'de meydana gelen deprem sonrası tüm kesimler birbirine kenetlenip adeta yardım etme yarışına girdi. Taşınmak zorunda kalan vatandaşlar ise bazı fırsatçıların yüksek fiyat talepleri ile karşılaştı. Bir vatandaş kiraların bir günde 500 lira arttığını söylerken, bir diğeri ise nakliye fiyatlarının saatler içinde ikiye katlandığını ifade etti.
2.11.2020 Yaşam
Yakın arkadaşları ölüm bile ayıramadı
Yakın arkadaşları ölüm bile ayıramadı Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasından 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Çok samimi 2 arkadaş olan Berat Aydın ile Berkant Gürleyen'i ise ölüm bile ayıramadı.
6.08.2020 Yaşam
Yalnız yaşayan genç ölü bulundu
Yalnız yaşayan genç ölü bulundu Antalya'da yalnız yaşayan Serhat Koç (30), evinin giriş kapısında ölü bulundu.
28.07.2020 Yaşam
Ece Berkant hayatı | Ece Berkant kimdir?
Ece Berkant hayatı | Ece Berkant kimdir? Ece Berkant, 1986 yılında Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Türkiye Üçüncü Güzeli seçilen Ece Berkant, 14 yaşında annesini kaybetti, 17 yaşında ilk evliliğin yaptı. 25'nde Türkiye Üçüncü Güzeli seçildi. İşte Ece Berkan’ın hayatı…
21.07.2020 Gündem
Sahte pırlanta tuzağına dikkat
Sahte pırlanta tuzağına dikkat İzmir'de, Kuyumcular Çarşısı esnafı, özel günlerinde sevdiklerine en değerli hediyeyi vermek isteyen vatandaşları sahte pırlanta konusunda uyardı. Bijuterilerde satılan bazı tek taş yüzüklerin asıllarından çok kolay ayırt edilebildiğini dile getiren kuyumcular, laboratuvarda yapılan sahte pırlantaların ise asıllarına şaşılacak derecede benzer olduğunu söyleyerek, vatandaşlara güvenilir yerden alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.
8.07.2020 Ekonomi
Kalp krizi geçiren 14 yaşındaki Ferhat, kurtarılamadı
Kalp krizi geçiren 14 yaşındaki Ferhat, kurtarılamadı MUĞLA'da ailesiyle yemek yediği sırada kalp krizi geçiren ortaokul öğrencisi Ferhat Aksu (14), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
20.04.2020 Yaşam
Bir asırlık firma tarihinde ilk kez kapandı!
Bir asırlık firma tarihinde ilk kez kapandı! İstanbul'da Tarihi Yarımada’da 1 asırdır yerli, yabancı binlerce kişinin yemek molası verdiği 104 yıllık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle geçici olarak dükkânını kapattı. Kapıda yazılan notta, “100 yıllık serüvenimizde ilk kez sizlerden ayrı kalacağız” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan havadan çekilen görüntülerde de tarihi Sultanahmet Meydanı’nın neredeyse boş olduğu gözüktü.
20.03.2020 Gündem
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi?
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi? Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Fulden Uras, Nuri Alço’nun 45 yıl önce anneannesi Serpil Gülle ile evli olduğunu söyledi. Uras ayrıca, Nuri Alço’nun 10 yıllık eşi anneannesi Sevinç Gülle’yi dönemin şarkıcısı Serpil Örümcer ile aldattığını iddia etti. Fulden Uras’ın açıklamalarından sonra Serpil Örümcer’in hayatı merak edilmeye başladı. Bizde sizler için Serpil Örümcer kimdir? Sorusunu yanıtladık.
25.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berkant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berkant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.