Bendeniz

Bendeniz

Son dakika Bendeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bendeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bendeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bendeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bendeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 bendeniz haberi bulunmuştur. Tüm bendeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Bendeniz'den samimi itiraf: Geçmişe bazen özlem oluyor
Bendeniz'den samimi itiraf: Geçmişe bazen özlem oluyor 90’lı yıllara damgasını vuran Bendeniz, önceki gece İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. Müziğin zirve yaptığı zamanlarda geçmişe özlem duyduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Eski sahneler ile günümüz sahnelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları!
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları! Bendeniz, Buray ve İlker Ayrık’ın konuk olduğu bölümde kahkaha tufanı yaşanacak.
17.11.2022 Televizyon
Şentop: Batıdaki gibi giyinenler kendilerini modern, zeki ve kültürlü zannediyor
Şentop: Batıdaki gibi giyinenler kendilerini modern, zeki ve kültürlü zannediyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye'deki milletin temel değerlerine karşı olan, husumetlerini, düşmanlıklarını açıkça ifade edemeyenler imam hatip liselerine, imam hatip liselerinden mezun olan öğrencilere karşı bunu ifade ediyorlar. Batıdaki insanlar gibi giyinenler, yüzünü, gözünü, saçını, kaşını batılı insanlar gibi yapanlar kendilerini modern, bilgili, zeki, kültürlü insanlar olarak zannediyorlar. Bir kısım insanlar neyin ne olduğunu bilerek ve kasten bunu yapıyorlar" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Fatih Erbakan'dan ailesinin sağlık durumuna ilişkin açıklama
Fatih Erbakan'dan ailesinin sağlık durumuna ilişkin açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ailesinde koronavirüs vakası tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alınması haberlerine ilişkin, “Yapılan haberlere bakarsanız, ‘oğlumuza virüs bulaştığı için ailece karantinaya girmişiz’. Öncelikle bizim oğlumuz yok, iki tane kızımız var. 'Burada doğru olan, eşim Beyza Hanım'a Covid-19 pozitif tanısı konuldu. Eşimin sağlık durumu her geçen daha gün iyiye gidiyor. Diğer aile üyeleriyle birlikte kendi sağlık durumumla alakalı hiçbir problem yok” dedi.
4.11.2021 Gündem
Kuruçeşme'de 90'lar rüzgârı...
Kuruçeşme'de 90'lar rüzgârı... Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Pop Müziğinin sevilen isimleri Bendeniz ve Yaşar'ı ağırladı.
15.09.2021 Magazin
Ayasofya imamı Boynukalın görevden ayrıldı
Ayasofya imamı Boynukalın görevden ayrıldı Ayasofya Camii İmamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki görevine geri döndü.
8.04.2021 Gündem
Deniz Akkaya koronavirüse yakalandı
Deniz Akkaya koronavirüse yakalandı Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu.
16.02.2021 Magazin
Bendeniz: Sektörde gıcık olduğum çok insan var
Bendeniz: Sektörde gıcık olduğum çok insan var Pandemi sebebiyle müzisyenlerin çok zor günler geçirdiğini belirten şarkıcı Bendeniz, geçinemediklerini açıklayan sanatçıları eleştirdi. Pandeminin üreten isimlere iyi geldiğini belirten Bendeniz, sürecin kendisi için bereketli geçtiğini anlattı.
23.01.2021 Magazin
Atatürk ve Cumhuriyet: Cumhuriyet ilanından sonra Atatürk’ün TBMM’deki ilk konuşması...
Atatürk ve Cumhuriyet: Cumhuriyet ilanından sonra Atatürk’ün TBMM’deki ilk konuşması... "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." devlet yönetimi anlayışıyla ilan edilen Cumhuriyet’in üzerinden 97 yıl geçti. Ankara'nın, Türkiye'nin hükümet merkezi olmasının ardından mevcut rejimin isminin de bütün açıklığıyla konulması, yeni devletin başkanının da seçilmesi gerekiyordu. O güne kadar devlet başkanlığı görevi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı olarak Mustafa Kemal Paşa tarafından yürütülmüştü. Bazı yabancı ülkeler de Lozan Antlaşması'nın onayı için Türkiye'deki yeni devlet rejiminin daha açık şekilde belirlenmesini istiyordu. Aynı dönemlerde İcra Vekilleri Heyeti'nin istifası ve Meclis’in güvenini kazanacak bir kabine listesinin oluşturulamaması da yeni devlet rejiminin belirlenmesi konusunu hızlandırdı.
29.10.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun, Emile Zola'nın 122 yıllık mektubu ile seslendi
İletişim Başkanı Altun, Emile Zola'nın 122 yıllık mektubu ile seslendi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fransız yazar Emile Zola'nın 122 yıl önce zamanın Fransa Cumhurbaşkanı'na yazdığı, Fransa'nın 'özgürlük, eşitlik ve kardeşlik söylemindeki çifte standardı ortaya koyan 'İtham ediyorum' başlıklı mektubunun günümüze uyarlanmış versiyonunu paylaştı.
28.10.2020 Dünya
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi... Geçtiğimiz günlerde Cenk Eren'in bir röportajındaki sözlerine, Bendeniz’den sert tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı Bendeniz'in, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum" şeklindeki cevabı magazinde gündem oldu. Peki, Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
16.05.2020 Gündem
Azize seti şenlendi!
Azize seti şenlendi! Kanal D’nin, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı Azize’nin setinde geçtiğimiz gün dizinin başarılı oyuncularından Selen Öztürk söylediği şarkı ile sette keyifli dakikalar yaşattı.
14.12.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı ile görüşen belediye başkanlarından ilk açıklama
Cumhurbaşkanı ile görüşen belediye başkanlarından ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanları ile toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ve yaklaşık 3.5 saat süren toplantı sonrası Eskişehir, Adana ve Mersin büyükşehir belediye başkanları açıklama yaptı. Ayrıca aralarında İstanbul, Ankara, Gaziantep'in de bulunduğu AK Partili ve CHP'li başkanlardan komisyon oluşturuldu. Komisyondaki isimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi.
11.09.2019 Siyaset
Onur Büyüktopçu 37 oldu
Onur Büyüktopçu 37 oldu Sunucu Onur Büyüktopçu, önceki akşam 37'nci yaş gününü Taksim’de kutladı.
26.04.2019 Magazin
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi!
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük hastanesinin yapılacağını belirterek, "Burada, 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Okullar, hastaneler, fabrikalar, şan şöhret olsun diye yapılmıyor. Yapılan her eser, aş demek, iş demek." dedi.
20.03.2019 Gündem
"Soğuktan öl geber inşallah"
"Soğuktan öl geber inşallah" Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, gerçek kürk giymesi hakkında Instagram hesabından yapılan haberler ve yorumlar sonrasında yaptığı paylaşımda sert sözler kullandı.
26.02.2019 Magazin
Sahnede Bendeniz sürprizi
Sahnede Bendeniz sürprizi Serkan Kaya, Poll Production organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.
9.09.2018 Magazin
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti 41 yaşına basan manken Deniz Akkaya doğum gününü kutlayan sevenlerine doğduğu an kayıtlara geçen ayak iziyle teşekkür etti. Akkaya, "Bu izlere baktıkça yeniden doğduğumu düşünüyorum" dedi.
3.08.2018 Magazin
Bilal Erdoğan'dan bor eleştirisi: Sizin projeniz hangisi?
Bilal Erdoğan'dan bor eleştirisi: Sizin projeniz hangisi? TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi mitinglerde yaptığı konuşmalarda gençlere yönelik projelerden söz edemediğini belirterek, "Bu gençliğin önüne hangi projeyle çıkıyorsunuz? Sizin projeniz hangisi? Dün bir tanesini öğrendik. Borcam projesi var. Evlerimizde kullanıyoruz ya. Bor karışımlı camdan üretilen sıcağa dayanıklı cam" diye konuştu
12.06.2018 Siyaset
Flaş iddia! 'Güldür Güldür' yolcu mu?
Flaş iddia! 'Güldür Güldür' yolcu mu? Posta yazarı Mesut Yar, flaş bir iddiayı gündeme getirdi.
20.12.2017 Televizyon
90’lar rüzgarı
90’lar rüzgarı Ankara’daki Winner İncek Sahnesi, önceki gece 90’lı yılların unutulmaz isimlerini ağırladı.
13.11.2017 Magazin
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı!
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı! Eski manken Deniz Akkaya hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi.
20.10.2017 Magazin
Destekçim Bendeniz
Destekçim Bendeniz Müzik sektörünün genç ismi Berrak, Elenor Müzik etiketi taşıyan ilk single çalışması “Neler Olacak” ile iddialı bir giriş yaptı.
27.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bendeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bendeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.