Bekaret Testi

Bekaret Testi

Son dakika bekaret testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekaret testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekaret testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekaret Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekaret testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 bekaret testi haberi bulunmuştur. Tüm bekaret testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muayene sırasında bekaretini bozan profesöre dava açtı
Muayene sırasında bekaretini bozan profesöre dava açtı Muayene sırasında hastası N.E.’nin bekâretini bozan Prof. Dr. Ebru D., hatasını ameliyatla düzeltmeyi kabul etti. Fakat ameliyat için para isteyince N.E. dava açtı. Kadın doktor hakkında 1 yıl hapis istendi.
1.01.2020 Yaşam
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir ABD'li rapçi T.I.'ın 18 yaşındaki kızını her yıl jinekoloğa götürerek bekaret testi yaptırdığını açıklamasının ardından New York eyaleti bu testleri yasaklamayı düşünüyor.
5.12.2019 Dünya
Polis adaylarına bekaret testi! Ülkede şok
Polis adaylarına bekaret testi! Ülkede şok Endonezya'da polis olmak isteyen kadınların, "bekaret testi"ne tabi tutulduğu belirtildi.
24.10.2018 Dünya
Feriha yüzünden  sağlığım  bozuldu
Feriha yüzünden sağlığım bozuldu Oyuncu Hazal Kaya Lifetime TV’deki ‘Senin Mucizen’ isimli programda içini döktü.
21.05.2018 Magazin
Yeni gelin, defalarca bekaret testine zorlanınca intihar etti!
Yeni gelin, defalarca bekaret testine zorlanınca intihar etti! Tacikistan'da 24 yaşındaki bir damat, hiç tanımadan evlendiği 18 yaşındaki eşinin daha önceki bekaret testlerine inanmayarak, yeni bir bekaret testi için baskı yapınca genç kadının intiharına yol açtı.
14.07.2017 Dünya
Koruyucu aile olarak aldığı kıza yıllarca taciz
Koruyucu aile olarak aldığı kıza yıllarca taciz İlkokul öğretmeni 60 yaşındaki M.Ö. koruyucu aile olarak aldıkları kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı
25.04.2016 Yaşam
Bakire öğrenciye eğitim bursu
Bakire öğrenciye eğitim bursu Güney Afrika’nın kırsal bölgelerinde bekâretini kanıtlayan kız öğrencilere eğitim bursu veriliyor. İnsan Hakları Komisyonu burs verilmesinin anayasaya uygunluğunu soruşturacak.
10.02.2016 Dünya
Ezidi kadınlara bekaret kontrolü!
Ezidi kadınlara bekaret kontrolü! IŞİD’in esir aldığı ve köle yaptığı Ezidi kadınların, örgütün kendilerine yönelik cinsel istismarını kanıtlamak amacıyla bekaret testinden geçtiği ortaya çıktı.
31.01.2016 Dünya
Aile Birliği Başkanı’na öğrenciye tacizden 15 yıl
Aile Birliği Başkanı’na öğrenciye tacizden 15 yıl Samsun’daKİ olay 2 yıl önce İlkadım İlçesi’nde lisede meydana geldi...
13.11.2015 Yaşam
Ordunun bekaret testlerine büyük tepki
Ordunun bekaret testlerine büyük tepki İnsan Hakları İzleme Örgütü, Endonezya'ya orduya katılmak isteyen kadınlara uygulanan bekaret testlerinin derhal durdurulması çağrısında bulundu. Örgüt, kadın askerlerin uygulamadan şikayet ettiğini söyledi.
15.05.2015 Dünya
Öz kızına 'bekaret testi yapacağım' deyip tecavüz etti!
Öz kızına 'bekaret testi yapacağım' deyip tecavüz etti! Trabzon’da 50 yaşındaki K.K., kızı 22 yaşındaki İ.K.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.03.2015 Yaşam
Samsun'u sarsan taciz skandalında yeni gelişme
Samsun'u sarsan taciz skandalında yeni gelişme Samsun'da 19 kız öğrenciye sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Okul Aile Birliği Başkanı 38 yaşındaki Fatih G. suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben kız öğrencilere fedakarlıkta bulundum. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.
16.02.2015 Yaşam
Okul başvurusunda 'bekaret' testi skandalı!
Okul başvurusunda 'bekaret' testi skandalı! Ülkeyi ayağa kaldıran uygulamaya son verilecek.
24.12.2014 Dünya
Öğretmenden korkunç itiraf!
Öğretmenden korkunç itiraf! ADANA’da ilkokul öğretmeni 58 yaşındaki M.Ö. koruyucu aile olarak aldıkları kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu duruşmada itiraf ederek, "Sadece öpüştük seviştik. Cinsel olarak birliktelik olmadı" dedi.
8.12.2014 Yaşam
Polis adaylarına bekaret testi!
Polis adaylarına bekaret testi! Endonezya'da kadın polis adaylarına uygulanan bekaret testi, tepkilere neden oldu.
19.11.2014 Dünya
Polislere bekaret testine tepki
Polislere bekaret testine tepki İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch) Endonezya'da kadın polisler işe alınırken yapılan bekaret testini kınadı.
18.11.2014 Yaşam
Memurluk için bekaret testine tepki
Memurluk için bekaret testine tepki Brezilya’da devlet memuru olmak isteyen kadınların zorunlu sağlık kontrolü kapsamında bekaret testi de yaptırıyor olması ülkede tepkiye yol açtı.
13.08.2014 Dünya
Lisede skandal! Kız öğrencilere...
Lisede skandal! Kız öğrencilere... Samsun’da bir lisede okul aile birliği başkanlığı yapan 37 yaşındaki Fatih G., kız öğrencilere sözle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı
30.05.2014 Yaşam
Polis zoruyla bekaret kontrolü
Polis zoruyla bekaret kontrolü Diyarbakır 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi, 2009 yılında cinsel istismara uğrayan 13 yaşındaki kız çocuğunun, rapor alınması için zor kullanılarak Adli Tıp Kurumu’na götürülmesine karar verdi...
23.10.2013 Yaşam
'İğrenç, onur kırıcı...'
'İğrenç, onur kırıcı...' Dünyayı sarsan skandal test o ülkede de artık yasak!
29.09.2021 Gündem
O doktor beraat etti!
O doktor beraat etti! İstismara uğrayan kızlara bekâret kontrolü yapmamıştı
24.05.2013 Yaşam
Profesöre beraat kararı!
Profesöre beraat kararı! 1 yıla kadar hapsi isteniyordu
23.05.2013 Yaşam
Gelinlere bekaret testi
Gelinlere bekaret testi Irak’ta damatların gerdek gecesi “bakire” çıkmadığını iddia ettiği gelinlere mahkeme kararıyla bekaret testi yapılıyor...
2.07.2012 Yaşam
Sapık kocadan bekaret testi
Sapık kocadan bekaret testi Boşanma davasında, eşine inanılmaz işkenceler yapan erkekle, boşanmadan önce ilişki yaşadığı...
13.06.2012 Yaşam
Sığınma evine yerleştirildi
Sığınma evine yerleştirildi "3 erkek kardeşim var, onlar da beni öldürürler" diyen M.D. sığınma evine yerleştirildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bekaret Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekaret testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.