Baston

Baston

Son dakika baston haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baston ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baston haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baston

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baston gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 baston haberi bulunmuştur. Tüm baston haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Vertigo, genellikle baş dönmesi olarak tanımlanan bir hareket ya da dönme hissidir. Baş dönmesi ile aynı şey değildir. Vertigolu kişiler, gerçekten dönüyormuş ya da hareket ediyormuş gibi veya dünya etraflarında dönüyormuş gibi hissederler.
17.01.2024 Sağlık
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular!
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular! Üçüncü evliliğinde mutluluğu bulan Eva Longoria, kocası Jose Baston ile tatil yapıyor. Göz önünde olan çift bir ara birbirlerini öpücüklere boğdu. O anlar objektiflere yansıdı.
24.07.2023 Magazin
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı Dünyanın en korkunç ve vahşi seri katilleri arasında olan Karın Deşen Jack ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 1888 yılında Londra'ya korku salan seri katil Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katil, öldürme yöntemiyle dikkat çekiyordu. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır gün yüzüne çıktı. İşte haberin detayları...
3.01.2023 Dünya
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı!
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı! Londra'da işlediği seri cinayetlerle önce İngiltere sonra da tüm dünyada büyük korkuya sebep olan Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katilin öldürme yöntemi dehşete düşürmüştü. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır, 135 yıl sonra ortaya çıkmış olabilir...
30.12.2022 Dünya
Oğlunu öldüren 95 yaşındaki baba tutuklandı; çift bastonla yürüdü
Oğlunu öldüren 95 yaşındaki baba tutuklandı; çift bastonla yürüdü Ordu'nun Ünye ilçesinde tartıştığı oğlu Kadir Ocak'ı (57) tabancayla vurup öldüren, gelini Emine Ocak'ı (50) ağır yaralayan Yaşar Ocak (95) tutuklandı. Ocak'ın adliyeye getirilirken çift baston ve askerlerin yardımı ile yürüyebildiği görüldü.
14.12.2022 Yaşam
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü!
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü! Adana’da akrabalarının yaralanması olayına karıştığı öne sürülen 18 yaşındaki bir genci kaçırıp hortum, baston ve sopayla döverek öldürdüler. Olaya ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
2.12.2022 Yaşam
Şiddet uygulayan kocasını bastonla öldürdü
Şiddet uygulayan kocasını bastonla öldürdü İzmir'in Seferihisar ilçesinde 80 yaşındaki kadın, kendisine şiddet uygulayan 85 yaşındaki kocasının kafasına bastonuyla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı yaşlı kadın, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
4.10.2022 Yaşam
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande'
Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı! 'Charlie Chaplin Hande' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde ünlü pop yıldızı Hande Yener enerjisiyle izleyenleri adeta büyüledi. Yener, konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hiti “İyi Ya” şarkısıyla yaptı.  
8.08.2022 Televizyon
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti Zonguldak'ın Devrek ilçesinde "31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne aldı.
3.07.2022 Magazin
Para vermeyen anne ve babasını hastanelik etti
Para vermeyen anne ve babasını hastanelik etti Sinop'un Dikmen ilçesinde Yaşar Bozel, kendisine para vermeyen annesi Fatma (78) ile babası Kemal Bozel'i (71), 2 saat boyunca baston, koltuk değneği ve balta sapıyla dövdü. Çiftin vücudunda kırıklar oluşurken, şüpheli gözaltına alındı. Fatma Bozel, "Bir eşime vurdu, bir bana vurdu. Evin önünde çok darbe yedik" dedi.
1.07.2022 Yaşam
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi!
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi! Rize’ye özgü ürünlerden Ayder balı, Ayder Tarımsal Bal ve Turizm Kooperatifi’nin çalışmaları sonucu tescillenerek coğrafi işaretli ürünler arasında yerini aldı.
18.05.2022 Ekonomi
Mezardan tırnaklarıyla kazarak çıktı! Nişanlısının öldürmeye çalıştığı kadının yaşadıkları şok etti...
Mezardan tırnaklarıyla kazarak çıktı! Nişanlısının öldürmeye çalıştığı kadının yaşadıkları şok etti... Nişanlısı tarafından boğularak öldürülmeye çalışılan Stacey Gwilliam’ın başına gelenler, ağızları açık bıraktı. Gömüldüğü mezardan tırnaklarıyla kazıyarak çıkan genç kadının, sonrasında yaşadıkları ise filmleri aratmayacak cinsten. Gwilliam, “Üzerime dallar ve çalılar kondu. Kalp atışlarımı ve arka planda denizin sesini duyabiliyordum. Sanki her şey ağır çekimdeydi. Nefes alamıyordum, hareket edemiyordum. Felç olmuştum." diyerek yaşananları böyle anlattı...
13.04.2022 Dünya
Ortaokul öğrencileri tasarladıkları akıllı bastonla görme engellileri rahatlatacak
Ortaokul öğrencileri tasarladıkları akıllı bastonla görme engellileri rahatlatacak Erzincan’da 3 ortaokul öğrencisi görme engelliler için akıllı baston tasarladı. Sarı yürüyüş yollarının altına konulacak RFİD kartlarını okuyacak akıllı baston, cep telefonuna yönlendireceği mesajla görme engelli vatandaşın nerede olduğunu bildirecek.
29.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Karlı ve buzlu havalara dikkat
Karlı ve buzlu havalara dikkat Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Bülent Sever, özellikle kış aylarında düşmelere bağlı kırık ve çıkıklarda yaşanan el ve ayak bileği kırıklarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
21.01.2022 Sağlık
Köy okulu öğrencilerinin hedefi TEKNOFEST
Köy okulu öğrencilerinin hedefi TEKNOFEST Amasya’da bir köy okulundaki öğrenciler fen laboratuvarında geliştirdikleri cihazlarla insanların yaşamını kolaylaştırmaya çalışırken TEKNOFEST gibi yarışmalara katılıp okullarının adını duyurmayı planlıyor.
20.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Yeni bir döneme giriyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Yeni bir döneme giriyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan açıklamalarında, "Önümüzdeki dönemde ustalarımızın ve sanatkarlarımızın asırlık birikimlerinin ürünü olan kabiliyetlerinin yaşatılmasını temin edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Artık eğitimin ve kültürün merkezine medeniyetimizin ihyasına çok daha çok odaklanacağımız yeni bir döneme giriyoruz." sözlerine yer verdi.
11.01.2022 Siyaset
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir?
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking Google'a Doodle oldu! Dünyaca ünlü fizikçi, Stephen Hawking'in 80. doğum günü Google'in tasarımıyla kutlanıyor. Yaşamı boyunca fikirleri, kitapları ve hastalığı ile çokça konuşulan Stephen Hawking, Einstein'dan bu yanan dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul ediliyor. Peki, Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking hastalığı ne, neden öldü? İşte Stephen Hawking kitapları!
8.01.2022 Gündem
Akıllı bastonlar sayesinde görme engelli vatandaşlar istedikleri yere gidebilecek
Akıllı bastonlar sayesinde görme engelli vatandaşlar istedikleri yere gidebilecek Kocaeli’de İzmit Belediyesi tarafından engel durumu bulunan bireylere patenti Türk öğrenciye ait olan akıllı baston dağıtımı gerçekleştirildi. Telefona ve navigasyona bağlanan akıllı bastonlar sayesinde vatandaşlar güvenli bir şekilde istedikleri adrese gidebiliyor.
4.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Engelli kardeşlerimizle ilgili ön yargıları kırdığımız ölçüde onların önündeki engelleri kaldırabiliriz. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak milletimden engellilerimiz konusunda daha fazla hassasiyeti ve dayanışma bekliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Şimdiye kadar 62 bin 337 engelli ataması yaparak bu alanda rekor üstüne rekor kırdık. Halihazırda toplam kamu çalışanları içinde engellilerin oranı yüzde 2’ye yaklaşmıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sayının aratacağına inanıyorum” diye konuştu.
28.11.2021 Siyaset
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama...
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama... Ataşehir'de önceki gün mimar Başak Cengiz, sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürüldü. Saldırganın evinde ise 15 kılıç ele geçirildi. Türkiye’yi yasa boğan cinayetin ardından bu tür saldırı aletlerinin yasak olmasına rağmen ‘hediyelik’ kılıfı altında satıldığı ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak!
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak! Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenecek olan İklim Değişikliği Zirvesi'ne (COP26) katılmayacak.
26.10.2021 Dünya
Buckingham Sarayı: Kraliçe İkinci Elizabeth 1 gece hastanede kaldı
Buckingham Sarayı: Kraliçe İkinci Elizabeth 1 gece hastanede kaldı Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in geceyi hastanede geçirdiği açıklandı.
21.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Baston ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baston haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.